Чудна пролет се задава, а ЮНЧЕТО все по-силно шава

• 57 010
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Принципно ЗК не поема тонове, независимо при кой доктор/ болница ходиш....
В една държавна и в една частна болница в Бургас(за третото място не знам) мерят безплатно, независимо дали ходиш при тях, дали ходиш по ЗК или на частно.  Wink

Их, похвалих ги!

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 10:48 от Ice Queen

# 751
  • Сф
Уау, впечатлена съм. Браво на тях.  Peace
Може да е като УЗ- по каса имаш право на 2 или 3, но някои лекари те гледат всеки път и не те таксуват. Някои са по- гладни от други.

# 752
Здравейте момичета да се отчета и аз. 36 седмица всичко е в норма бебка тежи 2748 грама. Насрочихме и дата за секциото - 25.04 Дано остискам до тогава. Успех на всички!

# 753
  • България, София

Явно зависи къде се ходи на тонове Simple Smile Аз ходя в София - Полимед и изобщо никак не са безплатни. Отидох там, зарафи докторката, уж работят със ЗК.

Нинив е написала, че са безплатни чак като преносваш. Принципно ЗК не поема тонове, независимо при кой доктор/ болница ходиш. В Полимед са такива метеливци, особено Росица Иванова, нямам думи  ooooh!
[/quote]
Тя не е ли сестра на Карамишева?
По-скоро следват някакви инструкции от Полимед. Седя там само и единствено заради Др Карамишева. Много съм доволна от нея.

# 754
  • Сф
Аз съм попадала 2 пъти на Р. Иванова и е била сама в кабинет. Мисля, че не е сестра на никой. Не я препоръчвам, ако случайно някой му се случи да ходи при нея- винаги да потърси второ мнение.

# 755
  • София
Пуснах го и във фейса ама да кажа и тук. В петък (13.05.) в Хиполенд ще има "Черен петък". Отстъпките на всичко е 25% и не ви трябват карти. Каза ми го приятелка която работи в Хиполенд.

# 756
anelia_888
Точно този джоб с всичките ти документи и изследвания до сега е обменната ти карта. Трябва да си ги носиш като влезнеш в родилното  Hug
Благодаря! А за тези, които ще раждат частни клиники, предполагам направлението е излишно, нали? Whistling

Аз съм на преглед утре, документи не са ми давали, освен изследванията, които са си в мен. Ще видим ще ми дадат ли нещо друго, миналия път с това отидох да раждам...Тонове се записват с една машина, излиза лента като на електрокардиограма, слагат се едни колани на корема и се стои с тях 30- Тина минути. Заплаща се записа на тоновете, чак като вземеш да преносваш са безплатни.
Разбрах. Вероятно за това не са ми ги споменали.

# 757
anelia_888
Точно този джоб с всичките ти документи и изследвания до сега е обменната ти карта. Трябва да си ги носиш като влезнеш в родилното  Hug
Благодаря! А за тези, които ще раждат частни клиники, предполагам направлението е излишно, нали?

Аз ще раждам в частна болница - Майчин Дом Варна и моята АГ ми каза, че след като ми пусне 45дневния в петък да ида да си взема направление. Нищо че не съм по ЗК.

# 758
На 13 съм на ЖК да видим какво ще кажат   Flutter  И след това вече мисля да почвам да стягам багажа за болницата да ми е готов  Simple Smile
А за Хиполенд обмислям да се възползвам от отстъпката и доста неща да поръчам , даже се чудя дали няма да ми е по-удобно през сайта да поръчам , но не знам дали сутринта от рано ще може да се пускат поръчки  Thinking

# 759
МОМИЧЕТА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДА ПУСНА НОВА ТЕМА.  Peace

# 760
Мисля, че трябва направление и за частните. Поне в моята клиника цената за раждане е различна, ако си здравно не/осигурен.

# 761
И аз ходя в частна клиника и досега не се бях замислила за направление.  Thinking Добре, че сте вие. На следващия преглед ще питам дали ми е нужно, защото пък в сайта не е посочено да се носи направление.  newsm78

# 762
Ако сте здравно осигурени всички частни болници, които имат договор а НЗОК искат направление N7, така ще вземат пари и от вас и от здр.каса. Ако не сте здравноосигурени вие ще покриете общата сума, която няма да може да изцоцкат от касата.
Някой ще ражда ли в Шейново, каква е цената за мерене на тоновете там?

# 763
Аз разбрах за направлението в моя случай.
Частна болница. Докторът, при които се следя работи в тази болница. Той издава направлението, а не ЛЛ.
Питах преди малко една позната, която съвсем скоро ще ражда и ходи при същия.
Издал ѝ е "Направление за хоспитализация по кл.пътека 005 раждане"

Досега си мислех, че в частните болници си плащаме раждането. Явно не било така - ЗК плаща раждането, а ние хотела.  Rolling Eyes
Каква наивница съм била...  Mr. Green

# 764
Малееее, два бона за единична стая за пет дни. Голяма съм баровка. Party

Общи условия

Активация на акаунт