Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 024
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Сутиен за кърмене си взех от "Джъмбо" - мек е и удобен.
Но се чудя друго - защо трябва и в болницата да го нося?  Embarassed В смисъл, че като съм по нощница или вкъщи не нося сутиен отдолу  Embarassed

# 706
Гърдите ти за кратко време ще се напълнят с кърма и ще тежат и опъват. Целта на този вид сутиен е да поддържа, да спасява от болката, но и лесно да се откопчава за кърмене.
Повечето ми познати казват, че буквално не са сваляли кърмаческите сутиени с месеци. Няма ден, няма нощ.

# 707
  • София
Но се чудя друго - защо трябва и в болницата да го нося?  Embarassed В смисъл, че като съм по нощница или вкъщи не нося сутиен отдолу  Embarassed
Ако кърмиш докато детето суче от едната гърда другата пуска и тя мляко (ако имаш повече). Затова е хубаво да си постоянно със сутиен, да можеш да си слагаш подплънки.
И аз с търсех, но не мога да си намеря. Всички са с големи размери. Simple Smile

# 708

Според мен да не се мокриш непрекъснато...
Не съм виждала в Джъмбо, как прецени размера?

# 709
Аз гледах в аптеките на Римедиум, но определено размера беше за някоя доста пищна дойка  Sad
Вие на какво памперси сте се спрели?

# 710
  • София

Според мен да не се мокриш непрекъснато...
Не съм виждала в Джъмбо, как прецени размера?
[/quote]
В Джъмбо има при сутиените, но са големи номера. Започват от 75 до 90. А аз нося 70С. Simple Smile

# 711
  • София
Благодаря ви за поясненията  Hug
Аз си взех 75С  Simple Smile

# 712
  • София
Аз гледах в аптеките на Римедиум, но определено размера беше за някоя доста пищна дойка  Sad
Вие на какво памперси сте се спрели?
Кой размер ти трябва? Намерих при една девойка в bazar.bg като за мен (70С) и ако искаш мога да ти пратя на съобщение обявата ѝ. Нови са.
Иначе за памперси съм взела на Pampers белите. Simple Smile

# 713
Щото нали после като слизала кърмата се увеличавали...та се чудех дали не сте взели една чашка по-голяма Thinking

# 714
  • София
Докато съм почнала да пиша да дам един отчет. Вече сме готови за раждане. Главата ѝ е в таза. С 3,5см разкритие съм и контракции на 15-20 мин. (но не регулярни). Доктора каза, че може да не дочакаме понеделник за следващата ни среща. Simple Smile Но поне дочакахме края на 37г.с. От тук нататък само чакаме. Simple Smile

# 715
Здравейте момичетата искам да попитам тоновете на вашите бебета какви са и 130 много ли е ниско?
Кръвното до каква стойност е нормално по време на бременност и за всеки ли е различна нормата?

# 716
Maginka7  аз мисля памперси на памперс и пуфис..
Milena_318 браво на вас. Леко раждане и да ни държиш в течение..

# 717
Много ме наплашихте с тези тежки гърди. Ако ще се вдига още чашката ще трябва да си правя сутиени по поръчка. Ох.
Аз си взех меки сутиени от H&М.
Багаж не съм събирала, не съм подготвена психически още, надявам се моят син да излезе разбран човек и да си дочака момента. А до тогава майка му  ще е направила настройката.  Joy

Милена, много леко раждане и да пишеш след това.

# 718
  • Сф
Здравейте момичетата искам да попитам тоновете на вашите бебета какви са и 130 много ли е ниско?
Кръвното до каква стойност е нормално по време на бременност и за всеки ли е различна нормата?

Тоновете при моето бебе са около 140-145. Не знам колко е нормално и дали 130 е малко. Питай твоето АГ, тя не гледа ли резултатите след измерване?
Кръвното го следя поне 2 пъти на ден, долната граница варира между 75-90, горната 115-140. Вечер обикновено е по- високо, както и след ядене. Мисля, че пак индивидуално се гледа, преди да забременееш колко е било, но пак говори с док.

# 719
Аз два пъти вече ходих на тонове, но на мен не ми казват параметрите.  Rolling Eyes Мери ги акушерка, казва "всичко е перфектно" и после листа го предава на следящия ЖК.

Кръвното ми е винаги в границите 100-110 на 70-80. Единия път преди преглед буквално тичах към клиниката за да не си изпусна часа. Като ми измериха кръвното беше 120 на нещо си и доктора ми се "скара", че преди преглед не се бърза и сега не знае това кръвно от тичане ли е или се е вдигнало от друго. А за мен 120 било много... (После мерих сама 10 дни - беше си в моите граници).
Каза да меря сутрин, поне 30 мин след ядене, в покой и да не приказвам, докато меря.

Общи условия

Активация на акаунт