ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • В светлината на слънцето
Браво на децата за похвалите. bouquet
Моят днес се е прибрал с нанесени много оценки в бележника - все отлични. Много е щастлив. Grinning

Сисе, честита годишнина на патерица! Още много такива да празнувате в любов!  Hug

Тази игра е невероятна зарибявка. Не я знаеха, то и аз де. Снощи си организирахме домашен турнир, от който разбрах, че май съм категорично друго поколение. След един час игра едва ги бях докарала до 50 комбинации с изплезен език. Каката беше над 200, а той я гонеше със 180-190. След което двамата снизходително ме погледнаха, а второкласникът замислено отсъди: "Така е, като не играеш на Майнкрафт. Не знаеш как става работата. Нямаш опит". Crazy hahaha

# 316
  • София

А, да, и аз бях на РС, но от тях само научавам какви мероприятия има и колко ще струват...
Не, този път научих и че според Сендов не било особено важно помненето на таблицата за уморение "насън" .
Винаги съм си знаела, че го харесвам тоз човек.
Щото аз не я помня - нито пък някога съм я помнела...  Embarassed

# 317
Коя беше играта?

# 318
  • Sofia
Герка, виж малко назад.

# 319
За това ли става въпрос?
Little alchemy https://littlealchemy.com/

# 320
Само да споделя, че човек+човек=любоФ  Laughing Сексът нещо не се получава  Rolling Eyes

Днес ще правим тауматроп. Грипът взе да отстъпва и е време да хванем нещо различно от телефона.
http://www.whatdowedoallday.com/2015/06/thaumatrope.html В сайта има и други интересни проекти.

# 321
Е, този тауматроп е много интересна идея! Благодаря! Peace
Нашият син беше тази седмица на първото си зелено училище и вчера си го прибрахме, както и го изпратихме, но по-обогатен...Това е неговото определение! Wink Вълнението беше голямо за всички ни, но пък беше полезен опит! Първите два дни ни звънеше през два часа да докладва какво му се случва, но после май започна да посвиква...Храната май не е била на най-добро ниво, но пък и гладни не са останали, а и мисля че това им е била последната грижа...Беше в Хисаря и са ходили до Сопот, Карлово, Старосел, Пловдив...Въобще, богата програма! Донесъл е подаръчета за всички - родители, сестра, баби...
В понеделник не са на училище, че им е патронният празник и вече ваканционното настроение започва да ги обхваща!
Изпуснала съм толкова много весели поводи тук...Да са здрави и щастливи всички празнували и празнуващи!
Успешна седмица от мен! Hug

# 322
  • Бургас
marini нашите отиват на зелено училище в понеделник в Хисаря в хотел Аугуста. Вашите в същия хотел ли са били?
Всъщност дано да може да отиде, че е с навехнат и подут глезен и е голяма драма - не може да стъпи, пищи ...

# 323
  • Sofia
Steltion, да се оправя глезенът, та да ходи на зелено момчето!  Hug
На нашите им казала класната да носят татрадки по математика и БЕЛ - изобщо не се връзва с идеята за зелено у-ще според мен, много ми е любопитно дали ще пишат нещо в тия тетрадки.

Ние днес наченахме ваканцията. Simple Smile

# 324
Steltion, ходихте ли до спешното?
Че моят син така уж си беше изкълчил коляното, добре, че го заведох до Пирогов. Над 20 дни лежа с шиниран крак.

# 325
Steltion, в "Сана спа" бяха...Допускам, че е прилично архаичен, защото е имало радиоточки по стаите, които мисля, че са доста ретро-обзавеждане, така да се каже...но пък децата са впечатлени, като не са виждали досега...Дано да се оправи крака, макар да знам от опита с баткото, че това си е дългооздравителен процес, но може при вас да е по-леко навехнат...Нашият беше с шина около месец...
Морена, синчето също носи учебници (Читанката и тетрадка по математика), като всъщност два пъти са чели малко и веднъж са решавали задачи...Не са преклаявали с обучението, въпреки че класната им е от строга по-строга...
Весело да си изкарат децата пък и хубаво време ще имат! Sunglasses

# 326
  • Sofia
Марини, книга за четене и скицник с моливи бих поръчала аз, ако съм учителката.  Математиката е и тя в природата. Simple Smile

# 327
  • София-Младост
Steltion, в "Сана спа" бяха...
Че Сана е 4* хотел, не би трябвало да е архаичен...а и доста го хвалят.

# 328
Моренка, да и книга за четене беше в спиъка, но не са я отворили от игри, басейни и екскурзии...
Ала-бала, да, така е, но явно ще има промени, защото им изместиха зеленото училище с месец, защото ще ремонтират хотела...Не знам дали целият ще бъде затворен, но това беше причината да сменят датите...Не съм била там, а информацията от детето надали е свръхдостоверна, но това каза той...Според него, ресторантът бил 3*...

# 329
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания!  bouquet

Синковецът оздравя и е готов за новата седмица, само има още малко домашни, но се надявам днес да ги напише, че утре да му е спокойно.

Зеленото училище е много интересно занимание за децата, но нашите досега не са имали. В края на учебната година им е екскурзията с три нощувки.

Steltion, дано по-бързо да се оправя краченцето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт