Къде в Бургас? (46)

• 100 365
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Мерси. Странно е, че досега не съм попадала на никакви лоши отзиви в нета. Сега започва сезонът за такъв тип операции и може бележката да е от конкуренцията. Доста хора ми препоръчаха Оксиком.

Според мен някой се опитва да му направи мръсно.Нямах време да пиша,като пуснах тук статията,но имам роднини оперирани от него преди години и нямаха оплаквания.

# 181
И аз на това се надявам Simple Smile

# 182
  • Бургас

Все си мисля ,че е въпрос на късмет.

# 183
Даааа! Здравеопазването в Бургас е въпрос на късмет! За съжаление!

# 184
Mда, дано ни е късмет

Препоръки за гастроентролог  в Бургас по Зк ?

Препоръчаха ни Нондева срещу Механото до кафе Сенса,но тя не работи по Зк,а може да се наложат разни изследвания .

# 185
  • в джунглата
Mда, дано ни е късмет

Препоръчаха ни Нондева срещу Механото до кафе Сенса,но тя не работи по Зк,а може да се наложат разни изследвания .

В първа поликлиника съм ходила по зк, но не се сещам името на докторката. Пусна ми изследвания без проблем.  Беше отдавна и не си спомням подробности.
  Докато при Нондева ходих скоро и си спомням добре как не ме изслушване , претупа прегледа и директоно ме прати на изследване за хеликобактер без да имам симптоми.

Искам да попитам за добър УНГ /без Аврамов и Ламбов/ , чували ли сте нещо за д-р Бояджиев?

# 186
И на мен ми е интересно за УНГ. Аз съм ходила само при д-р Ивайло Илиев в Света София(сега даже не ми излиза като УНГ специалист в сайта им  Rolling Eyes ), но нещо не ми "хареса", а сега пак имам нужда.

# 187
  • Бургас
Преди няколко години имах сериозно възпаление на евстахиевата тръба, единствено д-р Зиковски (тогава в Света София) ми назначи адекватно лечение, но не знам дали още практикува. Пак от същия период имам лошо мнение за д-р Иванов (МБАЛ).

# 188
Mда, дано ни е късмет

Аз съм много доволна от д-р Андронов в Света София.

# 189
Едно НЕ от мен за Иванов от Очната в Славейков. Оперира баща ми от перде. Не вижда. Не се появява за нито един контролен преглед след операцията на баща ми.

# 190
Здравейте! Може ли да ме посъветвате къде правят паспортни снимки (трябва ми за виза) и легализация на документи. Няма значение в коя част на града е.
Благодаря ви!  bouquet

# 191
  • Бургас
и аз съм доволна от Зиковски от Св.София, обаче не го виждам в списъка на лекари там

# 192
  • Бургас
Смърфиетка във всички фотота правят паспортни снимки сещам се на примависта за фотото срещу ТОХ-а, фото Цък- срещу Краставицата, на Тройката към тоалетните също има фото, бившото Кодак на Богориди също, а асвен това видях преди няколко дена, че до Първо РПУ още стоят малките фотота, където преди се снемахме като трябваше за лични документи  Peace
Въпроса ми не е съвсем за тук ама: Някакви мнения за ДЦ Мармалад в Лазур, нов е. Не съм ходила още на място, трябва ми за РД на 7 год, много ли е бебешки? Въобще не ги харесвам детските центрове по принцип ама рожденичката се е запънала като магаре на мост, че иска в ДЦ. И всякакви други препоръчани бих приела. В събота ходих ме на РД в Джунглата на ул. Успенска не ми хареса  Crossing Arms

# 193
Здравейте! Може ли да ме посъветвате къде правят паспортни снимки (трябва ми за виза) и легализация на документи. Няма значение в коя част на града е.
Благодаря ви!  bouquet

Паспортни снимки ние правим във фото Цък на Демокрация, срещу Краставицата.
За Легализация не мога да помогна Simple Smile

# 194
madlena и Ellah-  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт