Спирала за мигли- 13 тема

• 116 564
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
Няма как да извиеш абсолютно прави мигли с четка!

Възможно е. Аз говоря за моите. Честно казано не мога да си представя чак толкова прави мигли, които да не могат да се извият с четка, явно има, но сякаш не съм виждала на живо  Thinking

Може ли пример със снимка? Може и от нета да е.

# 406
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има и абсолютно прави мигли, близка приятелка е с такива. Не ползва миглоизвивачка и седят като козирка. Но пък в профил изглеждат изумително дълги, доста повече от моите, които са с естествена извивка.

# 407
  • Бургас
Димс,имаш очарователни очи! Фантастични!
Палави и непокорни мигли   Wink Страхотни!

# 408
  • София
Може ли пример със снимка? Може и от нета да е.
Скрит текст:

# 409
Има и абсолютно прави мигли, близка приятелка е с такива. Не ползва миглоизвивачка и седят като козирка. Но пък в профил изглеждат изумително дълги, доста повече от моите, които са с естествена извивка.
Предпочитам не толкова дълги и извити мигли, отколкото дълги и прави. Не можеш да си представиш какво чудо е като почнеш да си търсиш спирала!  Повечето спирали ми изправят миглите, дори когато съм ги извила с миглоизвивачката!

# 410
  • sofiq

и  аз имам позната с такива миглинаистина са доста дълги ,но седят точно като козирка,с миглоизвивачка също  не и държеше извивката

# 411
По принцип водоустойчивите спирали по-добре държат извивани мигли. Азиатките много ги ползват, тяхните не са прави, ами направо надолу сочат.

Аз да похваля една спирала, която много случайно открих. Исках цветна спирала и в магазина само тази беше с гумена четка, а аз само такива ползвам. Seventeen Х-Traordinaire
Скрит текст:
Въобще не очаквах кой знае какво, тя пък се оказа хубава. Много добре разделя и дава обем, но не прекалено.

Maybelline Push Up пак я мъчих, от два месеца стои отворена сигурно, но не изсъхва. Ужасна, за боклука.

# 412
Тази на Севънтийн я имах преди три години. Не ми хареса никак, макар цветът да беше хубав.  Всъщност в началото ми хареса, но много бързо й стана нещо и почна да прави топчета и да се рони. Четката е огромна според мен.

# 413
  • Манчестър
И аз съм имала този проблем със скапани миглоизвивачки, но с тази на  shu uemura нямам този проблем. Аз не мога без нея, тъй като миглите ми са много прави и стърчат като крака на паяк Simple Smile. Ако знаеш как да я ползваш ефекта е много добър, но ако не знаеш, се получава като миглите на Алена Simple Smile.

Наскоро си я купих по съвет и идеи от темата,ама нещо не успявам да се справя с нея. Крайните мигли от външната страна не мога да ги извия и това си е.
Те са два вида, ти коя имаш?

# 414
Здравейте, коя според вас е най-добрата спирала? Търся такава, която да придава обем, да прави миглите плътни и черни и леко да ги издължава за пленителен поглед. Може ли да помогнете?  Hug Hug

# 415
  • Sofia
Опитаваме се да разберем 13 теми вече Simple Smile)) Четете назад и се информирайте.

# 416
И аз съм имала този проблем със скапани миглоизвивачки, но с тази на  shu uemura нямам този проблем. Аз не мога без нея, тъй като миглите ми са много прави и стърчат като крака на паяк Simple Smile. Ако знаеш как да я ползваш ефекта е много добър, но ако не знаеш, се получава като миглите на Алена Simple Smile.

Наскоро си я купих по съвет и идеи от темата,ама нещо не успявам да се справя с нея. Крайните мигли от външната страна не мога да ги извия и това си е.
Не знам кой вид имам, но я имам от 6-7 години и извива идеално!

# 417
  • Австрия
karzz , точно! Големи рошли са  Laughing Благодаря ти  Grinning
Бисквитке.. жалко, защото обожавам сини очета  Hug И, да, кофти е да се самоснима човек.. често не се получава реално. И тъй като обикновено снимам преди да тръгнем за детската, малкият отново и отново ми предлага да ме снима той.. щял да щракне само веднъж и voila!, не като майка му  Mr. Green

По принцип водоустойчивите спирали по-добре държат извивани мигли.

Tрябваше ми известно време да стигна до този извод  Peace Т.е. не е задължително една жена да предпочита водоустойчиви спирали, без да ходи всеки ден 'на басейн' или да се разхожда в дъжда  Wink Аз съм от тези с 'бодливите' мигли: няма спирала, която да е в състояние да извие миглите ми, но .. да ги изправи още повече - може почти всяка  Mr. Green Не знам кой е измайсторил миглоизвивачката, но съм му благодарна! Ползвам тази на Tana (и аз не я бях чувала, четох позитивни коментари). Имах и на shu uemura, но след първата проба останах разочарована - не следваше извивката на мигления венец (не знам как е точно на бг  Blush), не беше достатъчно извита, мисля. Пробвах да снимам разликите, макар твърде очевидни да нямаше:

Скрит текст:

# 418
  • Манчестър

Не знам кой вид имам, но я имам от 6-7 години и извива идеално!

Единия вид е стандартната , като в снимката на Димс, а другата се води S-curler. Гледах клип в интернет как да се ползва и ми се струва по лесна.

# 419
  • Манчестър
Димс, напълно разбрах, защото точно това ми е проблема. Не захваща цялата редица от мигли . Ако направя първо тези към вътрешната страна , после не се получава с тези от външната страна.

Общи условия

Активация на акаунт