Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 067
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе

Не знам вижда ли се какво са въпросните гащи Simple Smile За хубавото изчистване и аз не знам. Имах си лохии поне 20 дни, на третия месец ми дойде цикъл, нищо че кърмих още година. Всички ще се справим с бебоците! Аз пък се плаша с каката какво ще правя...гони я бебешки пуберитет, проявява характер, тръшка се...Ама живи и здрави, другото са малки проблеми.

# 571
Лохии и аз си имах 40 дни, може и повече, хем ми правиха и кюретаж след раждането.
Еднократните гащи са си удобство, в държавната болница беше точно така - с лигнин, без право на бельо. Сега съм избрала частна, в която ме искат само с четка за зъби и дрехи за бебето за изписването.
Лятното ми бебе най-редовно си беше по боди-потник и памперс, жегите са ужасни тук. И климатик съм му пускала. Най-удобни са летните ромпърчета с къс ръкав и крачол.

# 572
  • София
Най-удобни са летните ромпърчета с къс ръкав и крачол.

Точно такива ромпърчета /2бр./ си взех от Лидъл миналата седмица  Simple Smile

Исках да попитам следното:

- мек или твърд повивалник?  newsm78
- какво мислите за този стерилизатор?  newsm78

http://www.hippoland.net/nuk-sterilizator-vapo-rapid

# 573
  • Русе
За повивалника- дълго време ползвах твърд, сложен върху решетката на креватчето. Но дъщеря ми не се въртеше като сменям памперс, беше ми удобно като височина. Като махнахме решетката я обличам на спалнята на мек повивалника- ами не е удобно, боли кръст, пък сега с корема е съвсем гадно ..Та съ За твърд повивалника-. За стерилизация да каже някой, който има такъв, моят е мноого древен.

# 574
Аз взех такъв вчера, ама не знам дали ще съм доволна. Хареса ми цената му и повечето функции.

# 575
  • София
Аз взех такъв вчера, ама не знам дали ще съм доволна. Хареса ми цената му и повечето функции.

Точно и мен това ме привлече   Peace

Нинив, благодаря за мнението  Hug

# 576
Миж, стерилизаторът изглежда много добре, аз бих го взела. Cangaroo според мен поддържат добро съотношение цена-качество.
За мек повивалник - не знам какво имаш предвид, аз си ползвах такъв, който се закрепва за горния ръб на кошарата, чудесен е за кръста, но за съжаление много бързо умаля.

# 577
# 578
Миж, затрудни ме  Laughing Нито един от двата вида не съм ползвала. Виждам, че на мекия пише, че е за шкаф, т.е. вероятно за бебешки скрин, а на твърдия - за кошара/легло. Та избери си в зависимост от това, къде ще го сложиш. Но все пак питай и продавачите, може да не са ми правилни разсъжденията.

# 579
Аз имам въпрос - трябва ли ми възглавничка за кошарката и количката и на каква възраст започва да се ползва? newsm78

# 580
  • София
Аз имам въпрос - трябва ли ми възглавничка за кошарката и количката и на каква възраст започва да се ползва? newsm78

Доколкото знам след 6-8 месец, а някои и след годинка, започват да ползват възглавничка.

# 581
Възглавници - най-рано след годинката.
В Торакс мисля да раждам, ако всичко е наред Simple Smile При проблеми, ще заложа пак на Хирургиите.

# 582

Доколкото знам след 6-8 месец, а някои и след годинка, започват да ползват възглавничка.

Значи това ми е излишно? Да не купувам? Водят го комплект за количка и мислех, че е за самото начало..

# 583
За твърдия повивалник има различни размери, така че се съобразете с размера на леглото.
Възглавничка не се слага,но ако решиш да слагаш трябва да почва от под раменете. За мен това е неудобно. По-добре повдигнете горната част на матрака,за да не се задавя бебето. В горещите дни може да слагате под главичката пеленка,за да подсушава потта и да не се мърси чаршафчето.

# 584
Здравейте, пиша общ пост за всичко, защото не помня кой какво е питал Simple Smile
Стерилизатора ми е на chicco и е сравнително малък. С дъщеря ми бяхме само на кърма до 6 месец и мога да кажа, че съм го ползвала и то много пъти за помпата за кърма ( използвах я доста време след кърмене се до изцеждах, за да си стимулирам кърмата ), за залъгалката, за шишето за вода (независимо, че не искаше да пие вода).  
Ще къпя с Mustela (аз все още мия тялото на каката с него). За мазане на тялото съм се спряла на Uriage, както и физиологичния разтвор за нослето също смятам да е на Uriage. Мокри кърпички съм взела на Hipp.
За зърната без отмиване на lansinoh.
Не съм решила какъв слънцезашитен крем ще вземам, защото определено ще има нужда.
Предният път бях с мек повивалник и ми беше много удобен, слагах го на леглото, просто ме беше страх да купувам твърд и да го слагам на кошарата – особено като почна да шава.
Възглавница няма да слагам те така или иначе първите месеци се въртят след всяко хранене на различна страна. Имах една която подпирах гръбчето за да не се обърне по гръб.
Хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт