Лидл 81- "Ново начало"

• 126 812
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Мда, върнах сутиена... 90D ooooh! Влагоуловителите да питам от кога са, щото пак се изложих на касата, не бяха чували за такова животно. Изобщо, много са нелюбезни в Дружба 2 и никога, нищо не знаят!  Crossing Arms

# 256
  • България
От понеделник са.

# 257
  • София
Преди няколко дни бях споделила, че не ми бяха маркирали намалението на дадена стока. Днес отидох до магазина с касовата бележка и продукта, възстановиха ми разликата и се извиниха.

Похвалвам сушените чушки, харесаха ми за готвене. Пробвах закуската с пекан, допадна ми.

И пак се връщам на питането за скаридите, дали случайно някой ги е пробвал.

# 258
Благодаря! Ето, аз съм в грешка...  Blush

# 259
дънки 52 номер си взе свекърва ми, може и по- големи да е имало. Гледам, че са ги махнали  в мобилното приложение,изкупили сме ги.
В Лидл в Мол Галерия в Бургас имаше и от двата цвята почти цялата номерация - тази вечер около 18 ч.
Иначе в магазина в Изгрев още сутринта в 8 бяха останали 4-5 бройки.

# 260
  • софия
По препоръка днес си взех маската за лице с хума. След малко ще ходя да се мия  Flutter
Скрит текст:
Имаше 4 различни вида, май. Взех и с масло от семена от нар - анти ейдж.
1,19 лв. е едно пакетче с 2 дози.

# 261
Не знаех, че имат и маски. Ползвам пилинга им и съм доволна

# 262
  • Пловдив
Г-жа Рамацоти, кой пилинг?  Flutter

# 263
Нещо такова е, но на моето пише ексфолиант, не пилинг
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrB8po7zeFW5 … &action=click

# 264
  • In the shadows of my mind
Най-сетне да пуснат влагоуловителя и то с надценка от последния път, когато си взех. А като им пишех миналата година и по-миналата на Лидл казваха, че повече нямало да зареждат /макар че в другите държави ги имаше/. Резервите си ги купувах тогава на 7 лв., сега - 9.99 лв. На нищо не прилича това!  #2gunfire

Доволна ли си? Къде ги използваш? Имам проблем с влагата, но церезит стоп влага е безкрайно неефективно...
Момичета, този препарат сега за душ-кабини, този дето по принцип го хвалят ли е?

# 265
Почистващите продукти на W5 добри ли са? Thinking

# 266
Почистващите продукти на W5 добри ли са? Thinking

По препоръка на приятелка ползвам W5 за почистване на подове - ламинат, теракот, балатум. Много съм доволна, много добре почиства!

# 267
Най-сетне да пуснат влагоуловителя и то с надценка от последния път, когато си взех. А като им пишех миналата година и по-миналата на Лидл казваха, че повече нямало да зареждат /макар че в другите държави ги имаше/. Резервите си ги купувах тогава на 7 лв., сега - 9.99 лв. На нищо не прилича това!  #2gunfire

Доволна ли си? Къде ги използваш? Имам проблем с влагата, но церезит стоп влага е безкрайно неефективно...
Момичета, този препарат сега за душ-кабини, този дето по принцип го хвалят ли е?
Щом Церезит не ти помага, може и този да не ти върши работа. Peace Прочети назад, има коментари по този въпрос.

# 268
Всички такива влагоуловители са на един и същи принцип - калциев хлорид. Дали ще е пресован под формата на таблетка или кристали в торбичка, все тая. Ползват се химическите му качества на силен абсорбатор на влага.

# 269
Русе, Лидл до болницата - вчера вечерта имаше около 3-4 броя дънки, размери 40, 42.
И аз търсих влагоабсорбатора снощи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт