ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 828
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Малкият се разболя, днес си остана вкъщи. Гърлото му е алено. Кака му донесе някакъв вирус, тя също не беше на училище два дни. Утре явно няма да се ходи на КМС.
Книгата, която чете, всъщност също е от поредица, синът ми видял някакъв приятел да ги чете и ги поиска. "Страхотните 5" - на изд. Фют са.

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бързичко оздравяване на Оги и каката, състезания винаги ще има  Hug

узи, миналата година дечко беше на дневен лагер - само разходки в планината, катерене, плуване ... връщаше се вечер и заспиваше прав, но беше много доволен и пак иска. ще потърся координати   Peace

# 617
Мерси много!
Атмосфера спорт иначе ги има във Фейсбук. Само предупредете децата да не се катерят по Морените, като ги водят там, че моят юнак замалко да падне между тях. И да си вземат масло висок защитен фактор за басейна. Аз даже купих такава блуза от Декатлон, моят син с нея ходеше на басейн, че там не излизаше от водата и му беше изгорял гърбът. http://www.decathlon.bg/detsko-gornishte-ride-sas-zashtita-ot-uv … o-id_8356696.html

# 618
  • София
Лулу, благодаря. Моята Вики е. Между другото за първи път и се случва да попадне на място, където няма други Виктории или Викторовци и да е единствената Вики във випуска. По този повод се сещам, че в ДГ бяха 3 Виктории и 1 Виктор. Та учителките бяха предприели тактиката да се обръщат към тях с презимената или фамилиите им. И една майка на тригодишна девойка леко се беше смутила, когато детето и говори за приятелките си по фамилни имена. Ами то наистина си е леко странно.
За зелените училища и екскурзиите съм твърдо „за“. Моята ходи на такива от 5 годишна. Тази година зеленото им училище ще бъде от 30 май за 5 дни на Узана, а преди това на 18 май ще имат еднодневна екскурзия до Ловеч.
Бързо оздравяване на Оги.

# 619
 Blush нашият май не беше с атмосфера спорт. просто името нищо не ми говори  Blush

пак от стадион Левски ги взимаха сутрин, но на басейн ходиха в Железница, а в "инструктажа" си имаше специално изискване за слънцезащитен крем, шапки, препарат срещу комари и кърлежи и туристически обувки.

# 620
Аз от Джъмбо бях взела едни репеленти - като ключодържател, закачах му ги на раницата за походи. А масло за планината и басейна - взимам на Piz buin Allergy 50+.

# 621
  • София
Браво на математиците Simple Smile
Луси, това специално за твоя син (музикален математик, с пожелание бързо да оздравява Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=wM-x3pUcdeo

С пожелание за дълбоко преживяване към всички в темата, специално за Кати АБВ!
За музиката и изкуството на живота
https://www.ted.com/talks/benjamin_zander_on_music_and_passion?language=bg#t-3439
Много хубав материал, ЗаСлон, това е основното нещо, което учителката на Ивайло иска от него - да прави музика, а не да свири ноти Simple Smile

# 622
Благодаря много, rally! Сега ще му я пусна да я изслуша.

# 623
Благодаря за идеите за лагери. Св. Добри ако се сетиш името ще ми бъде от полза. Атмосфера спорт ми се сториха много симпатични (по мейл само общувах с тях) та ще побваме една седмица с тях и ако им хареса смятам да ги запиша на палатковия лагер август месец (стига да искат). Те много обичат да спят на палатка, мен естествено малко ме е страх, но ако имат желание ще ходят Simple Smile

Иначе ме отрязаха от много места, които намерих в нета - Bikearea, скаутски лагери и подобни. Местата вече са заети за цялото лято... Има само за юни, но пък ние тогава не можем ooooh!

Болните да оздравяват бързо Hug

Хубава събота и неделя на всички Heart Eyes

# 624
  • от Луната
Скрит текст:
Благодаря за милите думи за Мотката ми  bouquet
За РД, края на месеца е този на племенницата (11г) и ще го правят на вилата. На мен ми е много рано да мисля за 9 РД на Мотка, че е края на годината чак, но осмия го правихме в ресторант и беше страхотен купон. Ресторанта беше почти празен, записах музика, каквато тя си пожела на диск и това се пускаше и бяха 10 деца и толкова възрастни. Според нея това бил най-прекрасния и РД  Mr. Green. Лятото ще бъде предимно забавления за нея, ще ходи при баба си на басейн и игри с приятели на къщата. На почивка тази година най-вероятно няма да ходим   Cry, но ако успеем пак ще е на планина.
Иначе съм планувала поне тези места да посетим https://opoznai.bg/view/park-na-predizvikatelstvata-dendrarium-sofiia. Ще бъда благодарна и за мнения от софийските мами кое си заслужава и е интересно и кое не толкова.

като се изключи разходката по алеите с надписи кое дърво какво е, си е само това: въжена градина на няколко нива. не може самостоятелно - опасно е, трябва да се иде когато организаторите са там.

много внимателни и отговорни момчета и момичета са. не са всеки ден там, но трябва да проверя точно как беше сайта им.

не видях откъде сте  Blush до Враца има подобен "Адвенчър парк"  Peace
От Перник сме и за това гледах софийските въжени паркове. Михаела много обича да се катери и харесва такива неща. Миналото лято се спуска и по алпийски тролей заедно с баща и от една скала до друга, мен ме е страх  Mr. Green. Във Враца видях, че има, но на този етап ни е далечко и неизпълнимо  Confused

# 625
детето помни повече от мен  Blush
казвало се горско училище и е на сдружение "Планини и хора"
на сайта им не намирам информация, може да е още рано  Peace
http://planiniihora.com

# 626
  • от Луната
Много благодаря за инфото, Добри  bouquet

# 627
  • София
На Дендрариума сега има такова промишлено количество гигантски крастави жаби, че трябва здрава нервна система. И всичките се копулират - по 5 мъжки върху една женска. Ние откарахме няколко часа на двете езерца и нищо друго не ни интересуваше. Но както си седим на пейката и някакви гиганти ходят около нас, направо съчки чупят!  Голяма гадост, не можах да спя Simple Smile

Въженият парк на Дендрариума е много страшен, прекалено високо и отговорно за детето - нищо общо с Коколандия, където е направо детска песничка, защото винаги може да блъде прекъсната по няколко начина. (всичките ми данни са от преди 2-3 години)

# 628
  • Пловдив
Вчера бяхме на великденското състезание. Моето такива смешни грешки, недочитане...  ooooh! Добре, че имам опит и не се ядосвам както преди. Тоз път дори и баткото нещо омотал 3 задачи.
Днес ходихме на благотворителен концерт, в който танцуваха децата от Парадайс Данс. Моля се детенцето да проходи. Много положителна емоция имаше http://www.trafficnews.bg/news.php?id=44222

Ето част от участието на нашите деца
https://www.facebook.com/slazarova/videos/vb.1280766676/10209056 … ype=3&theater

Мислих си, че Ангел го приема като обикновено участие, но цял ден обяснява как отива да помага на едно дете на 3 годинки да оздравее.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 15:06 от иланг - иланг

# 629
  • София

Да са живи и здрави имениците, носещи в себе си очарованието на празника!

Общи условия

Активация на акаунт