Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Аз тъкмо обядвах,а вие вече сте на кафе! Laughing

Ани HugБоби HugГости HugДилаханъм Hug,благодаря за инфото и клипчетата!Аз почти всички съм ги гледала,така че понякога само слушам музиката и ви чета! Wink

Енгин Акюрак съм го гледала в 4 сериала-БЧ,АБО,за...Фатмаюл и последно в КПА.В др.му сериал Karayilan(Черната змия) само няколко епизода!А и в игр.филм с Фарах Зейнеп А.! Peace За играта няма да пиша нищо! Peace Фенкито му са оле-мале......оплюват почти всичките му партньорки! Laughing

Вече има превод на 55еп. на Парампарча с руски субт.! Peace
http://vk.com/paramparca
http://vk.com.2.gsr.anonimizing.com/studiyaperevoda?null=undefined
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/185 … sskom-yazyke.html

# 256
Злати - за фенките на Е.А. и аз знам, това за което пишеш...така че ако наистина участват в общ проект с Хатидже нямам намерение да се мешкам с тях. Дори няма да ги чета, за да не си развалям настроението. Дано да превеждат мамашите, надявам се да им и Бг превод в този случай.
Рибата още в морето, а аз сложих тигана  Joy Joy Joy Joy

# 257
# 258
  • Стара Загора
Ани HugЗлати HugГости HugДилаханъм Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ках,толкова се напи от мъка-до безпаметност
Скрит текст:
и как направи Едже не ми стана ясно?
                        Ани,Гости,мерси за клипчетата HugИзгледах ги с удоволствие!

# 259
Боби за мен никога Едже не е била дете от Кахраман....
Но на сценаристите това им беше необходимо поради две причини

Скрит текст:
и забремениха Дафа

Нямаше да има никаква основателна причина да върнат Дафа в имението...
Нямаше как повторно да оженят Кахраман за змията.

Но пък с това съчувствието към Дафа, ако нямаше деца - не им се получи.
Дафа отблъсна зрителите още когато като бременна поръча убийството на Елиф....Няма как да проявим съчувствие към Дафа, че детето й щяло да расте без баща, след като тя поръча да убият Елиф и беше много настоятелна...Тя направи фактически така, че едно дете да расте без родната си майка....
Може би защитничките на Дафа ще кажат, че Ибрахим искал да отмъсти на Елиф. Едно е да искаш, съвсем друго е да го направиш. Защото първо като шофьор на Дафа това много помогна на Ибрахим да се доближи до Елиф...и второ, у Ибрахим имаше моменти на колебание. А Дафа му действаше като предизвикателство - демек, той не може да убие Елиф...значи нищо не става от него....

За нуждите на сценария се направиха много изцепки - сценаристите като Къймет се вживяха в ролята на Бог....когато им трябваше максут го изкарваха от затвора - да се чуди човек какво става...когато не им беше нужен отново го вкарваха....Много недомислици направиха малоумните сценаристи...та чак накараха Ози да кажу bitti - аз бях до тук....

Özcan Deniz - Hatice Sendil

https://youtu.be/VkwmpgPHEvQ

Песента с която завърши първи сезон на Съдбата...

# 260
https://www.youtube.com/watch?v=pmC61ISdyCU&list=RDpmC61ISdyCU#t=8

Бурчин Бирбен /Джелял/ пее за Вас!

# 261
  • Стара Загора
Цитат
За нуждите на сценария се направиха много изцепки - сценаристите като Къймет се вживяха в ролята на Бог....когато им трябваше максут го изкарваха от затвора - да се чуди човек какво става...когато не им беше нужен отново го вкарваха....Много недомислици направиха малоумните сценаристи...та чак накараха Ози да кажу bitti - аз бях до тук....
Ани,и на мен ми е ясно,че го направихаза за нуждите на сценария,ама все пак да бяха си поблъскали малко мозъците!
Скрит текст:
Ако бяха продължили да снимат серии,сигурно щеше да излезе и това,че Едже не е дете на Ках,но както и да е,свърши вече!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Лу Hugблагодаря за поздрава.Хубав глас и хубаво изпълнение!И много млад!

# 262
Лу благодаря за поздрава  Hug

Колко е различен тук от нашия Джелял...млад, избръснат.... Grinning и аз като Сиси не ги харесвам брадати и мустакати...Особено Максут дори ми изглеждаше нечистоплътен...умирисаник  Joy Joy Joy Joy

Боби
и според мен нямаха време в цялата галимоция да свършат на бързо сериала и това въпроса с Едже остана неизяснен, но за мен е повече от ясен - това е работа на Невал и Дафа....Дори Дафа в една разправия с Къймет, когато Къймет каза, че Едже е Йорукхан, Дафа зад гърба й каза  - хм...Йорукхан....

От огън и вода....

# 263
Хай, хай, хай, Simple Smile wavey прибрахме сеее. Party
Току що видях, че се е появила още една тема за сериала, знаете ли защо!?
Аз направо цопнах тук на случаен принцип, чак след това прочетох имената на главната екранна двойка и разбрах, че съм на правилното място за настоящия сериал по БТВ.

# 264
Аз направо цопнах тук на случаен принцип, чак след това прочетох имената на главната екранна двойка и разбрах, че съм на правилното място за настоящия сериал по БТВ.

Добре си се завърнала  Hug Дано да сте си починали добре, че следва цяла работна седмица.
Тема за Съдбата има отдавна, но когато ние започнахме да пишем тук - нямаше. Но когато се разбра, че Хатидже ще участва в Съдбата, понеже я бяхме гледали при доректното излъчване на Дила ханъм, добавих на първа страница и Съдбата. И продължихме да пишем тук. Сега продължаваме и със сериите по БТВ с новото заглавие.
Почти всички, които пишем тук сме гледали сериала онлайн. Много теми и страници сме изписали. Имаме оформено мнение за героите на база видяното. Затова не искам да пиша в другата тема, за да не  обърквам зрителите, които гледат за първи път сериала.
Тук много малко момичета /само 3-4/ пишат за сериала като първото им гледане е сега по БТВ. Затова коментарите за бъдещи събития ги слагаме в скрит текст.

Kahraman Elif

https://youtu.be/iow5k3cGRCM

Един забавен момент - Кахраман ще покаже на Елиф какво означава рефлекс  Grinning Grinning Grinning Grinning
А Топрак се усмихва, защото е видял красивата си майка в съня си  hahaha hahaha hahaha

За да спазя правилата на форума...понеже няма друг публикуван след моя добавям към този пост нещо интересно - за мен много изненадващо..и не отричам - вече ми е любопитно каква е истината...

Можете да прочетете повече  ТУК

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 21:38 от MAMA-AN

# 265

Добре си се завърнала  Hug Дано да сте си починали добре, че следва цяла работна седмица.
Тема за Съдбата има отдавна, но когато ние започнахме да пишем тук - нямаше. Но когато се разбра, че Хатидже ще участва в Съдбата, понеже я бяхме гледали при доректното излъчване на Дила ханъм, добавих на първа страница и Съдбата. И продължихме да пишем тук. Сега продължаваме и със сериите по БТВ с новото заглавие.
Почти всички, които пишем тук сме гледали сериала онлайн. Много теми и страници сме изписали. Имаме оформено мнение за героите на база видяното. Затова не искам да пиша в другата тема, за да не  обърквам зрителите, които гледат за първи път сериала.
Тук много малко момичета /само 3-4/ пишат за сериала като първото им гледане е сега по БТВ. Затова коментарите за бъдещи събития ги слагаме в скрит текст.

Скрит текст:
Един забавен момент - Кахраман ще покаже на Елиф какво означава рефлекс  Grinning Grinning Grinning Grinning
А Топрак се усмихва, защото е видял красивата си майка в съня си  hahaha hahaha hahaha

Анииии Hug мерси, love001 че ме светна, вече, ще знам и аз да слагам коментарите за предстоящите събития в скрит текст.
Дааа, починахме си с мъжлето и детето, бяхме извън града, далеч от интернета(нарочно не влизах в маммата) и забързания живот в града.

# 266
Наде - така решихме, да слагаме коментарите за бъдещи събития в скрит текст, за да не губят интерес момичетата, които гледат сега за първи път. Макар, че в другата тема една мама е написала накратко какво се случва в целия сериал. Но всеки сам решава какво да пише и какво не...

ТУК

Цялото интервю с Еркан публикувано днес в Posta
Мамашите са превели част от интервюто с Еркан...

Скрит текст:
Отрывок из нового интервью Эркана Петеккая.

- Включая то что было пережито вами с Нургюль Йешилчай в Осколках?
- Да! Я не имею никакого отношения к тому, что она покинула сериал! Кризис поцелуя и подобные новости - все ложь, с целью удивить! Но я не буду рассказывать о настоящем. Если понадобится расскажу и тогда будет очень плохо. Правда абсолютно другая!

- В чем была настоящая причина?
- Каждый сам решает свою судьбу! Правда настолько плохая, что произойдет "землятресение" если расскажу. Я этого делать не буду!

- Вы вмешиваетесь в подбор актеров в сериал?
- Нет! Никогда! Это дело продюсера, мое дело играть.

- Но вы рекомендовали Шукран Овалы в сериал Осколки...
- Нет, я не рекомендовал. Шукран Овалы была одной из тех о ком думали для этой роли. И у меня спросили мое мнение, я сказал "Пусть будет она". Мы играли с Шукран до этого вместе в фильме, я знаю ее.

- Было много слухов, таких как любовь не любовь..
- Я знаю, но не было ничего на что намекали. Это правда, что для фильма в котором мы играли с Шукран, я сам ее выбрал. Я увидел Шукран в одном сериале, мне понравилась ее игра, и я предложил ее имя. Это все! Не может быть и речи о любви или о чем-то подобном.

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 22:00 от MAMA-AN

# 267
  • Стара Загора
Наде Hugдобре си се завърнала HugАни,все отлагах да изгледам"Огън и вода"и сега го направих!Много ми хареса филма,но вече много ми са разклатени нервите и лошия край ми подейства зле ooooh! Иначе Ози е страхотен както винаги Peace

# 268
Боби гледала съм няколко пъти филма и не мога да сдържам сълзите си. Не е въпрос, че нервите са ти изострени - филма те кара да плачеш...и дълго след това да мислиш за него.
Надявам се Йозджан да измисли такъв сценарии - завладяващ. Пожелавам му го...

# 269
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да ни е много усмихната и щастлива за всички!  Peace

Нали си починахме добре тези дни, а някои посрещнахме и изпратихме гости, та... сега аз съм заредена с енергия и мога да действам  Wink

Разбрах за новото около Хатидже и Енгин, ама...  newsm78 дали е вярно или само допитване и проверка на реакции на публиката ще видим, докато не излезе и потвърждение - не ми се коментира.  Peace

Хубав да ви е денят и богат на новини!  Peace

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 08:48 от Cveti67

Общи условия

Активация на акаунт