ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 479
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Просто е възхитително съчението на детето на Морена. Heart Eyes

# 271
  • Варна
Моренка, предай на Гушкан думите на мойта щерка като й прочетох съчинението:  "Ама това е съчинение за поне четвърти клас! И аз като порасна ще пиша такива..."  Joy А от мен браво на детето за речника и умението да опише детайлите, да разкаже история. Браво! bouquet
И ние минахме като Добри през Кенгуруто набързо. На 45-тата минута ми звъни да я взема. И това след като почти толкова време бях отделила да обяснявам колко е важно да стои до края ooooh!
Важното е, че купихме билетите за пътешествието до София и сега у дома атмосферата е приповдигната! Планираме къде да идем, какво да видим - емоции Heart Eyes

# 272
Morena, не знаех, че има помощни думи и все пак много добре се е справило детето. Зима също е много красиво! Шапка й свалям Wink!

Моите не знам дали и като пораснат така ще пишат. Те мразят описания Mr. Green За тях е безсмислено да четат каквото и да било щом "нищо не се случва"  #Crazy Можете да си представите колко са им интресни текстовете от читанката  ooooh!

# 273
И аз съм възхитена от съчинението на Гушкан.
Дайв, като планирате за Сф, не планирате ли и една среща да направим? Вие пролетната ваканция ли ще идвате?

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 09:00 от MianaNia

# 274
  • Sofia
Честита първа пролет, момичета!  Grinning

Dive, предадох... разсмя ме Машенка. Hug
Блгодаря, момичета!  Hug

# 275
  • София

Честита първа пролет, момичета кокичета! Радвайте се на всичко цъфнало около вас!

# 276
  • София

всички ли учат, че не пишат?..

# 277
  • Sofia
Не бих казала, че много учим, ама то и нищо интересно няма...
Вече така съм се обърнала към лятната ваканция... омръзна ми маршрута до у-ще, дотегна ми за тази учебна година вече...  ooooh!
Тъкмо пекох едни ябълки за утрешната кутия за у-ще и отивам да лягам.

# 278
  • Пловдив
Ние си вървим в коловоза на лудницата. Нямам време да обърна внимание на никакви домашни, пак взе да изостава с английския. Ходи на частна занималня и след няколко пъти "обръщане на внимание", че детето ми не се справя добре с английски - пак сме на това дередже.  ooooh!
На курса пък са доста деца - около 20, че кой каквото разбрал. В крайна сметка съм решила, че лятото ще се опитам да наваксам това, което пропуска през годината.

Ходихме на три състезания по математика - московската олимпиада (предполагам, че съвсем нищо не е направил), кенгуруто - много слабо представяне и Румен Грозданов - тук е с 10-ти резултат в Пловдив.

Сега ни предстоят две състезания по спортни танци - в Чирпан и Пловдив.
Общо взето до края на май почти всяка събота имаме някакво състезание. Към този момент съм с разбирането, че сме на олимпийски принцип - важно е участието, то само по себе си гради увереност. Резултати ще търся догодина.
И тъй - търчим само по курсове и тренировки, детето е доста изморено, аз на предела на силите. Все повече се замислям дали да си причиня това и следваща година... И чакам лятото с нетърпение.

Оплаках се.  Tired

# 279
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Ние си вървим в коловоза на лудницата. Нямам време да обърна внимание на никакви домашни, пак взе да изостава с английския. Ходи на частна занималня и след няколко пъти "обръщане на внимание", че детето ми не се справя добре с английски - пак сме на това дередже.  ooooh!
На курса пък са доста деца - около 20, че кой каквото разбрал. В крайна сметка съм решила, че лятото ще се опитам да наваксам това, което пропуска през годината.
Ходихме на три състезания по математика - московската олимпиада (предполагам, че съвсем нищо не е направил), кенгуруто - много слабо представяне и Румен Грозданов - тук е с 10-ти резултат в Пловдив.

Скрит текст:
Сега ни предстоят две състезания по спортни танци - в Чирпан и Пловдив.
Общо взето до края на май почти всяка събота имаме някакво състезание. Към този момент съм с разбирането, че сме на олимпийски принцип - важно е участието, то само по себе си гради увереност. Резултати ще търся догодина.
И тъй - търчим само по курсове и тренировки, детето е доста изморено, аз на предела на силите. Все повече се замислям дали да си причиня това и следваща година... И чакам лятото с нетърпение.

Оплаках се.  Tired

на московското е решил няколко задачи (проверихме си ги у дома), от кенгуруто още няма резултат, казаха след две седмици, от "Аз и буквите" чакаме  Peace
за последното: похвали се, че от две прочетени думи разбрал кой е отговора.
косата ми настръхна  Laughing
после каза, че думите били, "Драги ми Смехурко" и трябвало да познаят произведението - отдъхнах си  Mr. Green

не се оплаква от състезанията, забавно му е да среща други деца и да решава "различни" задачи
но има нужда от почивка, а и ние също  Blush

# 280
  • София
Аз не мога да преценя дали му е добър или не резултата от ЕК, докато не видя задачите.
На този етап го сравнявам само с неговите възможности, а не спрямо другите деца или максималния брой точки.

Тези седмици е доста напрегнато в къщи и със сигурност това му се отразява.
Иначе програмата му не е претоварена.

А вечер ми строи къща в Майнкрафт. Направил ми е градина с цветя и т.н.

Аз чакам със смесени чувства пролетната ваканция.

# 281
  • Варна
Леле, Добри, добре че каза за "Аз и буквите"! Мойта партизанка пак нищо не ми е споделила, а състезанието разбирам, е било вчера ooooh! Нямам думи просто! Хем я питах специално: "Нещо интересно имаше ли днес в училище? Случи ли се нещо, което искаш да ми разкажеш?" Отговорът си беше дежурния: "Ми не, нищо интересно"... Явно вече не се впечатлява от състезания Rolling Eyes
При нас е рано за Кенгурските резултати, но като знам кога излезе, ми е ясно, че е решила около половината задачи (макс!). Други вълнения има сега - нощния влак със спални вагони, метрото и срендощното ядене на сладолед, което съм обещала като идем в София Simple Smile
Ако има някой свободен и желаещ за кафенце с децата през ваканцията, да свирка Simple Smile В София ще сме до 6.04.  Peace

# 282
ако сме в София непременно ще свирна  Laughing

Скрит текст:
бащицата обеща да ни води на почивка, но като си гледам графика може да ми се размине  Confused

# 283
  • Пловдив
Аз не знаех изобщо за Аз и буквите. Пропуснал да ми каже, защото не било интерес за него. На СБНУ - математика и на английски език ходихме, изкара по 48 т.
И аз чакам с нетърпение задачите кенгуру - в интерес на истината очаквах малко по-добре да се справи.

# 284
при нас нито задачи, нито резултати 
Tired нищо не се знае и нямало да се разбере още две седмици.  Crazy че той ще забрави какво е решавал до тогава Blush

Общи условия

Активация на акаунт