Великобритания - тема 63 Истинско Великденска

• 95 546
  • 752
  •   2
Отговори
# 180
  И аз препоръчвам slimming world. Миналата година ходих за три месеца. Аз отслабнах много, защото нямах нито един ден като хората-свинска история- но другите имат уникални резултати и то без глад. Успех.

# 181
Момичета, имам един въпрос. Какъв е английският  аналог на поговорката "С какъвто се събереш, такъв ще станеш"?

# 182
  • York
За 9 месеца с 90 дневната диета ( 2 врътки по 3м и 3м почивка) смъкнах 26 кг, които задържах доста време преди да му отпусна пак края, но поне бързо се окопитвам и след леки ограничения за известен период пак си връщам поносимата форма. От другата седмица започвам да бягам в свободните си вечери  Peace

# 183
  • Манчестър
Питах директорката, каза само да я третирам с нещо и да ходи с вързана коса, в никакъв случай да не я спирам от училище. Купих от Superdrug лосион и шампоан, дано да има ефект.

di_p, за E-bay, погледни на всяка поръчка си пише между кои дати да очакаваш, аз поръчах доста неща за деня на книгата и всичко ми пристигна до втория ден, въпреки че пишеше по-дълъг срок за доставка.

Има един много ефикасен лосион от Теско аптеката, не помня цялото име,но започва с Ly, маже се косата , седи се точно 10 мин, казват не по малко, а повече от 10 мин няма смисъл защото препарата вече не действа. Реши се после с гребенче от пакета и всичко пада...живо, умряло, гниди и тн

# 184
  • Манчестър
В общи линии се позволява почти всичко, като те окуражават да търсиш заместители и да готвиш без/с малко мазнина.
Имаш право на определен брой "грехове" (точки) 5-20 / ден което се определя от водещия на групата. Месото не носи грехове стига да няма видимо мазнина. Плодове и зеленчуци всякакви. Хляба се ограничава. 
Бях снимала книгата за една приятелка,  ще потърся утре на работа и ако ми дадеш емайл мога да ти я пратя да прочетеш.   Hug

Може ли и на мен.

# 185
  • След завоя в дясно
Честит ден на Майката и от мен (на патерици)
her_76- и на мен моля, ще ти пиша емайла ми на ЛС.
Момичета някои с опит тук да ме посъветва. Девойката на пет и половина днес забелязах, че и расте постоянно зъбче, но млечните още даже не се клатят. Записах час при зъболекаря, и се чудя дали да съм по настоятелна да ги извадят (расте между два млечни) или да чакаме. Притеснявам се долните да не тръгнат накриво.

# 186
Питах директорката, каза само да я третирам с нещо и да ходи с вързана коса, в никакъв случай да не я спирам от училище. Купих от Superdrug лосион и шампоан, дано да има ефект.

di_p, за E-bay, погледни на всяка поръчка си пише между кои дати да очакаваш, аз поръчах доста неща за деня на книгата и всичко ми пристигна до втория ден, въпреки че пишеше по-дълъг срок за доставка.

Има един много ефикасен лосион от Теско аптеката, не помня цялото име,но започва с Ly, маже се косата , седи се точно 10 мин, казват не по малко, а повече от 10 мин няма смисъл защото препарата вече не действа. Реши се после с гребенче от пакета и всичко пада...живо, умряло, гниди и тн
Може би е Lyclear, от него съм взела, но след снощното намазване пак има и пак я сърби, явно няколко пъти ще трябва.
Днес бяхме на зъболекар, направи 4 зъба на веднъж. #Crazy

# 187
  • UK
Момичета, аз да ви попитам, някой може ли да препоръча добър шампоан против себореен дерматит на главата? В Бг бях много зле и нищо освен Низорал не ми помагаше, тук с учудване забелязвам, че head and shoulders ми действа много добре, нооо направо ми разсипа косата. Няма как да съм сигурна дали е от шампоана или нещо свързано с промяната, влагата, въздуха, водата... Иска ми се да пробвам нещо ново, сигурно има добри продукти тук.

Като ви чета и си мисля, че ние имаме късмет с всичко дотук, нямаме оплаквания от къщата въпреки, че имаше някои дребни неща за бутване по нея, но мъжът ми се справи. Уплътненията около ваната, мивките в банята и кухнята се напукаха за нула време и мухлясаха, той уплътни сега всичко със силикон. Дограмите са някак изкривени и духаше ужасно, но уплътни и тях и сега са добре. Съседите са свестни, от двете страни са двойка англичани на средна възраст, много възпитани и дума не са казали за детските крясъци, които слушат по цял ден. Тиха улица, до хубав парк и природа, хубаво дворче. Училището е добро, като цяло сме в смесен квартал и има няколко основни училища, които са с над 60% от децата с английски втори език и в дъното на всички класации по резултати. Нашето също е шарено, около 30% , но е с много добри резултати, доста над средните за страната за последните 5 години, встрани е от интернационалната част на квартала и е буквално на нашата улица, за 5 мин пеша сме там. Като си помисля, че можеше да е много по-далеч, а аз дори не шофирам тук все още и ми става лошо. Има и нърсъри към училището, където и малката ще започне зимата и ще са в едно училище. Още се ядосвам, че се нахакахме на такова интернационално място, но целият град е такъв, да съм гледала още когато избирах град, общото бяло население е 70%. Доскоро си мислех как при първа възможност като се окопитим и започна работа ще се преместим, но си мисля вече, че едно местене ще е доста трудоемко и може би няма да рискуваме скоро. 

# 188
  • постоянно
Момичета ,
 не можах да намеря старото копие от книгата днес , но ще сканирам при първа възможност тези дни и ще пратя на всички  Hug

Peace

# 189
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хер благодаря, когато имаш възможност  Hug

# 190
  • ENGLAND
За въшките, от личен опит, с каквото и да мажете падат, но гнидите остават, всяка вечер чистене на гниди и пръскане със защитен спрей докато и една гнида не остане. И не използвайте препаратите за въшки често, мойта дъщеря беше получила рани по главата, та и това лекувахме дълго време, накрая в България я излекуваха.

# 191
  • UK
Момичета, имам един въпрос. Какъв е английският  аналог на поговорката "С какъвто се събереш, такъв ще станеш"?
Това, за което се сещам на първо четене е  " it takes one to know one" . Не е съвсем същото значение, но е доста близко  Peace

# 192
А нещо подобно на "човек като пие вода и змията не го закача" ?

# 193
Това, за което се сещам на първо четене е  " it takes one to know one" . Не е съвсем същото значение, но е доста близко  Peace
Благодаря!
Аз намерих това: "Whoever become a sheep is eaten by a wolf", използвах го и ме разбраха правилно.

# 194
Здравейте, мили момичета! Приемате ли нови в групата? Чета ви отдавна, но все не пиша.
 С половинката ми живеем в Уорингтън, град на 20 - 30 мин от Манчестър. Само двамката сме си все още, но с ясната мисъл,че искаме да създадем и градим семейство тук. Първо живеехме в шеър хаус, но от няколко месеца ландлордът ни ни даде къща само за двамата, защото искахме вече да живеем отделно, а той не искаше да остава без нашия наем   Sunglasses Аз от 9 месеца, а приятелят ми от вече година и половина работим в логистичен склад на Марк и Спенсър. На мен много, много ми дотяга тази работа вече, все си мисля че мога много повече.  Аз съм магистър с много добър английски и опит в сферата на туризма от Б-я и САЩ, половинката е на средно ниво с езика, има добър опит в различни сфери от България.  Мислим за преместване към Манчестър. Някакси тук е много трудно да се впишеш, т.к. градът е предимно населен от англичани, пакистанци и поляци (нищо против никой). Обмисляме коя ли е правилната стъпка- да се преместим в Манчестър и да търсим работа на място, докато все още имаме приходи от склада...Да търсим от тук ли и тогава да се местим... newsm78 Какво мислите, момичета?  Rolling Eyes Имам нужда от съвет и  мнение, за да "погледна" и "отстрани" на нещата.   yes

Общи условия

Активация на акаунт