Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 562
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Здрасти Боби, Hug
Скрит текст:
как си, оправяш ли се!?
Точно така, Дафинка е маниачка, но не от любов, а в стремежа си да става това, което тя решава и хората да живеят така както тя им дирижира, да ама не, не е Господ, а Дявол.

Наде  newsm10 newsm10
Скрит текст:
Ще дойде момент в който Дафа ще каже, че иска да види Кахраман да се влачи и с нейното име на уста....Това беше една неосъществима мечта на Дафа.....

# 736
  • Плевен / София

# 737
Сещам се за тези й думи Ани, какви ли не щуротии изрече тази женица, ноооооо Господ си знае работата, на всеки според заслуженото. Е, нея я погали в сравнение с това, което причини на толкова хора, а Каймет даже я пожали.

# 738
# 739
Ани, Сиси, скоро разбрах, че сте баби, бихте ли ми отговорили на въпроса който зададох вчера или онзи ден!?
Чувала съм от баба ми навремето, че внуци се обичат повече от собствените деца, вярно ли е това усещане, защото не бих могла да си представя живот и здраве някой ден да обичам нещо или някой повече от синът ми!?!
Скрит текст:
Аз също съм баба и имам 1 внук и 1 внучка. И мен като Ани ме викат в София, когато е необходимо, да гледам внука. Преди 4 дни почина майка ми и вече окончателно след 1 месец се местя в София. Внуците са прекрасни малки създания, които осмислят живота ти. Децата ми вече са големи и са стъпили здраво на пътя. Обичам децата си, но внуците ме зареждат с енергия

Общи условия

Активация на акаунт