Лидл 81- "Ново начало"

• 125 617
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Тук намерих упътване за моята мелничка.
Пише:
Регулиране на
едрината на мелене
Завъртете регулиращия винт 8 по посока
на часовниковата стрелка, за да настроите
по-фино мелене (вж. Фиг. C).
Завъртете регулиращия винт 8 по посока
срещу часовниковата стрелка, за да на-
строите по-едро мелене (вж. Фиг. C).
 Обърнете уреда обратно и натиснете пре-
включвателя 2 , за да отстраните остатъците
от мелещия механизъм.

Ето я и фигурата.

Е да, ама на моята машинка, такова нещо няма.

# 646
Е как бе, жена, да няма-аз виждам две стърчилки чернички отстрани на центъра, не ги ли виждаш?

# 647
Виждам ги, но като ги завъртя, се върти цялата ос и нищо не става.

# 648
Да не би да трябва да се дръпнат и тогава да се завъртят?  newsm78

# 649
Виждам ги, но като ги завъртя, се върти цялата ос и нищо не става.

А зареди ли мелницата и пробва ли дали работи? В едно положение какво пуска, и в другото...може да работи, само да ти се струва, че не ок..

# 650
Работи си мелницата, върти, свети лампата, но мели едро.. Направих клипче, колкото можах с една ръка. Не знам дали се разбира нещо. Яд ме е че не пазя бележката, щях да я върна в сервиза им.

# 651
Ами пробвай да я върнеш и без касова бележка. Все пак е техен продукт, наскоро ги пускаха...може да ти върнат парите.

# 652
Съмнявам се да стане, но ще пробвам.

# 653
  • София
Дънките от миналия месец се оказаха отвратителни. Става въпрос за тези, които пускаха преди бойфренд дънките, специално тези прокъсаните.Плата им е лигав и много се отпуска.Добре са само непосредствено след пране.Ако знаех, че са с толкова ниско качество нямаше да си купя.
+1 Sad

# 654
Връщай дънките, ако не е минал месец Peace

# 655
Филе от сьомга на цена 25-28лв/кг имаше в Кауфланд понеделник.
Електрически мелнички аз имам от Метро комплект 2бр., едната се прецака - тази, с която мелих солта.
Лидълските обаче са цветни и ми харесаха също.
Риба в Русе имаше само пъстърва и ципура сутринта, до вечерта имаше само преоценена с червен етикет.

# 656
Съмнявам се да стане, но ще пробвам.

Пробвай наистина! Моя близка беше купила крем сирене, на другия ден го отворила и миришело лошо. Обаче касовата бележка била в контейнера вече. Отишла до Лидл и й го приели. Защото то си е тяхна марка и няма от къде другаде да го е взела. Може би е плюс е било това, че редовно ходи в тамошния Лидл и служителите я знаят.

# 657
Травъл опаковките с козметика къде стоят,преди малко ходих в нашия Лидл,нямаше такива неща.Само новата козметика в стандартните големи опаковки.

При нас ги мярнах където са другите козметики най-накрая откъм касите и боите за коса, на отделен щендер - от другата страна са животинските храни ...

# 658
  • на Мелмак
Аз да се оплача каква я свърших с препарата за кафемашини. Нашата от известно време се "мъчи" като прави кафе - едва едва капе. Купих си препарат, пуснах 2 таблетки, стриктно по инструкцията. Резултат - пак едва едва капеше. Взех да чета из нета, че препаратите не разтваряли заседнало кафе, трябвало да се пусне оцет, лимонена киселина...Всичко каквото прочетох, направих и в резултат не само, че не започна да тече нормално, ами замириса и на изгоряло  ooooh! В момента машината е в сервиза  Sad
Освен този препарат за почистване има и още един вид - за почистване остатъците от кафето - , обикновенно е под формата на таблетки и с него се чисти по друг начин.
В темата за кафемашините има подробни обяснения.

# 659
  • Варна
Дънките от миналия месец се оказаха отвратителни. Става въпрос за тези, които пускаха преди бойфренд дънките, специално тези прокъсаните.Плата им е лигав и много се отпуска.Добре са само непосредствено след пране.Ако знаех, че са с толкова ниско качество нямаше да си купя.
+1 Sad
Бреййй, да не съжалявам значи, че още ги мислех тези дънки. Явно наистина много, ама много са снижили качеството на дрехите през последната година, ще ги отсвирвам по тази линия. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт