Къде в Бургас? (46)

• 100 303
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Къде има сравнително богата разнообразие на гранитогрес и теракот, освен в строителните хипермаркети, където нищо не ми хареса?

Също и в Мартинели /по пътя за Меден рудник, в ляво преди комплекса/ и Баня стил /до Била на Трапезица/.

# 286
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, бебето е на 15 дни и го кърмя. Сама реших да спра да хапвам  млечните продукти от крава пък ще видим. Благодаря за информацията за Българово.

# 287
  • София
Къде в Бургас мога да занеса порцеланов сервиз, който да надпишат по повод на определено събитие?
/ Не става въпрос за рекламен надпис/

Гяла от Салон Салонът рисува върху порцелан.

# 288
Благодаря за предложенията за магазини за гранитогрес!
Преди години бях вземал фаянс и теракот от някаква мострена зала в Славейков, индустриалната зона около КАТ, знаете ли дали още съществува?
АСМ, Качика дали съществуват още?
А някакви други, където има богато разнообразие на гранитогрес, че трябва да купувам спешно?

# 289
В Изгрев къде мога да се снимам за документи?

# 290
  • Бургас
Преди години бях вземал фаянс и теракот от някаква мострена зала в Славейков, индустриалната зона около КАТ, знаете ли дали още съществува?
А някакви други, където има богато разнообразие на гранитогрес, че трябва да купувам спешно?

Мастерхаус до КАТ още са си там,
Практикер,
САНИТА ИДЕАЛ (Магазин - Бургас, к-с "Славейков", СПЗ,ул."Янко Комитов" 12)
ХИКОВИ ( шоурума е до новия светофар за МОЛ Галерия.като идваш от Трапезица)

# 291
  • Бургас

На Велека фотото,в бившето Пикадили,в мола.

# 292

В мола нанайси, дет' се вика. Laughing
На Велека къде има? Че Велека ми е на минути, а аз не се сещам.  Embarassed Embarassed Намерих го. Бива ли да съм толкоз заспала?  Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 10:22 от REAL_WOMAN

# 293

Практикер,
Не, не говорех за Мастехаус, тях ги знам. Някъде след КАТ беше мострената зала, АСМ ли бяха, нещо друго ли, не помня.
Благодаря за предложенията, ще ги видя тези дни!

# 294
  • Бургас

В мола нанайси, дет' се вика. Laughing
На Велека къде има? Че Велека ми е на минути, а аз не се сещам.  Embarassed Embarassed Намерих го. Бива ли да съм толкоз заспала?  Embarassed Embarassed

JoyБраво на теб!На мен в това фото пъпа ми хвърлен дето се вика.През ден вадя снимки и разни други за домашните на дъщерята.

# 295
  • Пловдив
Някой да е посещавал PowerPlate или FitVibe тренировки центъра, да сподели мнения.Изключвам Боди център в Изгрев, твърде далеч ми е, както и  салони от типа за супер-мега- изискана и отбрана клиентела  Laughing Знам, че има тема за уредите, но в нея отдавна не се пише активно и няма нищо полезно за Бургас.

# 296
Здравейте!
Надявам се да съм уцелила темата, искам да попитам къде в Бугас(с изключение на Меден Рудник) има магазини с хубаво телешко и заешко месо? Също така и ако някъде има обезмаслена и обезсолена извара няма да е зле. Благодаря предварително, хубав ден!

# 297
  • Бургас

Практикер,
Не, не говорех за Мастехаус, тях ги знам. Някъде след КАТ беше мострената зала, АСМ ли бяха, нещо друго ли, не помня.
Благодаря за предложенията, ще ги видя тези дни!

Ти питаш за -Ясен-Ангел Янев,после стана АСМ и фалира,сега не знам какво се продава в сградата:)

# 298
Къде има добре зареден детски магазин за дрехи, като изключим моловете?

# 299
Къде има добре зареден детски магазин за дрехи, като изключим моловете?
Навсякъде едно и също продават. Което е отнася не само за детските дрехи де. В  Бургас от край време си е така.

Общи условия

Активация на акаунт