Професионални серии за коса - тема 102

• 73 148
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Мда и аз се чудя да допълня с много хваления тук
Подхранващо термо крем-олио с черен кимион Loreal Professionnel Mythic Oil Seve Protectrice 150 мл.
или една бяла ампула Про фабър за по-малко пари, че нещо не ми се дават.

# 721
  • Somewhere far away
момичета, каква е целта на този продукт. измиващ балсам? сори за невежеството но ... нещо като балсам /шампоан 2 в 1 ли е ? от това което прочетох в рибата не става ясно преди него ш-н ползва ли се или не?
Да  Peace 2 в 1 е.
Не ти трябва друг ш.
Май е като мус консистенцията,не се пени много.
мерсии!

# 722
Денси с онзи лилавият серум антифриз на Лореал-тъкмо става за доставка  Mr. Green
аз исках да взема на Маракеш един серум за връхчета,но не е наличен,даже дата не са сложили за очаквана доставка  Confused

# 723
Денси с онзи лилавият серум антифриз на Лореал-тъкмо става за доставка  Mr. Green
аз исках да взема на Маракеш един серум за връхчета,но не е наличен,даже дата не са сложили за очаквана доставка  Confused
Да него го гледах онзи ден наживо, но го оставих не знам и аз защо.

# 724
  • Велико Търново
DELI22, цветът се води средно русо пепелно Crazy изглежда естествено рус  по снимките, не е толкова тъмен, а и аз тъмен цвят не задържам - русото напира да избие Laughing сега се боядисвам със 7-ца на Фито, а видя колко светла ми беше косата на снимката, която пуснах по-назад...

# 725
Имам серума за връхчета на Маракеш и съм пристрастена към аромата му.За сега мисля ,че со върши работата.Използвам го един месец вече.Може и малко отгоре.Ще прочета и аз за този измивен балсам.Заинтригувахте ме.

# 726
  • Казанлък
И аз съм голям фен на аромата на Маракеш  Heart Eyes. Имам почти пълно голямо шише от елексира им и отливки от Олео Релакс. Редувам ги, но много по-често посягам към Маракеша. Дебна в Рибката да заредят лосиона им за тяло и ще съм цялата като ходеща реклама на марката  hahaha

# 727
Мишел, сетих се за добавка и за свещта масажно олио на Маракеш. Отдавна я заглеждам и искам. някой ползвал ли я е?

# 728
Бисквитке, на въпроса ти - въобще не се ползва шампоан и балсам. Само финиши. А тестерите, които са ти дали, са за всяка поръчка за боя от Арлен. Целта е да фиксират цвета, за да не се отмива. Използвай ги при следващото измиване. Peace

# 729
  • София
Мишел, сетих се за добавка и за свещта масажно олио на Маракеш. Отдавна я заглеждам и искам. някой ползвал ли я е?

Аз, два пъти, а я имам от поне два три месеца ooooh! Все забравям. Иначе е готино, спа вкъщи- подхранва, омекотява и ухае. Вечер е приятна за релакс Heart Eyes

# 730
Благодаря много! Hug bouquet

# 731
  • Велико Търново
Феерийка, много, много ти благодаря Hug

# 732
Здравейте момичета, аз не съм от редовните, които пишат в темата, но ако въпросите за запис са свързани само с боядисване момичетата, които не се боядисват, не могат да се включат. Може би е добре единия поне да е различен, но последната дума е ваша Peace

# 733
Момичета,преди време бяхме дискутирали боите за коса.Сещам се,защото май само моята беше непрофесионална марка.Та затова съм запомнила разговорите.Но пък като има нов интерес,защо не...
ФРЕЯ,твоята дума е последна  Hug Ти обобщаваш предложенията и винаги правиш темата интересна  bouquet

# 734
Здравейте момичета, аз не съм от редовните, които пишат в темата, но ако въпросите за запис са свързани само с боядисване момичетата, които не се боядисват, не могат да се включат. Може би е добре единия поне да е различен, но последната дума е ваша Peace
Защо да не могат да се включат. newsm78.Може да не могат да се запишат с въпрос за боядисването но темата е отворена за всеки който иска да сподели , да попита и т.н .
Сега може да не се боядисват но информацията ще им е полезна на друг етап когато решат да се боядисват .И аз се интересувам от боите за коса и по скоро как да отложим боядисването във времето Simple Smile
Може и да е различен втория въпрос .За мен няма никакъв проблем .
И като стана въпрос за бои...
Ето я по скъпа излезе от лореал иноа  Shocked Shocked Shocked .Чудя се изобщо дали да я използвам .Или да отложа боядисването във времето.Февруари месец се правих с лакме Хрома .

Общи условия

Активация на акаунт