ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 856
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
И аз съм За зеленото училище, но Калоян е против. Предпочитам да не го насилвам да ходи - най- много да ревне да го прибираме на втория ден  Confused А и като имам предвид колко е разсеян, сигурно ще си загуби половината багаж.

иланг-иланг, страхотно е и твойто гардже  Simple Smile

# 556
  • София
Исках да попитам, вашите деца чели ли са Книга за джунглата.
Гледах, че в доста училища я дават за лятно четене след втори клас.
И това ме наведе на разни размисли, дали да гледа филма сега.
Пък после е много вероятно да не го дават на кино.

# 557
Обаче, не пише, че и той е смятал своята рождена дата, а пише, че е накарал гостите да го направят за своите. Така че си е 8 Wink

О, вярно - наистина рожденикът не си е смятал собствената дата.  Simple Smile

иланг - иланг, страхотен е танцьорът, браво!

mmm_, филмът е страхотен, препоръчвам да го гледате! Различен е от книгата, така че не мисля, че ще е проблем да се чете книгата в последствие.

# 558
  • В светлината на слънцето
Който си пада по приказни истории, да препоръчам пак кино - "Ловецът: Ледената война". Хем е приказка, хем не стои вехто разказана. На децата ще им хареса, стига да харесват такива филми разбира се. С уговорката, че има малко стрелби (с лъкове) и боеве (къде с юмруци, къде с брадви), малко страховити същества (едни гоблини) и естествено зли кралици - цели две на брой. Но иначе си е приказка, много красиво изглеждаща. Ааа, да, 3D е. Grinning

# 559
  • София
иланг - иланг, страхотен танц, браво! Simple Smile

Аз съм ЗА всякакви лагери и екскурзии и ги пращам от трета група в детската градина и двамата (на ски-училище)...  Mr. Green
Баткото миналата година ходи 3 пъти на морски лагери по различни линии Simple Smile В неговото лято 2-ри за 3-ти клас го пратихме за цял месец на шахматен лагер в чужбина дори  Crazy
Даже в музикалното училище много ми липсва това, че такива неща общо взето почти не се организират (а на децата им се ходи).

Книга за джунглата не е чел Ивайло, приготвил си я е, но не я е започнал. Може би ще гледа първо филма Simple Smile

# 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
миналия месец гледа Робинзон Крузо и много се разочарова - чели сме книгата и за него беше някакъв шок да види, че филма не отговаря на "истината"

ще идем и на Книга за джунглата, но от сега съм започнала с подготовките, че може да не е точно каквото той помни от книгата.  Blush

# 561
  • В светлината на слънцето
В този ред на мисли - "Ловецът..." е едновременно пред и следистория на Снежанка.  Peace

Аз съм също ЗА лагери, стига детето да го желае и условията да са подходящи. Като под условия нямам предвид лукс - скаутски лагер например би било супер, стига да е организирано като хората, а не просто, за да припечели някой на гърба на децата.

# 562
  • от Луната
И аз съм за зелените училища, макар че нашето е от 1 юни  Mr. Green. Мишката ще ходи за първи път, че тя има проблем с нощно напикаване. Сама изяви желание за ходене.
иланг-иланг, прекрасен е танцьора. Видях и съученичка на Мишето да стои. От това състезание приятелските деца са били силно разочаровани от награждаването и разни други неуредици, та родителите ще пишат жалби до тяхната асоциация, ако има такава де  newsm78 и повече нямало да стъпят там

# 563
Аз съм ЗА всякакви лагери и екскурзии и ги пращам ........
И аз така.
Те от своя страна също се запалиха.
За това лято за малкия са планирани 2 градски лагера,1 рафтинг и 2 футболни, като последните са си по презумция, защото мъжът ми е треньор.

# 564
Благодаря за отговорите за лагерите. Аз също съм ЗА лагери, екскурзии и зелени училища по принцип. Пускала съм я и й харесва. Обаче мисълта ми точно за лагер на морето и то на нашето море, все се насочва към лудница на плажа, мръсотия във водата, слънчеви изгаряния, ентеровируси и т.н. Нещо не съм позитивно настроена Wink

При нас са се засилили с контролни и изпитвания всеки ден. Дребен е уморена вече и чака с нетърпение ваканцията. 

# 565
 Blush по математика са на годишния преговор.   
Thinking какво ли ще правят цял месец до края на учебната година.

нашият ходи на лагер с отбора по джудо вече трета година, но на треньорите имам 100% доверие, че и отгоре.
доволна съм и от двата ски лагера тази година - от училището и от плуването, за морето обаче не знам... и заради "чистотата" на морето и заради храната...
на кантар съм  Blush

# 566
За лагерите - и аз съм за, винаги ги пускам моите. Трябва да се учат на самостоятелност. А и си е голямо забавление.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 07:46 от Анонимен

# 567
е, браво  Hug
и честито на малчо  Hug
и аз писах с въпрос и отговори веднага.

# 568
ред. Наистина не е за тази тема.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 07:46 от Анонимен

# 569
на адреса за втори клас, даден на сайта  Peace
Цитат
пошлите запрос по адресу olymp_2res@mathbaby.ru,

отговори ми друга дама, също много любезна и бърза  Peace

Цитат
С уважением, Шпаковская Ирина Константиновна
Старший по параллели 2 класса
Творческая Лаборатория "Дважды Два"

мислех, че съм пуснала отговора в темата за състезанията ooooh!

за мен лично беше странно как от ДАНИС са изпратили резултатите на всички други класове, само на второкласниците не са, но тя го потвърди.

Общи условия

Активация на акаунт