Професионални серии за коса - тема 102

• 73 150
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Безвреден удължаващ еликсир за коса с екстракт от хайвер на белуга  Alterna Lengthening Hair And Scalp Elixir  може ли да се слага на суха коса и всеки ден ли или само след измита коса може да се слага?

# 706
Като споменахте Лореал и сериите за боядисана коса, аз съм много доволна от серията Иноа, но не я виждам вече , спряна ли е?

# 707
DqVoLsKi_ChArOvNa, млякото го има налично в Парфимо.

# 708
Патенце,радвам се  Wink Grinning
Сети  Hug
Мариголд,хубави серии си изброила,без липидиума .И аз имам печален опит с тази серия,както и с предходната.   Flutter
ФРИЙКЧЕ,няма да съжаляваш  Peace

Момичета,днес не издържах и си взех без да чакам намаления,крема без отмиване на Ливинг Прууф ристор(ЛИНДЕ,изкуши ме еееййййй  Mr. Green )и 3мор инчес пре уоша 100мл(той е точно за 5 ползвания по мой опит  Laughing ).

# 709
  • София
Фрея трябва да подготвя новата тема, така че казвайте какви да са въпросите за запис.

Какво ви интересува? Аз съм по средата на терапията Олаплекс, (седя намазана с първата стъпка и и върху нея вече съм сложила втората) а знам, че доста момичета проявяват интерес към него. Аз така или иначе ще споделя своя опит от терапията, но понеже предишния път, когато имаше въпрос за Олаплекс много малко момичета го бяха ползвали мисля, че сега още един въпрос ще е полезен за всички ни. Още повече, че Фрея съм сигурна, че има какво да разкаже, ако има желание.

Аз възнамерявам след днешната терапия да боядисам след около седмица и тогава пак ще ползвам Олаплекс и седмицата след това пак ще направя терапия с Олаплекс. 
Примерни въпроси:
Въпроса за Олаплекс може да бъде формулиран и по-общо като например "Ползвате ли продукти за предпазване на косата при боядисване (Олаплекс, Колърфлекс, Пауърплекс  и т.н.   Simple Smile), масла или други продукти заедно с боята"
"Каква марка боя ползвате в момента - от коя сте доволни и от коя не."

На мен лично може би ще ми е интересно да пообсъждаме и различните видове бои. 

# 710
Аз съм ЗА боята Simple Smile
Може  примерно и "Вашият сполучлив  продукт за изправяне/къдрене" Simple Smile

# 711
Аз съм ЗА боята Simple Smile
Може  примерно и "Вашият сполучлив  продукт за изправяне/къдрене" Simple Smile
+ 1

# 712
Идеята за боите е страхотна!  Heart Eyes

# 713
  • Велико Търново
Мда...и при мен въпросът с боите е актуален Wink
Никоя от вас ли не е ползвала Пауърплекс при боядисване?
Четох, че след втората стъпка не се ползва шампоан и балсам, но...да питам, за всеки случай.

Дели, колко минути стоиш с Вела-боята? Държиш ли известно време корените, или боядисваш цялата коса и така престояваш?

# 714
БИСКВИТКА, аз на 3-4 месеца боядисвам цялата коса Simple Smileзапочвам  от корените първо, и продължавам после по дължините, не престоявам никаде /незнам дали е правилно да не престоява, но  така се боядисвам от години и  съм доволна, но това за  номер 8 говоря, но и с 9-ка по едно време като боядисвам пак не престоявах никъде, мажа наред,  и после засичам/, и като намажа цялата коса засичам 40 минути и измивам Simple Smile

А ти искаш да потъмняваш ли, 7-ца няма ли да стане кафява и тъмна newsm78

# 715
Видяхте ли в Рибата са пуснали новият ш с б на Макадамия (понеже напоследък измивните балсами май са популярни)  Laughing този звучи много добре с много масла
Скрит текст:
и нищо не съм купувала вече 3 седмици  Mr. Green
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/izmivasht-balsa … onditioner-300-ml

# 716
Ох какъв съм фен на Макадамия. Искам и измивен балсам на Керастаз, но и Макадамия ме устройва. Голямо изнедаващо изкушение.

# 717
Ох какъв съм фен на Макадамия. Искам и измивен балсам на Керастаз, но и Макадамия ме устройва. Голямо изнедаващо изкушение.
сега разцъках мненията по америк.сайтове-много хвалба,много чудо,даже от жени с тънък косъм ...
на един клик съм да поръчам ,голямата дилема е с какво да закръгля поръчката да не плащам доставка  Joy
и маската за плътна коса са заредили (досега само балсама предлагаха)  Peace

# 718
  • Somewhere far away
момичета, каква е целта на този продукт. измиващ балсам? сори за невежеството но ... нещо като балсам /шампоан 2 в 1 ли е ? от това което прочетох в рибата не става ясно преди него ш-н ползва ли се или не?

# 719
момичета, каква е целта на този продукт. измиващ балсам? сори за невежеството но ... нещо като балсам /шампоан 2 в 1 ли е ? от това което прочетох в рибата не става ясно преди него ш-н ползва ли се или не?
Да  Peace 2 в 1 е.
Не ти трябва друг ш.
Май е като мус консистенцията,не се пени много.

Общи условия

Активация на акаунт