ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Малко красота от мен. Simple Smile

клик

# 436
  • София
Точно вчера щях да пиша, че не е дорасъл за ресторантите на цитираните Шефове.
И днес в Конфети и ме врънка да си поръчал пица с трюфел, щото не бил ял. #Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Хубав ден изкарахме навън днес. Уморихме се от разходки, а и сладоледа беше в повечко и той много мори. Wink
Сега сме на тихи занимания.

Бе той може и дорасъл да е, ама аз не съм дорасла да платя...  Joy

ПП
Моренка, искам при теб...

# 437
  • София
Здравейте отново - темата станала една сладичка и лежерна Simple Smile Ние обичаме да ходим по заведения, но за съжаление нямаме много време, особено с това следобедно учене на големия - прибира се в 20:00 - за кога на заведение зимата?
Ходим по почивните дни, но пък аз и тогава се развихрям в кухнята ... та реално не е мног често

Луси, честито за хора, много хубаво е да се занимава детето с музика Simple Smile

При нас ваканцията тече истинска от вчера, след многото емоции миналия уикенд и наваксването на училищния материал след седмица отсъствие.
Рали, стискаме палци ...
Благодарим за палците Simple Smile
Скрит текст:
Човекът взе трета награда в категория до 11 години (родени след 1.01.2005). Беше най-малкият участник.
И двете класирани преди него деца са прекрасни, но по-големи съответно година и нещо и 2 години и половина, така че няма как да не го считаме за успех Simple Smile
Само здрависването с членовете на журито му стига - той до такива музикални светила никога до сега не е имал досег Wink
Ето и видео, на когото му се гледа: https://www.youtube.com/watch?v=m0o7WBIgdTY

Simantro, моля те похвали се за Алекс Simple Smile (едва си удържам клавиатурата  Sunglasses)

# 438
Ралли, Браво на детето!   bouquet bouquet

Относно храната.
Докато детето беше под 3 години много внимавах и готвех за нея отделно доста здравословно. Сега поне 2 от яденетата на ден държа да са пак що годе такива, но за останалите две съм много по-освободена.

След това лека полека се разшириха границите на предлаганото и сега яде всичко, но без безалкохолно и свръх солени/сладки неща.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 15:35 от Анонимен

# 439
  • В офиса
Уау! Вече съм 100% фен на Ивайло Василев Simple Smile

Със заведенията - мъка, мъка... С моето домочадие все едно сме стадо котки, като излезем. Но ще изгрее и на моята улица слънце някой ден Wink... Иначе не харесвам екстравагантни заведения - сладолед от боб, нанотехнологии и джаджи - без мен. Обичам традиционна вкусна храна (българска, италианска, гръцка, турска...) в малки уютни ресторантчета, приготвена от качествени продукти - каймата да е от смляно месо, да не ми слагат вегета, или бульончета от кубче, или маргарин, тортите да не са с крем с желе, или растителна сметана. Абе както си готвя вкъщи, ама някакви по-интересни неща. Личи си когато ресторанта е "табиетлийски" (но към био-то съм супер резервирана и не бих яла в ресторант, който се декларира като 'био') Точно преди няколко дни открихме, при това сравнително близо до вкъщи, супер ресторантче с полянка/градина с детски люлки и катерушки към него (ама като казах на мъжа ми, че май готвят по-вкусно от мен, той отрече Simple Smile)

Второкласникът, заедно със сестра си, е в активна ваканция на село. Даже не съм ги чувала по телефона какво правят. Трябва да са добре.

# 440
Браво на малкия голям пианист!

# 441
  • В светлината на слънцето
Оооо, пианистът е прекрасен! Рали, поздравления за наградата и достойното представяне!  bouquet Това дете има голямо бъдеще! Браво!  bouquet

# 442
  • Sofia
Рали, и ние с Гушкан сме фенове на Ивайло, още от предния път, когато пусна линк изгледахме/изслушахме доста негови изпълнения - удоволствие е! Талантливо момче, поздравления! bouquet

# 443
  • Перник
Браво на пианиста! Страхотен е!

# 444
  • Варна
Рали, браво на младежа! Знаех си аз Wink Представил се е страхотно!
Луси, браво и на твоя певец! Пожелавам му много да се забавлява в хора и да му останат трайни приятелства.
Ние се завърнахме тази сутрин от София - прекарахме си страхотно! Дребличка е събрала "милион впечатления" и току се присеща да ми благодари за прекрасната екскурзия! Heart Eyes Значи, считаме мисията за изпълнена Simple Smile Използвам случая да благодаря за жокерите, които ми дадохте по време на планирането й  bouquet

# 445
  • София
Дайв, какво посетихте все пак?

Браво на пианиста на Рали, сигурно ще има бляскаво бъдеще.

Ние се отчетохме със специална награда от конкурс по китара. Народът беше доволен, Буги Барабата беше конферансие, падна забава. Аз също съм доволна, въобще нямам амбиции да стават големи музиканти (но започвам да усещам, че това донякъде пречи - не "бутам" достатъчно децата и те се разхайтват).

# 446
  • София
Simantro, моля те похвали се за Алекс Simple Smile (едва си удържам клавиатурата  Sunglasses)
Рали, Рали, ти беше импулсът да сваля снимките Simple Smile Мерси! И тук да кажа - Ивайло се е справил блестящо с голяма конкуренция - и на години, и на умения. Заслужил си е наградата.

Миналата седмица Алекс грабна първа-първа награда на международен конкурс в Ниш. От няколкото присъдени първи тя е с най-много точки - 98,5. Имаше притеснение, но и много радост и удовлетворение, защото наистина положи големи усилия. Беше истински фурор, когато след всички изпълнения членове на журито специално излязоха да я поздравят, както и други хора, които дори не познавах. Отзивите бяха, че за годините си се справя с доста сложни творби. Учителката ѝ беше с нас.
Сега напрежението мина, радва се на наградата и на остатъка от ваканцията.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 23:10 от Simantro

# 447
  • Sofia
Ех какви хубави и талантливи деца си имаме в темата!  Heart Eyes
Браво на Алекс!  bouquet

# 448
  • София-Младост
Ех какви хубави и талантливи деца си имаме в темата!  Heart Eyes
Браво на Алекс!  bouquet
Взе ми думите от устата Simple Smile))
Честито и от мен!  bouquet

# 449
Браво на Алекс! Все първа да е и занапред!

Общи условия

Активация на акаунт