Къде в Бургас? (46)

• 98 925
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Мулч има в Бриколаж, вероятно и по останалите такива вериги.

# 706
  • Бургас
Здравейте,
Имате ли отзиви за Учебно развлекателен център " Светлина " в Лазур?!
Или за други частни занимални за лятото.

За този чувам сефте, нямам отзиви.Другите занимални са Патилан,център АБВ и занималня Радост, ако не и бъркам името.
А отзиви за Патилан?
Голямо лутане ми е тази лятна занималня  Embarassed
Оказа се,че срока за записване по училищата е бил до 30.04  Crossing Arms
Изпуснали сме го.
В понеделник ще ходя да проверя на място в училището,какво става с тази занималня  newsm78

# 707
  • Бургас
Светлина ми е наблизо, дори днес бях с децата наоколо и погледнах програмата им.
 Има среща с интересуващите се родители на 12. 05, за там не сте закъсняли.
 От това, което прочетох -плаж, обяд, транспорт предлагат.
Ателиета по интереси-спорт, фотоателие, музика. Празнуване на рождени дни,  езикова лятна академия-испански, руски, английски за начинаещи и напреднали. Работа по проекти-опознай родината си, млад журналист. Това е изнесено на таблото отпред. Виждала съм ги децата като ги извеждат лятото в градинката около блоковете. Не са много,може би-10-12, с две госпожи.
Това е, което мога да ти дам като информация, преки впечатления нямам.

# 708
  • Бургас
Belle Fleur   bouquet Благодаря ти!
Ще разгледам за повече инфо.

# 709
  • Пловдив
За Патилан - близка приятелка записа дъщеря си там по препоръка на доволни, другия месец започва.Схемата е подобна - плаж, пикници, задължителната литература за следващата година, задачки, творчески следобеди.

# 710
  • Бургас
За частна занималня аз съм се насочила към Френе - посещавали сме съботно-неделните им занимания и тези през зимната и пролетната ваканция. Много интересни занимания предлагат и децата ми с удоволствие ходят.

# 711
Момичета, някой взимал ли е скоро Виетнамско чудо от аптека някоя?
Аз вземах преди няколко месеца от аптеката, която е на ъгъла на "Христо Ботев" и "Фердинандова" Peace Около 0,50 лв. е доколкото помня

# 712
  • Бургас
За Патилан - близка приятелка записа дъщеря си там по препоръка на доволни, другия месец започва.Схемата е подобна - плаж, пикници, задължителната литература за следващата година, задачки, творчески следобеди.
На моят син не му хареса миналото лято в Патилан. Той е доста чувствителен, казваше, че едната госпожа се карала, господинът също викал. От втория ден искаше да го отпиша, нямах избор и остана близо месец, но ходи с нежелание.  Базата не е кой знае какво - тесни, претъпкани  стаи...отидете, вижте и преценете...

# 713
  • Бургас
аз препоръчвам занималня слънце, до училище братя миладинови големия блок, ще дам телефон ако

някой се интересува, моя син ходи там лятото и учебната година от пети клас до седми, и е доволен 

има и по малки деца и по големи.

# 714
  • Бургас
На моят син не му хареса миналото лято в Патилан. Той е доста чувствителен, казваше, че едната госпожа се карала, господинът също викал. От втория ден искаше да го отпиша, нямах избор и остана близо месец, но ходи с нежелание.  Базата не е кой знае какво - тесни, претъпкани  стаи...отидете, вижте и преценете...

Абсолютно съм съгласна. Известно време ми се наложи да прекарам близо до тях - имахме офис в съседство. Викове, крясъци, ругатни - чуваха се през стените. Една сутрин се сблъскахме на вратата с господина и едно момиченце, което слезе от колата на родителите си. Беше закъсняла. Господинът й държа такъв тон, сякаш тя е виновна. Детето направо се сви пред него. Госпожата, която крещи съм я чувала да ги нарича идиоти и простаци. А като гледах какви родители водят децата си там - разпознах съдии, прокурори, все хора със статус... Може би това е начинът на учителите да поддържат дисциплината, но никога, никога не бих записала детето си там!

# 715
  • София
Момичета, преди време бях питала тук за бюро за преводи от български на немски. Бяхте ми препоръчали БЕЛ  отстрани на Трията. Затрила съм координатите, а някой от вас ми беше подал даже име на конкретен преводач. Моля, ако можете да споделите, дали там да занеса документи за превод, как са цените горе-долу?

Освен това ме интересува има ли курсове за деца по немски език в града за начинаещи? Не съм търсила абсолютно нищо все още, първо тук питам.

# 716
За  преводи и легализация на документи на немски ползвам услугите на Лимонова на ул. Асен Златаров 28. Има инфо и тел. в гугъл. Не съм правила сравнения на цени.

# 717
  • Бургас
Мои роднини имат фирма за преводи и легализация, ако ви интересува нещо конкретно пишете на ЛС  Hug

# 718
На мен " Светлина " ми е наблизо затова попитах.
На 12.05.  имат запознаване с програмата . Ще отида и ще преценя.
Мога да напиша  моите впечатления след това. Simple Smile

# 719
Момичета, търся секундно лепило на гел, не трябва да е течно. Виждали ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт