Спирала за мигли- 13 тема

• 116 608
  • 779
  •   2
Отговори
# 390
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък от доста време се каня да реабилитирам спиралата на "Буржоа" (тази за обем), от която се оплаквах преди време. Поизсъхна леко и вече ми върши идеална работа. Ама ме мързеше да направя снимки, та използвам случая, че снимах за съседна тема и успях да хвана и спиралата.
Скрит текст:
Мисля се вижда доброто разделяне, което в началото докато беше супер мокра, не успяваше да постигне.

# 391
Твоите мигли и очи са като на Димс, така че пак нищо не ми говорят за качеството на коя да е спирала.  Laughing

# 392
Не е точно така, Чек, мога да направя огромен списък със спирали, които ми стоят просто отвратително. Преди около два месеца и въпросната беше в него Laughing.

# 393
Е защото е била много течна. И аз мразех тази на МАС от снимката по-горе, но сега е ОК. Като изключим огромното количество чернилка, което трябва да свалям.

Много хвалената от мен спиралана Blinc ми предизвиква сърбежа на клепачите, на който мълчаливо се чудех. Клепачите в основата на миглите ме сърбяха постоянно, даже видях в увеличително огледало, че се белят. Спрях тази спирала и мина. Аман с моите алергии.  ooooh! Иначе продължавам да твърдя, че спиралата е страхотна.

# 394
  • Австрия
Хич не обичам течни спирали.

Джой, добре ти стои: миглите ти едновременно са разделени/подредени, но и плътни. Забравила съм.. ти ползваше ли миглоизвивачка? Без миглоизвивачка при мен..  Naughty Laughing

Check, загледах се по спиралата и сенките в разменната, ама.. нямаше кой знае още какво да предложа   Confused

# 395
Неее, два пъти съм се пробвала, и двата пъти се защипах. Единия до кръв Crossing Arms

# 396
О, и аз имам трагични опити с миглоизвивачка.  Mr. Green

# 397
  • Велико Търново
Димс, слабост си ми ти... Heart Eyes Hug
Аз не мога да снимам добре очите си, за да ви покажа резултат "с " и "без" спирала Confused

# 398
  • Вестерос
Nars къде се продава?

Аз в момента съм с 4 спирали, други две ги подарих на майка ми, че не ги ползвам

# 399
Чек, редовно съм с миглоизвивачка и не е толкова страшно Simple Smile. Отнема ми не повече от 10 сек за двете очи.  
И мен ме заинтересува тази спирала на нарс. В събота ще летя и ще погледна дали я има по летищата.

# 400
И аз за четвъртък съм се наканила на летищата.  Laughing

Абе оскубах си миглите направо докато опитвах да ги извия, даже си прищипах кожата единия път. Сигурно миглоизвивачката е била глупава, но не бих търсила нова, защото не съм по много извитите мигли.

# 401
Уред на Инквизицията е миглоизвивачката за мен Laughing.

# 402
И аз съм имала този проблем със скапани миглоизвивачки, но с тази на  shu uemura нямам този проблем. Аз не мога без нея, тъй като миглите ми са много прави и стърчат като крака на паяк Simple Smile. Ако знаеш как да я ползваш ефекта е много добър, но ако не знаеш, се получава като миглите на Алена Simple Smile.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 21:30 от kikamora

# 403
Уред на Инквизицията е миглоизвивачката за мен Laughing.

Точно това щях да напиша  Laughing

Никога не съм пробвала, нямам и намерение. Извивам миглите само с четката при слагане на спиралата.

# 404
Няма как да извиеш абсолютно прави мигли с четка!

Общи условия

Активация на акаунт