Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 024
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Леле, само аз ли още не съм стегнала багажа? Даже не съм купила още всичко необходимо. Обзело ме е спокойствие Simple Smile, но аз съм в 33 -та седмица. Още ми е рано да раждам. А относно намалението в Хиполенд и на мен ми казаха за него, но на мен казаха 22%. Те правиха предишните две години такова намаление около Великден за три дни, но не го обявяваха официално. Сестра ми се възползва и спести доста, защото си взе количката от там. Аз разчитах на него да си накупя всичко, но звънях и ми казаха, че тази година няма да има. После в магазина ми казаха, че ще е на 13.05. Та в крайна сметка се паникьосах, че няма време и купих повечето неща. Сега ме е яд Sad. И имайте предвид, че за това намаление ви трябва карта Хиполенд. В сайта им се заявява и става за поне седмица. Така, че търсете от познати карта, вероятно няма да има време да си извадите

# 721
Аз два пъти вече ходих на тонове, но на мен не ми казват параметрите.  Rolling Eyes Мери ги акушерка, казва "всичко е перфектно" и после листа го предава на следящия ЖК.

Кръвното ми е винаги в границите 100-110 на 70-80. Единия път преди преглед буквално тичах към клиниката за да не си изпусна часа. Като ми измериха кръвното беше 120 на нещо си и доктора ми се "скара", че преди преглед не се бърза и сега не знае това кръвно от тичане ли е или се е вдигнало от друго. А за мен 120 било много... (После мерих сама 10 дни - беше си в моите граници).
Каза да меря сутрин, поне 30 мин след ядене, в покой и да не приказвам, докато меря.

А и на мен не ми ги казват тоновете, досега веднъж само съм била, миналата седмица. Казаха, че всичко било наред. 130 на мен ми излизаха тоновете още доктора като ги мери. Той и само по тях се сети, че ще е момче. После четох, че това били нормални тонове за момченце Simple Smile Кръвното ми винаги е било 120/80 , което си е и нормално за мен.
Днес влизам в 37ма седмица, утре съм на преглед. Какво се прави по време на тези прегледи късните вече - пак кръвно, теглене и т.н. или се преглежда и бебето колко тежи, как е разположено, за разкритие и т.н.? Всяка седмица ли се ходи, или само на тонове се ходи?
И да ви питам раждалите - за момче 3600 - 3800 много ли е /ако на теория се изчака до термин/. В смисъл това голямо бебе ли се води вече?

# 722
Момичета позволявате ли си да ядете ягоди през бременността?

# 723
Аз ям ,зимата купешки 2-3 пъти,сега вече 3-4 пъти домашни

# 724
Аз не, въпреки, че много обичам. Притеснявам се да не лепна някаква алергия на бебето.

# 725
  • Русе
Ям всичко. И преди и сега. Е не с килограми, но ям. Само ананас избягвам, че предизвиквал контракции. Все пак ги ям аз нещата, не бебето. Сутиен за кърмене не съм купувала, ще опитам отново да карам с тези бешевните, спортни. Но моите гърди са малки и не порастват много, идеален ми е.

# 726
  • София
Ям и то доста. По около 200-300гр на ден (но не всеки ден). Няма от какво да се притеснявате. Ако има нещо бебето ще покаже. Simple Smile

# 727
Лелеее нямате изчитане момичета  Hug
DBan ям постоянно ягоди и всякакви плодове. И с баткото ядях колкото можех  Mr. Green
Термометър имам от старите ( като живачния) но е спиртен до колкото знам. Той ми е най достоверен. Имам и електронен от един комплект на Томи Типи но има 0.5'С  но все забравям нагоре ли..надолу ли...
Багаж нямам да стягам  че ще раждам в чатна болница и не ми искат нищо, а и вече съм раждала там та си знам процедурите Simple Smile
Запис на тонове не съм правила още. На 12.05 ще ходя на ЖК д ами пускат последните изследвания , както и болничния. На 16.05 ще определим дата за секциото.
Milena_318 при първа възможност кажи как сте и дали има вече бебче  Heart Eyes
Към  новите момичета - добре дошли при нас - ако искате да ви впиша на 1ва страница пишете ми на лични.
МОМИЧЕТА ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИМЕ НА НОВАТА ТЕМА, ЧЕ РЯЗКО НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ!

СЪЩО ТАКА АКО НЯКОЯ ОТ ВАС ИСКА ДА ПОЕМЕ ПРАВЕНЕТО НА НОВАТА ТЕМА НЕКА КАЖЕ Simple Smile

# 728
  • България
тъкмо си измих една голяма купа,сядам и гледам въпрос  Grinning.
 Защо да не се ядат?

# 729
  • София
Всеки божи ден ям ягоди и сега ново двайсе  Laughing

Предложение за заглавие:

"Юни на вратата чука, скоро бебчета ще завалят тука"   Laughing

# 730
Аз гледах в аптеките на Римедиум, но определено размера беше за някоя доста пищна дойка  Sad
Вие на какво памперси сте се спрели?
Кой размер ти трябва? Намерих при една девойка в bazar.bg като за мен (70С) и ако искаш мога да ти пратя на съобщение обявата ѝ. Нови са.
Иначе за памперси съм взела на Pampers белите. Simple Smile
Благодаря Миленка , но като чета нещо май при мен нещата са по-различни. Чашката ми се увеличи с 1 размер от B сега съм към C, но гръдната обиколка от 75, отива май към 85  newsm78
Относно тоновете, моята акушерка ми каза, че границата е от 120 до 150 ( с лека чуденка, дали не каза 160, но мисля, че беше 150 )  Wink Аз от четвъртък започвам със записите.

# 731
Здравейте, момичета.  Миналата седмица ходих за първи път на запис на тоновете /36 г.с./  и доколкото виждам на графиката - варират от 160 до 180. Лекарят каза, че са идеални. И аз знам, че нормално са 120-160. С предишната бременност не са надвишавали 160. Някъде четох, че имало значение дали бебето е момче или момиче - на момиченцата били по-високи, а на момченцата - по-ниски. Не знам дали е вярно.
Също така бебето беше много активно през цялото време.

Харесва ми заглавието на новата тема, предложено то Happy Mijjjj.

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 18:00 от avgustina_bs

# 732
Хайде, не остана вече - идвай мое мило юнско бебче!
Мисля, че това обобщава настроенията в групата Wink Иначе аз съм с термин края на май и се надявам за мен да гласи - хайде не остана вече - идвай мое мило майско бебче Simple Smile

# 733
Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug
Аз съм нова в групата, чак сега успях да се включа.
Терминът ми е на 13 юни и чакам момче (живот и здраве).
Мисля да раждам в Майчин дом в София, но не са ми дали никакъв списък с необходимите неща - дали чакат аз да си поискам? Имам някаква представа какво се носи, защото съм ходила на курсове за бременни, но от там знам, че във всяка болница нещата стоят по различен начин. Някое мамче може ли да ми каже как да се сдобия с адекватен списък?

# 734
  • София
Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug
Аз съм нова в групата, чак сега успях да се включа.
Терминът ми е на 13 юни и чакам момче (живот и здраве).
Мисля да раждам в Майчин дом в София, но не са ми дали никакъв списък с необходимите неща - дали чакат аз да си поискам? Имам някаква представа какво се носи, защото съм ходила на курсове за бременни, но от там знам, че във всяка болница нещата стоят по различен начин. Някое мамче може ли да ми каже как да се сдобия с адекватен списък?

Здравей и добре дошла. Списъка с необходимите неща го има на сайта на Майчин дом. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт