Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Моля, който го е взел да пише дали е това

Да точно това е. Simple Smile
Да, имам две еднакви - от Елитис, като консистенция са мазни,нетрайни,прозрачни, иска се молив за контур. Не бих купила.

# 676
ileto, пробвала съм тази на Катрис само. Става за начинаещи Simple Smile Палитрата на Есенс я разглеждах онзи ден, но не ми вдъхна доверие и не мисля да я пробвам. Аз лично предпочитам кремообразни контуриращи продукти, защото се задържат по-дълго на лицето при мен. Ако си с мазна кожа като мен, много внимавай с хайлайта -къде и колко ще сложиш. По съвет на Бижу слагам високо, на скулите и нямам проблем.  bouquet

# 677
  • Русе
ileto, пробвала съм тази на Катрис само. Става за начинаещи Simple Smile Палитрата на Есенс я разглеждах онзи ден, но не ми вдъхна доверие и не мисля да я пробвам. Аз лично предпочитам кремообразни контуриращи продукти, защото се задържат по-дълго на лицето при мен. Ако си с мазна кожа като мен, много внимавай с хайлайта -къде и колко ще сложиш. По съвет на Бижу слагам високо, на скулите и нямам проблем.  bouquet

Благодаря  bouquet. Първоначалният ми избор бе Катрис, но исках да чуя и други мнения. Ще внимавам с хайлайта - лекичко, високо на скулите ще го слагам само bowuu.

# 678
ileto, сподели и на теб дали ти харесва, като го пробваш. Четки имаш ли си? Simple Smile

# 679
  • Вестерос
Айде и аз в отбора с 210 на катрис  Crazy В Кауфланд до Мол Варна нямаше нито едно списание  Laughing Добре, че съм на забутана спирка и грабнах последното

# 680
  • София
Айде и аз в отбора с 210 на катрис  Crazy В Кауфланд до Мол Варна нямаше нито едно списание  Laughing Добре, че съм на забутана спирка и грабнах последното

210 какъв цвят е?

# 681
  • Вестерос

червеникаво-розово е , на мен ми стои малко по-тъмно от на жената, но то зависи и от устните, моите са с по-тъмен цвят.

# 682
  • София
Tiffany Aching, благодаря!  bouquet

# 683
  • София
Аз вчера до Кауфланд обърнах всичките Гламури и имаше само розово. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 18:54 от "KiKi"

# 684
  • София
Ако е поне близко като качества с олиото на Кларанс и на по-приемлива цена, който иска може да го пробва.Аз миналата година си купих малиновото на Кларанс и въобще не съм доволна, дори напротив вместо да хидратира, то изсушава устните.

Доста хора се оплакаха от изсушаване на устните от олиото на Кларанс.

Tака и предполагах! Simple Smile По-доброто за устните е балсама.

# 685
  • Русе
ileto, сподели и на теб дали ти харесва, като го пробваш. Четки имаш ли си? Simple Smile
Ето тази мисля да ползвам http://www.essence.eu/bg/produkti/instrumenti-aksesoari/e/product/blush-brush/. Другата седмица ще го взема, ще пробвам и ще споделя  Simple Smile.

# 686
Тази четка се оказа, учудващо за мен, много удобна за нанасяне на руж. Препоръчвам я!  Peace

# 687
Холи от къде мога отново да се сдобия с олоото на Кларанс Heart Eyes Страхотна хидратация и блясък.Не е за тука въпроса ми но съм от тел и немога да сложа в скрит Peace

# 688
Холи от къде мога отново да се сдобия с олоото на Кларанс Heart Eyes Страхотна хидратация и блясък.Не е за тука въпроса ми но съм от тел и немога да сложа в скрит Peace
и за мен хидратацията е страхотна, незаменимо ми е  Heart Eyes Пуснаха го от постоянната колекция мисля - можеш да го намериш в Бз/Дъглас

# 689
и за мен хидратацията е страхотна, незаменимо ми е  Heart Eyes Пуснаха го от постоянната колекция мисля - можеш да го намериш в Бз/Дъглас
Благодаря ти  Hug Усещах месеци наред липсата му  Peace

Общи условия

Активация на акаунт