Професионални серии за коса - тема 102

• 73 214
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Някой с впечатления от новата серия на Чи с чаеното дърво?

# 571
  • Варна
Напоследък фейсбук ми е залят със серум Рефлех.
Ползвате ли го?
И 100мл за колко време е достатъчен?
Моята коса е до раменете,
но къдрава и много гъста
и ми се струва, че 100мл
ще ги издухам за 2-3 пъти  Mr. Green
...най-много.

# 572
  • София
Доскоро се боядисвах само в салон, но реших, че не ми се дават 100 + лева всеки месец и реших да се пробвам в домашни условия. Взех си Koleston perfect като смесих два цвята  и се получи приятен светло кафяв цвят, но имам един въпрос. Следващия път ще си боядисвам само корените и вероятно ще ми остане боя в тубичката. Може ли тя да се ползва и за друго боядисване по-нататък или трябва да се хвърли, щом е отворена веднъж?
Няма проблем с трайността. И в салоните тубите с боя, са използвани многократно... Да, за корените, само половината количество ти е нужно. От единият цвят 30мл, от другият 30мл, оксидант 60мл. Остатъка за следващият път. Всяка туба, на гърба има мерителна черта, гледаш и изстискваш 30мл, от нея.   Wink
 Дори да не използваш след 20 а повече дни, няма проблем. Отмиваш с шампоан, това вероятно го знаеш.  Hug

# 573
  • Somewhere far away
Аз пак не съм много по темата, но да си споделя идеята- върховната идея  hahaha, която имам относно  моето първо  боядисване от години насам!
та взех си боята Koleston 6/4 -  но имах кошмар че се правя с нея и резултата е ужасен- и направо в съня ми, ми се плачаше толкова бях разочарована ядосана и тъжна Crazy Joy Joy! та заради този ужасен сън - реших първо да пробвам боята на два три кичура... да видя как ще е ,  да преценя , да помисля ии ако се харесам - чак тогава ще се боядисам цялата!  Blush Mr. Green Mr. Green
Много съм луда, знам!

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 14:54 от Deathcrush

# 574
    Deathcrush , аз винаги така процедирам, когато ще ползвам нова боя и цвят. Сподели после резултати!

# 575
  • Somewhere far away
Нали- ами аз много се бях навила да  се правя цялата , от раз- и квото стане- бях много смела до преди една две седмици.   
Изобщо раздавах го непукист! ooooh! Ноо след въпросния сън, нещо ми се изгуби смелостта и наисттна този начин е много по -сигурен и те спасява от рев пред огледалото /ако не се харесаш или ако не стане желания цвят  примерно!/ днес ще се правя и ще споделя по-късно! Simple Smile bouquet

# 576
  • Бургас/Пз
Ноарче, за първи път го виждам този серум, нищо не ми говори и не съм срещала отзиви за него  Thinking

Фриикче, точно така правя с маските или балсамите, които не харесвам. Добавям вътре и масла и много ми харесва резултата, дори и само 30 минути да постоя,пак има ефект.

# 577
  • Бургас/Пз

Сетони,
взех за пробичка от ампулките на Сери.  Комбинация с протеинов или балансиран шампоан е по-добър вариант според теб?

# 578
След вчерашното мазане със зеления концентрат на Керастаз и маската след него, не виждам особена промяна в косата си.  Confused Какво точно "преобразяване" получавате вие? Може би очаквах едва ли не чудеса и след неуспешното поставяне на бустера, сега съм леко разочарована дори...
 Моля препоръчайте ми концентрат и бустер за тънка и суха коса.
 В последните месеци наблягам да шампоаните и ампулите на Напура, шампоана за растеж Mediceuticals Folligen, Kerastase Densifique Bain Densite и правя маски според наличностите.
Иска ми се да си взема една хидратираща и една протеинова серия, но за тънка и в последно време суха коса, не мога да преценя към кои серии да се насоча.
Можете ли да ме посъветвате нещо? bouquet

# 579
ДЕЛИ,разкошно се е получило при теб!Косата ти изглежда чудесно  Hug Странно защо усещаш шампоана остъргващ,все пак е този:
http://www.arlen.bg/bogat-oleo-shampoan-za-platna-kosa-k%D0%B5ra … -oleo-riche-250ml
Той е много омекотяващ за разлика от другия дето е за всеки тип коса.Дори се изумявам колко мека,гъвкава и плътна ми става косата след него  Shocked Ех колко сме различни  Hug

# 580
  • София
Sentido, Ако ти е суха косата бих ползвала оранжевия концентрат, а не зеления.
Иначе преобразяване от нито един козметичен продукт не съм виждала досега и то от веднъж Wink

# 581
  • Бургас/Пз
След вчерашното мазане със зеления концентрат на Керастаз и маската след него, не виждам особена промяна в косата си.  Confused Какво точно "преобразяване" получавате вие? Може би очаквах едва ли не чудеса и след неуспешното поставяне на бустера, сега съм леко разочарована дори...
 Моля препоръчайте ми концентрат и бустер за тънка и суха коса.
 В последните месеци наблягам да шампоаните и ампулите на Напура, шампоана за растеж Mediceuticals Folligen, Kerastase Densifique Bain Densite и правя маски според наличностите.
Иска ми се да си взема една хидратираща и една протеинова серия, но за тънка и в последно време суха коса, не мога да преценя към кои серии да се насоча.
Можете ли да ме посъветвате нещо? bouquet
Може да си прекалила с протеините и затова така на се е получило. Пробвай няколко поледни пъти да измиеш с хидратираща серия и ще видиш дали ще има по-добър ефект. Преуош маска с кокосово масло също може да ти се отрази добре

# 582
Ноар, не ми е познат този серум.
Фрийк - да си здрава и мнооого щастлива, другото от магазина!
Deathcrush , много е хубава боята и ще чакам да се похвалиш, не пречи, че си внимателна и си направила тест, но пожелавам да му натриеш носа на съня и да станеш перфектен цвят !
Ани, след протеинов шампоан, за да проникнат по-добре, така мисля и така ползвам, дано ти допаднат, след нанасяне стават доста мазнички, но важен е ефекта в дългодрочен план.
И...да използвам нишката непроф. въпрос в профи темата- моля да споделите, ако имате впечатления от ползване на амла, наистина ли забавя побеляването?

# 583
Фрийк, честито на патерици. Да си жива и здрава красивокоска! bouquet

Много пъти сме обсъждали разликата между маската и балсама Витал Нутришън, но явно си пропуснала. Peace Значи балсамът е лекичък, недостатъчен при по-сухи и третирани коси. Маската няма нищо общо - тя е силна, напояваща, богата и ефективна. Лично аз я усещам силно хидратираща, без да утежнява или прибира обема. Има много фенове сред нас.

# 584
  • Somewhere far away
 Хоп - да се похваля, хареса ми как стана. направих го на кичури зад ушите и имах още от старите русо златисти кичури там и е хванало доста добре. Само ме съмнява че на цялата  коса няма да е точно така защото имам и светла и тъмна коса и със сигурност ще е неравномерно. Снимка няма как да покажа защото е трудно да хвана само кичурите.  И така като  цяло съм доволна, другата седмица ще имам повече врееме и ще се боядисам цялата. А и един въпрос - на кутията е доста объркващо написано, в една колона пише 15-20 мин в друга 30-40 и аз нищо не разбрах , колко мин се стои с боята ?

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 17:46 от Deathcrush

Общи условия

Активация на акаунт