Къде в Бургас? (46)

• 100 239
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Да препоръчате къде зареждат тонер касети  на по-  нормални  цени  ?

http://copyco.bg/index.php?main_page=contact_us

# 451
  • Бургас

http://copyco.bg/index.php?main_page=contact_us
Компютърен център Бургас

# 452
https://www.facebook.com/EvoToner/timeline

# 453
  • Бургас
Момичета препоръчайте ми добър гинеколог за преглед с направление и цитонамазка.

Благодаря ви!

# 454
Момичета препоръчайте ми добър гинеколог за преглед с направление и цитонамазка.

Благодаря ви!

Илиева, в бившата военна билница.

# 455
  • Бургас
Благодаря ти pticasprujina  bouquet

# 456
Здравейте, от едно известно време издирвам един зеленчуков хляб. Нямам идея как се казва мисля , че се прави със царевично брашно. Купувала съм си такъв от магазин "Младост" в к.к. Слънчев бряг и страшно много ми харесва. Знам ,че не е много информацията , но ако знаете къде в Бургас мога да намеря някакъв зеленчуков хляб ще съм ви много благодарна. Hug

# 457
  • Пловдив
Здравейте, от едно известно време издирвам един зеленчуков хляб. Нямам идея как се казва мисля , че се прави със царевично брашно. Купувала съм си такъв от магазин "Младост" в к.к. Слънчев бряг и страшно много ми харесва. Знам ,че не е много информацията , но ако знаете къде в Бургас мога да намеря някакъв зеленчуков хляб ще съм ви много благодарна. Hug

Правят го JLP, в блока на Вардар има магазин Гочев - там го има, в пекарни Зия със заявка предварително съм взимала също.

# 458
  • Бургас
Някой знае ли дали още съществува този склад за парфюми, който се намирал някъде на "Шейново"? Днес се опитах да го намеря, не успях.

# 459
Някой знае ли дали още съществува този склад за парфюми, който се намирал някъде на "Шейново"? Днес се опитах да го намеря, не успях.

Хм, последно като минавах там си беше, ама дали не беше на ул.Патриарх Евтимий. Може и да се бъркам за улицата.

# 460
  • Бургас

Съществува,под Младежкия дом е:).Ще се опитам да ти го обясня:)заставаш пред младежкия с лице.слизаш от дясно на долната улица в посока Ботева (Патриарха е улицата )и с лице си пред склада ,гърба ти е младежкия дом:)дано си ме разбрала.Аз за парфюми и тестери съм по доволна като цени от друга парфюмерия в града:)за да не е реклама,на лични.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 13:17 от щастливка - мързеливка

# 461
  • Бургас
щастливка-мързеливка, пиши и на мен Simple Smile
А в този склад за парфюми цените съпоставени с тези на enzo.bg как са?

Дали в някой цветарски магазин ще намеря бугенвилия или само по разсадниците?

И още един въпрос - препоръчайте ми ВиК майстор за свързване на малък проточен бойлер.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 09:29 от vessita

# 462
Парфюмите в магазина на "П.Евтимий"  повечето са ментета, най-скъпите - на 100%.

# 463
  • Бургас
Оф, пак имам питане... Има една хранителна добавка на проф. Димитров - Сириус Д, виждали ли сте да се продава някъде?

# 464
В Гугъл излизат двама хирурзи с тази фамилия, явно баща и син. Кой от двамата препоръчвате?

Синът- в Маджуров

Общи условия

Активация на акаунт