ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • от Луната
Roo Roo, Честит празник! Да ви е жива и здрава рожденичката!
Лулумба, да е жив и здрав мъжа ти!
Солей и твоя рожденик да е жив и здрав и все така щастлив! Рибите са много чувствителни, независимо от възрастта и пола, даже май с възрастта положението се влошава  Mr. Green
Летсгоу, племенницата правеше много често ангини всякакви и винаги изписваха АБ, въпреки че педито не е от тия, които винаги АБ изписват.

# 211
  • София
Не е лош този сборник.
Как се решава задачата за правоъгълника с техните знания?

Летсгоу, благодаря за подробните обяснения!

Коя задача?

О, честито на рождениците!!!!

ПП
За ангината... бих пуснала антибиограма.
!

# 212
 Благодаря,много сте мили! Hug Честито и на другите рибоци! Здраве и щастливи дни! Тук вали сняг...

# 213
lulumba, Le Soleil, да са ви живи и здрави рождениците!  bouquet

Аз антбиотик винаги давам, ако го изпише специалист.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 08:27 от Анонимен

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да са здрави рождениците  Peace

аз пък се заплетох в една задача от МБГ  Blush не е трудна, но смятам, че условието можеше и по-ясно да е написано Blush

# 215
Коя е тя?

# 216
  • Sofia
Ру, при нас не успя снегът, но виж я Витоша.  Simple Smile
Аз с ангините съм на Вие, такова не съм отглеждала с никое от децата.
Антибиотик от почти 8 години не съм виждала.

# 217
Аз с ангините съм на ти, обаче с антибиотиците съм на вие. Вкъщи е на почит хомеопатията и за себе си съм се уверила, че това е най-добрият вариант (поне за нашето семейство).  Peace

# 218

Blush Blush
Скрит текст:
Задача 11. В букет има 6 червени цветя и 7 лалета. От лалетата 4 са червени. Колко са цветята в букета?

# 219
А какво те обърква, тя е елементарна? Два пъти са броени червените лалета (като пресечната част в кръговете на Ойлер) затова ги вадиш и ти излиза сметката.
6+7-4=9 бр. са цветята в букета

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 08:26 от Анонимен

# 220
 Joy исках да видя дали някой друг ще се заплете в цветята и лалетата.  Laughing

Скрит текст:
и двамата решихме, че има някакво объркване в текста   Peace

# 221
  • София
Roo Roo, lulumba, Le Soleil, да са живи и здрави порасналите хора! Толкова празнуващи тези дни!

Letsgo, дъщеря ми никога не е имала ангина, нито е пила антибиотик. Обаче аз и братята ми като малки често имахме налепи по сливиците. Не е като да не сме пили антибиотици, но за това специално майка ми избягваше. Мажеше сливиците със сода бикарбонат. Буквално за ден всичко изчезва. И до днес аз така се оправям. Гадничко е, но трае секунди.

# 222
.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 08:27 от Анонимен

# 223
Момичета, благодаря за мненията относно ангината  bouquet
Утре ще отидем за антибиограма. Резултатът ще излезе в петък следобед. Дано дотогава поне не се влоши. Започнахме Толзилотрен и сода бикарбонат. Досега антибиотик не съм давала. Ох, дано и този път успеем да го избегнем. Сливиците не са гнойни, няма налепи. Дори гърлото не го боли. Само оток и температура.

Руските задачи се преглъщат по-лесно с много водка и буркан кисели краставички. Иначе накъртват  Mr. Green

70 ли са били рублите в началото? А км 77?

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 17:36 от Letsgo

# 224
Хаха, има нещо такова. Simple Smile
Достоевски го е казал:
"Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните..." и каквото беше натам ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт