Тапите ни изгърмяха, МАРТенчета заваляха - тема 11

• 74 701
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Севи, аз съм с хаук малибу и ми се струва добра, но не мога да бъда обективна преди разходка с малчо Simple Smile

# 151
Snowche, честито бебче София! Да е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване!

# 152
Честита,София!Да сте живи и здрави и много щастливи!40 часа контракций,звучи зловещо Simple SmileДано да успееш да си починеш малко. bouquet

# 153
Момичета събудих се мокра с тия леко червеникави нишки. Вече 1 час имам менструални болки и болки в кръста- не спират. Не знам какво да правя. Ще изтърпя още час и ще видим как ще е

# 154
Romstityyy, освен да ти пожелая леко раждане! Нищо чудно и част от водите да са ти изтекли, защото мистериозната тапа е по-скоро слуз. Хайде чакаме новини от теб! 🍀
Snowche, честита ти рожба! Да ви носи само радост от тук нататък! Измъчила си се, мила, но скоро ще го забравиш! Важното е, че София е добре! Simple Smile

Stastliva,  не си ли родила още? Wink Проверявам те, ако днес случайно никой не те пита! Wink

Успех на тези, при които нещата ще се случат днес!

# 155
  • София
Romsityyy, стискам палци,ще си от 2та% който раждат на термин.

# 156
Момичета да ви питам някоя от вас купили си количка Hauck Malibu.
Чудя се струва ли си парите

Много я бях харесала, но като видях от какъв шушляк е направена и се отказах.Кошът за новородено особено , няма дори прозорче,а вътре също е шушляк.Не се съмнявам ,че може да изгледа и 4 бебета тази количка, но аз моето почти лятно новородено( 6 април ми е терминът), няма начин да го варя 4-5 месеца в такова нещо.

# 157
  • Варна
Хаук Малибу я бях харесала страшно много, но забелязах че коша за покупки е изключително недостъпен, че и малък и това никак не ми хареса. С първото си дете все бях по пазарчета и магазини и този кош си ми беше голяма необходимост.

# 158
Сноуче, да бъде щастлива и здрава София! Бързо възстановяване на теб!

Ромситиии, да бъде леко раждането ти. След изтичане на водите до 24 ч трябва да бъде родено детето, иначе е изложено на инфекция. Жз скоро ще се гушкате сигурно Simple Smile

Кърменето за мен е най-бързия начин за възстановяване. То предизвиква контрахиране на матката и тя се прибира по-бързо. Аз от както съм се върнала от болницата отслабвам Simple Smile остават ми 9кг (от общо 16-те) за сваляне.

# 159
Simple Smile Зарче,благодаря ти,че ме попита,дали сьм родила Simple SmileИмам огромна необходимост от този вьпрос,хихи...Днес само свекьрвата ме е проверила,а вече е обяд.Майка ми ни доиде на гости вчера.Днес ще си ходи.Искала да подсети бебка,че трябва да излиза вече.Голям смях с всички Simple SmileИмам чувството,че колкото повече подканват бебка да се ражда,толкова повече ще си я нося.На този 8-ми март,вместо-Честит празник,ще ме поздравяват с-Роди ли?Хахаха...Успех на мамите,които ще си гушнат бебетата днес!  Hug

# 160
Здравейте от мен и Ѝоан! Роден 05.03.2016 в 12:01ч 4кг, 52см.
Разказче от мен. 4 ч водите ми изтекоха и започнаха адски болки. В 6:30 бяхме в болницата и имах само 1.5 см разкритие. Тоновете не бяха добри,бебо реагирал не добре на контракциите. Адски болки, а бяха макс 45-46.. След още някой час 2см само разкритие,тонове пак така. Тръгнаха да ми слагат система-от нея адски болки- НЕПОНОСИМИ. Не издържах ,в 11ч поисках секцио. И 12:01 се роди моя принц. Имам явно нисък праг на болка...
Успех на всички и ви пожелавам естествено раждане!
Аз сега чакам да идват да пробваме да се движим.

# 161
Честита радост  romsityyy, да е жив и здрав Йоан! Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 162
Честито бебче! Да ти е живо и здраво, а на теб бързо възстатовяване!
Много е спокойно тези дни тук  newsm78
Аз да се оплача, че май бъбрека пак ми се обажда. От вчера съм с нечовешки болки отзад вляво и в отпред ниско долу пак вляво, едвам мърдам. ММ иска да ме кара в болницата, но при мисълта,  че ще ме вкарат пак патологията... и са почивти дни, едва ли ще има някой който да ми помогне, не ми се ходи, но незнам колко още ще издържа. Може ли да пия но шпа в 9ти месец?

# 163
Добре дошли на Йоан и София ! Браво и на двете борбени майки  Hug Бързо възстановяване Ви желая!

Да наистина е спокойно , явно всички си почиваме Simple Smile и някой чакаме среща с бебчетата, а родилите вече им се наслаждават. И на мен вече ми се иска да се гушкаме, нещо това чакане взе да ме поизнервя  ooooh! понатежава ми и корема, имам чувство че като легна се въргалям като топка Simple Smile А не съм качила много, само 13 кг. но е съм свикнала Simple Smile

Jujka, по добре иди да те видят само, не е казано че ще те оставят.

Мен пък снощи ме боля срамната кост и опашката , явно се разширяват , а на мен не ми трябва / нали ще съм секцио/ но явно тялото си реагира нормално.

# 164
Въпрос към все още неродилите-имате ли болки и чувствате ли натиск отдолу във влагалището?

Общи условия

Активация на акаунт