Професионални серии за коса - тема 102

• 73 144
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Маската Орофлуидо за мен също е тежка, с фин косъм съм. Или по-скоро освен да ми омазни косата нищо друго не усетих. Олиото също - все едно, че слънчогледово олио съм сложила на косата си. Затова реших преди да ги засиля към кофата да ги ползвам като преуош терапия, както се обсъждаше тук. Странното е, че съставът им, по спомени, не беше лош.

В тази връзка, момичета, ако ползвам маската или която и да е друга маска/баслсам с масла като преуош терапия, то не се ли получава нещо по-скоро като обратно миене?

Редкен естрийм са ми любими и вече привършвам опаковките от Ш+М, не ми утежняват, стига да сложа много лек финиш след тях.

Аз отнесох и Лореалите, и Кюн Витал нутришън, сега съм си подготвила кошница с любимите ми Вела Лукс ойл шампоан и маска и някои дребни нещица. Олях се пак  Tired.

Има ли някой наблюдения върху новите олиа Митик ойл? Уж съставът на класическото (за всеки тип коса) е същият, но при новите пише, че са и за тяло.

# 751
FreakOnALeash, Благодаря ти  bouquet. Кои серии на Лореал поръча и ползвала ли си ги преди? Отдавна ме привлича интенса, но едни казват, че утежнява, други, че е супер и тотално се обърках .Също, ако не те затруднявам, да споделиш за Велата, какъв ефект постигаш от тях. Не съм ползвала нищо тяхно до сега newsm78

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 10:58 от tobsic

# 752
Вела Луксойл е великолепна серия   Peace  Ш+м+олио е наистина супер за косата.Блясък,обем,мекота.А ароматаааа...божествен  Heart Eyes

# 753
  • Чукарландия
Вела Луксойл е великолепна серия   Peace  Ш+м+олио е наистина супер за косата.Блясък,обем,мекота.А ароматаааа...божествен  Heart Eyes

Каква серия се води това? За изрусени, третирани, изтощени коси как ли ще се отразява?  Hug

# 754
За всеки тип коса е  Peace Моята е боядисана и добре ми се отразяваше.За много суха обаче,май ще е слаба  Thinking

# 755
  • Чукарландия
Благодаря ти, bubkabouquet

# 756
  • Бургас / София
Втори ден с Хроноложист косата се запази чиста и невероятно обемна, е това е новата ми любима комбинация шампоанът Хроноложист + бустера за обем на Секси Хър, сега мисля да си взема и ексфолианта на Хроноложист той придава ли обем, дразни ли скалпа?

# 757
Аз ползвах ексфолианта ,не видях кой знае какъв резултата, приятен е доста за употреба и мисля,че малко по-бавно ми се омазняваше косата. Peace

# 758
Момичета,КОЙ ИМА ОПИТ И ЖЕЛАНИЕ да пусне новата тема?За огромно съжаление ФРЕЯ няма да има възможност  Sad

# 759
  • Бургас / София
Благодаря ти за отговора, Кенди  Hug . Това с бавното омазняване на косата ме зариби, помня че и Денси имаше продукта, но не си спомням за нейното мнение, а го търсих и не намерих  bouquet

# 760

Общи условия

Активация на акаунт