Къде в Бургас? (46)

• 100 339
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, трябва да отида до Техномаркет 3, но идея нямам как да стигна. Адресът е "Захари Стоянов"1. С какво се ходи до там от центъра?

# 271
Момичета, трябва да отида до Техномаркет 3, но идея нямам как да стигна. Адресът е "Захари Стоянов"1. С какво се ходи до там от центъра?

Там е Бриколаж-а, 211 и тролей.

# 272
О, да, благодаря, сега се сетих, че е там наистина.
Гугъл мапс ме обърква нещо, като запиша адрес " Захари Стоянов"1 ме праща някъде накрая на Меден Рудник към Върли Бряг, затова се чудех Simple Smile

# 273
О, да, благодаря, сега се сетих, че е там наистина.
Гугъл мапс ме обърква нещо, като запиша адрес " Захари Стоянов"1 ме праща някъде накрая на Меден Рудник към Върли Бряг, затова се чудех Simple Smile

Защото не е 1, а 1000  Mr. Green

# 274
Заради коликите на бебо трябва да спра всички млечни продукти от крава. Някой знае ли от къде мога да си намеря овче кисело мляко или прясно, но да е чисто. Не съм сигурна в кофичките по магазините дали няма и краве вътре, т.е. може да е смесено.
Колко месечно е това бебе, че има колики? На дете под 1 година не бих давала нито краве, нито овче мляко.

# 275
Заради коликите на бебо трябва да спра всички млечни продукти от крава. Някой знае ли от къде мога да си намеря овче кисело мляко или прясно, но да е чисто. Не съм сигурна в кофичките по магазините дали няма и краве вътре, т.е. може да е смесено.

Имам позната арендатор и животновъд, знам че предлага хубаво овче и козе мляко, сирена и такива неща. Базата им е в Българово, още от отбивката на магистралата към селото се вижда една сграда в розово и жълто - там е. Нямам представа дали ги разпространяват по магазините и какви наличности имат в момента, прясно козе мляко май пускаха от пролетта, заради малките яренца  Mr. Green

# 276
  • Бургас
Къде в Бургас мога да занеса порцеланов сервиз, който да надпишат по повод на определено събитие?
/ Не става въпрос за рекламен надпис/

# 277
  • Пловдив
Колко месечно е това бебе, че има колики? На дете под 1 година не бих давала нито краве, нито овче мляко.

Според мен, дамата кърми и пита за собствена консумация, а не за бебето. newsm78

# 278
 ooooh!
Сигурно си права! Извинявам се

# 279

Според мен, дамата кърми и пита за собствена консумация, а не за бебето. newsm78

Точно така е, аз като кърмих детето си, то също получаваше страшни колики от всякакви млечни продукти, които ям. Дори баничка със сирене да ям и бебето започваше да се превива. Обаче проблема не се реши с овче мляко - имаме роднини, които ми даваха достоверно такова - трябваше да спра всички млечни. Оказа се, че не е толкова трудно, бързо се свиква.
А за овчето и козе мляко - почти всички малки стопанства, които не произвеждат промишлени количества мляко, по това време на годината не го продават, защото малките на животните бозаят.

# 280
  • Бургас
Имам позната арендатор и животновъд, знам че предлага хубаво овче и козе мляко, сирена и такива неща. Базата им е в Българово, още от отбивката на магистралата към селото се вижда една сграда в розово и жълто - там е. Нямам представа дали ги разпространяват по магазините и какви наличности имат в момента, прясно козе мляко май пускаха от пролетта, заради малките яренца  Mr. Green
в тази сграда продават официално произведени от тях продукти ли  или само на познати дават

# 281
Къде има сравнително богата разнообразие на гранитогрес и теракот, освен в строителните хипермаркети, където нищо не ми хареса?

# 282
в тази сграда продават официално произведени от тях продукти ли  или само на познати дават

Oфициално произведени и проверени са си, всеки може да си купи  Peace

# 283
Къде има сравнително богата разнообразие на гранитогрес и теракот, освен в строителните хипермаркети, където нищо не ми хареса?

1000 бани на околовръстното за Меден Рудник и Сико в Комлука срещу затвора. Другаде не се сещам 🙂

# 284

М-н Черком на Булаир

Общи условия

Активация на акаунт