Лидл 81- "Ново начало"

• 127 941
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Асеновград
Този влагоабсорбатор пускан ли е преди? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37404 Доколко е ефективен?

# 211
Този влагоабсорбатор пускан ли е преди? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37404 Доколко е ефективен?

Точно такъв не сме взимали, но всички на този принцип не действат.
Купихме си голям, около 300 лв. на ток. Има ефект.  Peace

# 212
  • Пловдив
Днеска станах рано рано да си купя от сутиените. Естествено магазина беше нападнат от лелите Simple Smile Купих си и закуската с кленов сироп и орехи новата. Уникална е. На обяд ще ида за още една Simple Smile

# 213
Да и е доста ефективен. Издържа повече време от този на Церезит. С две големи торбички е. В кутията се слага по една. Втората, когато се изчерпа първата. 

# 214
Днеска станах рано рано да си купя от сутиените. Естествено магазина беше нападнат от лелите Simple Smile

Лелите нямат ли право да пазаруват?
Може би и те имат нужда от сутиен, бикини и други дрехи.
Извинете, че ви се пречкаме. Но и ти ще станеш леля, няма да се подмладяваш.

# 215
  • Асеновград
Да и е доста ефективен. Издържа повече време от този на Церезит. С две големи торбички е. В кутията се слага по една. Втората, когато се изчерпа първата. 
Благодаря , май точно това ми трябва.Нямам проблем с влага , появява се само понякога ако досушавам зимата вътре дрехи , съвсем малко в основата на дограмата. Вероятно ще върши работа за това. Просто ще трябва да се позапася с торбички, предполагам ги няма в постоянния асортимент щом са пуснати в акция.
И още един въпрос виждате ли новата брошура, при мен излиза все още само старата.

# 216
Купих си и закуската с кленов сироп и орехи новата. Уникална е. На обяд ще ида за още една Simple Smile

Коя е тази закуска, би ли показала?
А за лелите - малко грубичко изказване  Wink
И аз довечера ще ходя за блузи, дано да има останали.

# 217
Няма нова брошура на сайта. newsm78

# 218
Купих си и закуската с кленов сироп и орехи новата. Уникална е. На обяд ще ида за още една Simple Smile

Коя е тази закуска, би ли показала?
А за лелите - малко грубичко изказване  Wink
И аз довечера ще ходя за блузи, дано да има останали.
Ами тя всъщност не е толкова нова - С кленов сироп и пекан 0,99лв.
Хубава е, наистина. Не намирам снимка.

# 219
Просто ще трябва да се позапася с торбички, предполагам ги няма в постоянния асортимент щом са пуснати в акция.
В кутията са две, но никога не съм виждала резервни торбички да се продават отделно. Явно е: купуваш, ползваш, хвърляш всичко и следващото.

merita, моли се да не срещнеш леля ти Бижу,  развяваща се без сутиен, щото на следващия ден ти ще се буташ в 7 за сутиени в Лидл, за да ми купиш лично такъв!  Crossing Arms Twisted Evil

# 220
При нас- за първи път откакто съм жива, се запътих и аз към магазина към 7,30 ( е за 7 просто не успях). След като дънките в понеделник свършиха толкова бързо, реших сега за всеки случай да отида по-рано.
Имаше малко хора, дънките и блузите бяха леко поразровени, но имаше много от всички номера. Понеже исках най-малкия, и ме беше страх да не свърши, се бях приготвила за ровене и бутане, но не, беше много спокойно, веднага си намерих дънки и много бързо напазарувах.
Взех си сутиени и дънки по две. Блузите според мен са много, много големи.Дънките за първи път ми хареса подобен модел- много са удобни и никъде не ми стискат или да са широки. Ще си оставя и двата чифта.  От сутиените само бежовия ми харесва, белият ще го върна. Клинове не видях, но бързах. Иначе бих си взела за вкъщи.
Много съм доволна  и от чорапите( 3 чифта, от понеделник)

# 221
Просто ще трябва да се позапася с торбички, предполагам ги няма в постоянния асортимент щом са пуснати в акция.
В кутията са две, но никога не съм виждала резервни торбички да се продават отделно. Явно е: купуваш, ползваш, хвърляш всичко и следващото.
А колко време горе-долу се ползва? Знам, че е индивидуално, но при теб?
Ние си купихме уреда преди 3 години и със сигурност сме си избили парите. Да не казвам, че на това влажно време, снощи сложих прането в едната стая, уреда зад него и сега вече е сухо. Идеално е и за тази цел през студения период.  Wink

# 222
Няма нова брошура на сайта. newsm78
И аз търсих новата брошура но не я намерих  newsm78

# 223
  • София
Има и резервни торбички в сайта. Ние имаме подобен с таблетки, идеална работа върши за помещения без силна влага. Премахна и миризмата на мухъл, която беше останала от миналогодишните появявания.

# 224
А колко време горе-долу се ползва? Знам, че е индивидуално, но при теб?
Е,  не съм засичала време. Но сложих първата торбичка в късната есен,  а преди две седмици изхвърлих кутията и сложих нов влагоабсорбатор на Церезит.

Общи условия

Активация на акаунт