Лидл 81- "Ново начало"

• 126 821
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
дали да звъня за наличност за бойфренд дънки 44 размер,дали ще ми изтеглят ако има някъде?

# 241
Дънки  boyfriend 44  размер има в магазина в Дружба

# 242
  • Пловдив
Чакайте бе хора какво ме нападнахте. Лелички беше в положителната страна. Аз и на мойте колежки им казвам така и ме радват. Даже ги натоварих на обяд в колата и ги закарах и тях да си вземат. И аз да станах в 7 и си купих сутиен от Лидл не съм казала че не съм и ходя в Триумф. Малеееееее как се засегнахтее та чак ме пратихте и в Триумф че да остане за вас повече. Ама айде стига сте се цупили. И аз съм лидл маняк Simple Smile

# 243
Ами да, засягаме се. И 20-годишните аниматорки в детския кът се обиждат на децата ми, като ги наричат "лельо". Всяка е леля за някой ...

И ми омръзна да чета учудени постове от рода "Отидох рано сутринта и цяла тълпа от пенсионери/лели/хора чакаше за промоцията!!!".  Все едно - "Не съм от тях, как`Сийке" ...

# 244
  • Пловдив
Това "лельосване" ми е толкова селско. Ама то от гледане на толкова турски сериали това се получава. Моите деца уча към вкички, независимо от възрастта да се обръщат по име. Аз съм леля само на децата на брат ми!
Да не е спам, правих сладкиш със замразеното пюре от кестени, много "напарфюмирано", не бих купила пак.

# 245
Аз съм леля само на децата на брат ми!
И аз! Ама едното дете е една година по-голямо от мен... А другото е десет по-малко от мен, но си ми вика лельо и нямам нищо против! Crazy Laughing

# 246
Дами, ясно е, че ако някой е пред Лидл в 7 ч. сутринта, то не е защото му е било скучно в леглото.  Grinning
Темата за лелите и лельосването е офтопик, нека я прекратим, моля  Wink

сутиените голям размер отговарят ли номерацията на Триумф /или друга европейска марка, дори H&M ако предпочитате/ или са уголемени спрямо тях?

# 247
При нас в дълбоката провинция магазина отваря в 9ч., и имаме привилегията в дните с промоции да спим до по-късно  Laughing Тази сутрин в 9.05ч. развълнувано се присъединих към групата едри дами, които рушкаха из дрехите. Този път не съм доволна-блузите много уголемени ми се видяха, а дънките много дълбоки... Е не че не излязох и с блуза, и с дънки ама... Laughing

# 248
Комплекта „пробивни клещи” имам от миналата година. Не знам дали моят беше дефектен, но пробиването на всякакви материали ставаше адски трудно, дупките бяха наръфани, сякаш самият инструмент беше затъпен.

# 249
  • до най-прекрасния мъж
Комплекта „пробивни клещи” имам от миналата година. Не знам дали моят беше дефектен, но пробиването на всякакви материали ставаше адски трудно, дупките бяха наръфани, сякаш самият инструмент беше затъпен.
Има нещо такова, но аз пробивах дебел PVC брезент и си мислех, че това е причината. За някоя и друга дупка става, но не и за честа употреба.

# 250
Имам от тези клещи сигурно от около три години, пак от Лидл. Пробиват и още как. Направо съм щастлива от придобивката им. Heart Eyes Laughing

# 251
  • оттам, откъдето започва България
Най-сетне да пуснат влагоуловителя и то с надценка от последния път, когато си взех. А като им пишех миналата година и по-миналата на Лидл казваха, че повече нямало да зареждат /макар че в другите държави ги имаше/. Резервите си ги купувах тогава на 7 лв., сега - 9.99 лв. На нищо не прилича това!  #2gunfire

# 252
До кой размер бяха големите дънки? В Дружба 2  са останали 10 чифта 44 и 46! Всички дебелани ли сме дружбенки?  Mr. Green Блузите не ми харесаха,  лигаво трико. Взех си бельо. Сутиени най-голям размер нямаше. Сигурно ще го връщам Confused

# 253
  • Стара Загора
дънки 52 номер си взе свекърва ми, може и по- големи да е имало. Гледам, че са ги махнали  в мобилното приложение,изкупили сме ги.

# 254
То май всичко са махнали, и сутиените ги няма  Shocked
Аз ще връщам един 75 Д , но пък може и още да го помисля  Crossing Arms  Явно е хубав

Общи условия

Активация на акаунт