Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Paramparça 58. Bölüm Fragman

https://youtu.be/Me5ngwFGIWw

# 691
  • Стара Загора
Ани Hugнай-сетне се появи PartyЛипсваш ни Hug
Скрит текст:
как е Боги?Естествено,че ще е щастлив,че баба е при него.Мама и тати са строги,а ние бабите разрешаваме всичко и ни въртят на малкия си пръс

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 23:49 от bojana maneva

# 692
Ани, добре дошла.  Вероятно си пътувала добре.  Щастието е при теб.

На мен тази вечер не ми хареса серията. Много монотонна и плоска. Ама като не знам и езика им ????

Забравиха за  Джансу и Дениз.

Пак безкрайните разговори на Майдето и  Харун - празни приказки.

Тия двамата изтъркаха всичките дивани от  протягане и  влачене.  Нищо не правят.

Тук е интересно какво каза  Хазал на Айше ?

Туй малкото  Емре ли беше е влюбено в Хазал, обаче тя  въобще не го погледна - студена като лед.

# 693
Вай бе Дилара, ще ражда. ooooh!
То и е време внуци да дондурка тя пак майка, ще става. doh
Добре, че спрях да го следя сериала, а и историята на двете момичета ми доскуча, все едно и също, Хазал няма да се вразуми.

# 694
Ай деееееееееееееееееее, Майдето разбра, че  Дилара е родила.  Има бебе.

Майдето нали каза, че идва на гости на Харун за 2 месеца и ще си ходи там при  фермата на село.

Ами то колко месеца се минаха и тя не си отива ???

# 695
Джансу вече ще предаде плика на  Дениз и ще го пита коя е тая  жена ???

Дали  Дениз  ще  познае  собствената си майка ???

Тая  Нергиз излезе много глупава.  Защо не каза на сина си коя е ???

# 696
Еее Дилара много бързо роди  #Crazy #Crazy #Crazy Скок във времето ли е имало  newsm78 newsm78 newsm78

Харун научи ли, че той е баща на бебето  newsm78

Трябва да лягам, че съм много изморена, а утре съм гледачка.....

# 697
Цитат
Еее Дилара много бързо роди  #Crazy #Crazy #Crazy Скок във времето ли е имало  newsm78 newsm78 newsm78
Да!...
Цитат
Харун научи ли, че той е баща на бебето  newsm78
Той изобщо не знае,че е била бременна! Peace

# 698
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugАни HugЗлати HugНаде HugУсмихнат,щедър и позитивен ден Grinning                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 09:43 от bojana maneva

# 699
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,хубаво е да сме с внучетата,но е изморително за нас бабите! Laughing

Боби Hug,благодаря за кафенцето и Ози!Само ти си наминала до сега! Laughing А Сиси Hug,иска да не сме на втора стр.! Laughing Повечето бързат за работа,а от там не могат да се включат през деня!Някои момичета пишат повече в др.теми! PeaceАз наминавам,но като няма пост не смея да пусна друг за да не ме изтрият! Peace

Превод на фрагмана - 58еп. на Парампарча! Peace
http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239028%2F2955c6437 … t_-100436229_3820

Ето,че интервютата дадоха резултат-рейтинга се вдигна! Joy

TOTAL
 1 KIRGIN CICEKLER ATV 20:43 00:17 10,45 25,76
2 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:47 7,76 18,55
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:52 6,33 16,07

AB
 1 KIRGIN CICEKLER ATV 20:43 00:17 6,77 16,81
2 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:47 6,31 15,25
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:52 6,2 17,68

20+ABC1
 1 KIRGIN CICEKLER ATV 20:43 00:17 9,41 21,33
2 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:47 8,53 18,86
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 19:00 19:52 6,88 18,59

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 10:44 от Zlatina3

# 700
  • Стара Загора
Привет,момичета HugЗлати waveyосвен ти и аз никой не е минал ThinkingВярно,че всички са на работа,Гости писа,че е в командировка,ама и Ани като е заета темата осиротява без нея CryВсе пак да пием следобедно кафе или чай food010                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ани Hug
Скрит текст:
как е малчо?

# 701
Боби Hug,така е! Peace Благодаря за чайчето! Laughing

Ебру Йозкан ще се жени за Ертан Сабан(в момента играе в Долината на вълците,роден в Македония)!Сватбата ще бъде в началото на лятото след края на Парампарча! PeaceИнфото е от рускините! Peace
Скрит текст:
Диляра (Эбру Озкан) сериала Осколки и Гёлге (Эртан Сабан) сериала Долина Волков женятся!

Проживающие свои отношения довольно давно вдалеке от глаз посторонних, пара приняла решение поженится. Пара которая вместе живет в районе Джихангир, судя по утверждениям поженятся в начале лета, после финала сериала Осколки.

# 702
# 703
  • Стара Загора
Злати,мерси за новината Peace!Тази вечер май ще съм сама със"Съдбата"!И в темата никой не се появява Thinking                                                  За всички почитатели на сериала ''Част от мен''.....вижте колко креативна, изпълнена с почит и взаимно уважение е била обстановката на снимачната площадка!                                                                                                                                                                                                             Снимката е от края на първи сезон Grinning                                             

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 17:08 от bojana maneva

# 704
Привет момичета  Hug
Боби  Hug Злати  Hug Съжалявам, но нямам възможност да се включвам...

Скрит текст:
Малкия е сравнително добре - освен хремата и кашлицата няма друго. Не може да изкарва секретите от носа, стичат се в гърлото и като се изкашля днес на два пъти повръща храчки. Иначе си е весел, играем си по цял ден, сутрин и след обяд излизаме на разходка за половин един час.
Снощния епизод на Съдбата беше много хубав. Довечера обаче отново ще има напрежение....
Ами Дафа където и да се появи винаги стават панаири.
Злати мерси за преведения фрагман на Парченцата и рейтинга.
Лелята на Харун научава, че Дилара е родила....А Айшето е влюбена в Джихан...Ще видим какво ще става от тук насетне...

Общи условия

Активация на акаунт