Къде в Бургас? (46)

• 100 377
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Някой може ли да даде отзиви за очното в МБАЛ? На майка ми ще и правят операция, а отзиви не намирам.

# 166
Благодаря за инфото за Карфур!
От Мотив сме много доволни, вече трета година дъщеря ми ходи там. Нооо зависи при коя преподавателка ще попаднете. Най-добрите са мис Жени и мис Роси.

Лелка, можеш ли да дадеш малко повече подробности за Мотив-какви са цените,, колко време е курса, какви пособия ползват...

# 167
Някой може ли да даде отзиви за очното в МБАЛ? На майка ми ще и правят операция, а отзиви не намирам.

Барелина, не знам за каква операция става дума, но мислили ли сте за друг вариант, освен МБАЛ?
На майка ми й правиха операция на перде и на двете очи, през една година. И двата пъти в Очната болница в Славейков. Много сме доволни. И двата пъти изкарах почти цял ден в клиниката, понеже майка ми има и глаукома и много трудно я подготвиха за операцията. През това време си говорих с много хора и пациенти и роднини на пациенти, всички бяха доволни.
Преди това мислехме Мутавчиев да я оперира в Оксиком, но една близка медицинска сестра, категорично ни "забрани" да ходим при него.

# 168
  • Пловдив
И от мен глас за Очната клиника в Славейков  Peace

# 169
  • Бургас
кой лекар препоръчвате от клиниката в Славейков, че искам да отида на преглед при някой читав

# 170
След операциита майка ми пак си ходи в Славейков, този път за да си следи глаукомата.
Ходи при Иванова, която мисля, че е съпруга на един от двамата братя собственици- Иванови.
Единият от братята направи и двете операции, но не съм сигурно в малкото име, бъркам ги двамата-май беше Методи. За него знам, че само с операции се занимавам и с контролните прегледи след тях. Мисля, че не преглежда извън това. От съпругата сме доволни също Peace

# 171
Има перде на окото. Точно при Мутавчиев мисли да се оперира. Защо ви е забранила? Confused
Казаха ни, че в МБАЛ е най-добрата апаратура в града и затова мисли там.
Ох, съвсем ме шашна сега.

# 172
  • вкъщи
За цените в Мотив няма как да дам инфо, защото зависи от нивото, брой на часовете, начина на плащане и т.н. Правят големи отстъпки- на нас специално 15 пр и самата такса ни идва доста на сметка. Дъщеря ми ходи 2 пъти седмично през цялата учебна година. Откак посещава има огромен напредък. Там се говори само на английски език, правят проекти по най-различни теми, преподавателките са млади и мотивирани, децата ги обичат.
Аз нямам забележки, аз самата съм учител по английски език, но съм решила, че детето в тази среда усвоява по-добре. Тя също е доволна. Отделно на всеки празник правят празненства, за децата е много интересно.
Сравнително нова школа е, от 4-5 години и имат желание и усет за успех.

# 173
Виж сега, Барелина, не искам да те плаша, но въпросната сестра, точно за Мутавчиев каза-в никакъв случай.
Отделно, не знам дали сте видели, но специално в Изгрев на няколко места за разлепени бележки със странен текст, който е подписан от "пострадалите от д-р Мутавчиев пациенти".
Сега това с бележките може да е мръсен номер, провокация, не знам.
Но тази сестра, която ни пренасочи нас, работи точно в МБАЛ. Не пожела да уточни какво има предвид, но беше категорична-в никакъв случай там.
Далеч съм от мисълта да те плаша или разубеждавам, питай, разпитвай, говори с пациенти на Мутавчиев най-добре.
Аз само споделям това, което съм чула, нямам личен опит с него.
Но пак казвам, майка ми е много добре няколко години след операциятав Очната болница.Даже много години носеше очила за навсякъде. След операцията вече вижда много добре и й дадоха очила само за четене. Не знам каква е връзката с пердето, но явно има такава.

Лелка, благодаря за инфото относно езиковата школа!

# 174
Изобщо не съм чувала за тези бележки, но звучи доста плашещо. Shocked Дали ги има още?
Това е, че няма никакви отзиви за него никъде. Само статии и интервюта. Нямам идея откъде да намеря негови пациенти.
За очилата - сложили сте леща, с която да вижда само надалеч, затова трябват очила за наблизо. И ние мислим да е с такава леща.
Николай Иванов ли е оперирал майка ти?

Горгона, може ли повече инфо - за операция ли ги препоръчваш и кой лекар.

# 175
  • Бургас
Барелина виж тук:

# 176
  • Бургас
Леле,закопахте доктора жив направо-тоя казал,оня чул...Така тръгват градските легенди

# 177
Момичета, ако скоро сте правили детска стая бихте ли препоръчали магазини.
Искам да ми направят проект или поне да ми дадат практични съвети.
Изключвам големите магазини от типа на Айко, Арон и т.н.

# 178
Мерси. Странно е, че досега не съм попадала на никакви лоши отзиви в нета. Сега започва сезонът за такъв тип операции и може бележката да е от конкуренцията. Доста хора ми препоръчаха Оксиком.

# 179
Аз лично доктора не го познавам, нямала съм никакви отношения с него, може и да е добър специалист, не знам.
Само споделям какво са казали на мен, кого са ми препоръчали и от кого сме доволни Peace
Тази статия не съм я чела, но същата бележка я видях лично, залепена до светофара за Лидъл, в Изгрев.
Пак казвам, може да е отмъщение, конкуренция, завист, всичко е възможно.
Сега говорих с майка ми. Мислех, че Методи Иванов я е оперирал, а се оказа, че е Николай Иванов-все ги бъркам. Операцията е по здравна каса, но лещата се заплаща, разбира се- нейната беше около 800 лв., мисля че най-евтиният вариант беше към 650 и още един над 1000лв. Докторът й казал, че няма особена разлика между тази от 800 и по-скъпия вариант и тя си избрала нея. Това ми хареса при него, че не е настоявал непременно да избере най-скъпата леща, а си е казал честно.
В Оксикома майка ми ходеше преди операцията, при д-р Джокова, която мисля че е собственик на клиниката. След операцията вече си следи глаукомата в Очната болница в Славейков, при Таня Иванова.
За Джокова казва, че е добър лекар, но тя май не прави операции, един известен доцент от Варна идваше, не мога да се сетя за името в момента.

Общи условия

Активация на акаунт