Лидл 81- "Ново начало"

• 125 522
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София
В някоя от старите теми мярнах добри отзиви за гребена за домашни любимци тип "фурминатор". Помните ли на каква цена беше? Май не са го пускали отдавна, нали? Което значи, че скоро ще го пуснат може би.

Аз взех такъв гребен. Хубав гребена, сваля доста козина, но господина не седи мирен и всичко става козина вкъщи. После с друга четка минавам да обера само козината от него. Котарака не го харесва този гребен, понеже след няколко минути ресане започва да има желание за бой с гребена. Не си спомням точно колко струваше, но ми се върти нещо от рода 9-11лв. Не е пускан скоро.
Аз го намерих намален за 5 и нещо. И нашият кот го недолюбва. Гледам да го реша само по гърба и то докато спи. Ако го поднеса към носа му или предните лапи, почва да го души и иска да го бие. Събира доста, но и доста козина остава около началото на опашката и трябва да се дообере.

# 496
Имате ли отзиви за детските прибори на ернесто.

Peace
Ползваме ги всеки ден и съм много доволна.

# 497
Значи не сте много доволни от гребена за котки. Еми.. няма да чакам лидълския значи Simple Smile Ще се оглеждам за промоцийка на Фурминатор. За него само добри мнения четох.

# 498
 Доколкото разбрах и котките не са много доволни от него  Laughing  , това е най -важно - нали те са потърпевши  Laughing

# 499
  • София
Доколкото разбрах и котките не са много доволни от него  Laughing  , това е най -важно - нали те са потърпевши  Laughing

Котките и от оригиналния фурминатор не са особено доволни. Wink

# 500
  • софия
Някой някъде да е видял останали слушалките от стр. 8 на брошурата?

# 501
  • София

Да, днес на Каблешков имаше от всички цветове.  Hug

# 502
Доколкото разбрах и котките не са много доволни от него  Laughing  , това е най -важно - нали те са потърпевши  Laughing

Горките животинчета - уж са ви любимци .....

# 503

Сигурно е така, но без такъв гребен ще поглъщат космите. Като има вариант да се разчита не само на малцовите пасти и тревата, аз лично предпочитам да е недоволен от време на време, но да му осигуря по-дълъг живот и здраве. И освен това се надявам да попадна на някой, дето да е луд по Фурминатора  Laughing Защото, както казах още нямаме котка, но имаме намерение да си осиновим някой дребосък Simple Smile

По темата: Купих си детски бикини, много мекички и приятни! 5 броя са в пакет и бяха намалени от 11лв. мисля на 8 и нещо. Размерът е за 12 - 14 годишни, което ми е странно, защото аз съм шишава и са ми тамън, изобщо не са ми опънати.

# 504
  • софия

Да, днес на Каблешков имаше от всички цветове.  Hug
Утре ще тормозя кол центъра  Mr. Green Да видим има ли промяна!

# 505
Извинявай, нещо не ги намирам слушалките. От кои са? Понеже аз имам от онези с фигурките, с жаби. На вид обикновени слушалки тип "тапи", но на мен лично са ми много неудобни.

# 506
  • софия
Извинявай, нещо не ги намирам слушалките. От кои са? Понеже аз имам от онези с фигурките, с жаби. На вид обикновени слушалки тип "тапи", но на мен лично са ми много неудобни.
Не са тапи. Не ги намирам в сайта. Виж ги в брошурата.

# 507
Видях тапи само - като цип и като връзки за обувки. Изглеждат по-удобни, ще видя и аз дали ги има на нашия Лидл. Тези с животните са някак изкривени и винаги трябва да се кьоря коя е за лявото и коя - за дясното ухо.

# 508
 Големите от понеделник слушалки оня ден купих аз , хубави са, но ако са само в магазина няма да ти ги изтеглят и пратят

# 509
  • София
Видях тапи само - като цип и като връзки за обувки. Изглеждат по-удобни, ще видя и аз дали ги има на нашия Лидл. Тези с животните са някак изкривени и винаги трябва да се кьоря коя е за лявото и коя - за дясното ухо.

Не са тапи. Ето тук http://broshura.lidl.bg/ddbf1b51-9f33-4d66-b223-e8c7e1fffa90/#/8

Общи условия

Активация на акаунт