Професионални серии за коса - тема 102

• 73 412
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Кодът на Алтерна активен ли е още? Искам новата серия на лтерна плюс някакво кремче или финиш....имам 10в1 и не съм особено възхитена,имам ипротеиновия крем, и спрея за моментално възстановяване,но искам нещо точно за серията с маслата да взема.
От Кенди олиото има ли доволни?
Аз много харесвам Кенди олиото, но не миста. Той не ми допада въобще, изпръхва ми косата от него, дадох го на детето да го изпръска преди ресане.
Олиото не ми утежнява, омекотява чудесно.

# 76
  • Пловдив
Пък мен когато ме мързи да нанеса някоя преуош терапия кичур по кичур, разтварям малко количество с вода в пулверизатор и пръскам косата. Последния път така процедирах с Еластисайзера, че косата ми беше намазана с масла и разнасянето му щеше да е по-трудно. Сиреч, спестих си цяла една стъпка - овлажняването  Joy.

# 77
Благодаря за темата  bouquet

Не правя много пре-уош терапии, тъй като леко ме домързява  Laughing Пробвала съм един-два пъти обикновения еластисайзър (мисля, че ефектът беше добър). Няколко пъти съм правила маски с кокосово масло. И по повод новата тема днес пробвах за първи път балсама Терапист  Mr. Green Съчетах го с маската от серията и шампоана Архитект. За финиш серума Терапист и малко кенди олио.
Балсама ми харесва - косата ми живна, макар че очаквах да се изсуши.  Grinning

Сега имам голямото желание да пробвам и пре-уош балсама от серията Нутритив  Twisted Evil

Иначе друга козметика, освен професионалната, не ползвам.

Сис, може ли да споделиш  кой е  пре-уош балсама от серията Нутритив  Hug

# 78
АМАЛФИ,
Аз имам спрея restore, много го харесвам, както и цялата серия. Омекотява, изглажда косъма, не утежнява, пръскам стабилно и на мокра и на суха коса.

Бисквитка,
И за обем и PHD мисля, че ще ти харесат, а за финиш ако си решила да взимаш техен за проба, примерно restore крем или PHD. Peace

# 79
Кодът на Алтерна активен ли е още? Искам новата серия на лтерна плюс някакво кремче или финиш....имам 10в1 и не съм особено възхитена,имам ипротеиновия крем, и спрея за моментално възстановяване,но искам нещо точно за серията с маслата да взема.
От Кенди олиото има ли доволни?
Аз много харесвам Кенди олиото, но не миста. Той не ми допада въобще, дадох го на детето да го изпръска преди ресане.
Олиото не ми утеежнява, омекотява чудесно.

Мерси,ще го взема. bouquet

# 80
  • София

Епона, би ли споделила с кои точно от изброените масла бориш посивяването. Много се интересувам, защото искам да отложа боядисването колкото може повече.

Гледах един списък с продукти, които помагат по въпроса.
Примерно това масло от  амла, брахми, брингарадж и нийм е с такава насоченост, освен заздравяването на фоликулите. В негонома и малко къна към края на състава. От скоро го имам и още не мога да дам конкретни отзиви. Алоето също е от полза.
Освен това прием преос на динджифил, мед, черен кимион + моркови.
Направо ето ти линка, беше ми много полезен на мен: http://www.homeremedyshop.com/29-tested-home-remedies-for-grey-hair/

Благодаря, Епона!
Много интересен списък.

В тази връзка да попитам, кой гел от алое /от аптеката/ да си купя за мазане на скалпа? Имаше момичета, които ползваха алое по този начин.

# 81
  • Велико Търново
Благодаря ти, Линдичка Hug
Май ще взема PHD и кремчето restore....нали скоро си взех Секси хеър за обем Wink

# 82
Много искам да пробвам и маската на Жая с какаово масло, но в Пловдив в Лили и ДМ не я откривам.

Позната си купи и още пред магазина ми отсипа.  Laughing   Нямах никакво търпение.
Не ми хареса изобщо, а имах големи очаквания, защото по принцип намирам продуктите на Жая за хубави - с особен афинитет съм към душ геловете и боди бутърите им.
Маската обаче усетих така: изобилие от мазни силикони + никакво разплитане и реално омекотяване на косата.   Tired
Аз, ще припомня, съм с плътен, остър косъм и доста гъста коса.

# 83
# 84
Благодаря ти , Сис bouquet

# 85
  • София
Благодаря за новата тема, много пролетна.  bouquet

1.Какви пре-уош терапии за коса използвате? Колко често? Как ви се отразяват на косата?

От пре-уош терапиите ползвам еластизайзър, но в момента нямам и ще купя от новия с неролите, щом е по-хубав.  Simple Smile Преди миене ползвам ампулите Стамиген, десет минутния стимулатор за скалп на Гроу Горджъс, пилинга на Хронолоджис и Олаплекс 3. 

2.Ползвате ли допълнителни продукти (дрогерийна козметика, натурална, натурални масла и други) в грижата за косата си? Какви и как ви се отразяват?

Дрогерийна козметика не ползвам, масла слагам рядко, защото ми утежняват.

# 86
Мihaela_z , харесва ли ти Олаплекс 3? Моля те,разкажи малко повече за него. bouquet

# 87
  • Пловдив
Feeling, благодаря ти за отзива за маската на Жая. Моята коса е същата, като твоята, така че нищо  не съм изпуснала. Все пак, ако я открия, ще я пробвам.

# 88
Чудя се за тази пре-уош терапия newsm78Ще помоля ползвалите да споделят bouquet
http://www.arlen.bg/product/2375/podhranvashta-grizha-za-nay-izt … apiste-200ml.html

# 89
http://beautyshop.bg/product/12344/l-oreal-professionnel-sprey-z … -beach-waves.html този спрей за плажни вълни ми е в количката.Някой използвал ли го е и доволни ли сте ?Или да го махам по добре ?

Общи условия

Активация на акаунт