Лидл 81- "Ново начало"

• 125 773
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
А в "Младост" 3 има мноого влагоуловители. Както и консумативите към тях.
Мерси Hug ще прескоча утре, ама чак следобед и като нищо ще са ги изчерпали и там. Tired

Впрочем, купих си от мъжките Crazy дънки с ластик на крачолите. Бяха два вида - с трикотажна част на колана и с дънкова. Взех с дънкова. Явно само жените в Дружба са дебели Mr. Green щото от мъжките пък имаше от L нагоре. Избрах си L размер за дунда като мен, малко са ми големи и щях да вляза и в М, но много добре стоят и си ми харесват. Мислех, че ще са дълги, но аз съм си височка и са ми идеални. За туризъм са страхотни!

# 361
Здравейте  bouquet
Ако разрешите да се включа във вашата прекрасна темичка  Heart Eyes И преди съм писала, но много рядко, защото нямаше магазин в нашия град. От една седмица вече имаме и започвам активно с покупките.
И ако не е много нахално, влизам с един въпрос
Кога според вас ще  пуснат в лидл машина за шиене и  на каква цена е била преди?
Благодаря  Hug

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 08:53 от stef87

# 362
Тия дънки, признавам си, и аз ги загледах  Laughing Хич не ми изглеждат мъжки  Laughing Но имаше само големки
Ако някой от вас има излишен 44 номер от джегинса, без значение цвета( за тез от миналата седмица, дамските говоря), да ми пише, искам ги  Peace

# 363
  • Перник
Набелязах си новия шампоан в тубата, а след като вече им и положителен отзив, ще го купя  Simple Smile Другите шампоани и балсами също са ок за цената си. В момента ползвам балсама за обем. Пастата им за за зъби също не е лоша, а синът ми даже много харесва детската. Четки за зъби също си купуваме и сме доволни. И, като сме в сектор козметика  Grinning някой ползвал ли е самобръсначките? Мъжките имам предвид, дали стават?

# 364
Мъжките дънкови ризи въобще не ги видях-не беше останала нито една.Само якета имаше.
Дънките с протърканите елементи ми харесаха, останалите ми се видяха с много груби вътрешни шевове.

# 365
  • София
Само дето се зарадвах на хубавите дънки вчера. Сутринта бях взела от светлите, а вечерта ММ се беше сдобил с тъмносините. Номерът му е 54, винаги съм му купувала панталони от Лидл с този номер и са му стояли супер. Снощи - греда. Светлите дънки едва ги обу, толкова тесни, че после го дърпах за крачолите, та да ги събуе. Тъмните - ужасно широки в кръста и дори с колан пак са широки. Тая сутрин ги върнах. Какво е това разминаване в номерата, не знам...
Обувките - кафявите не му харесаха, че били с ретро бомбе, оставихме само дънковите, но с уговорката, че ще сменяме връзките с тъмносини.
Та, като цяло разочарование от мъжките покупки... Sad

# 366
  • Пловдив
Мъжките дънки са от слим моделите. Тези дето са по тях. Затова не стават

# 367
Някакъв шампоан на сиен ефективен срещу пърхот?

# 368
Набелязах си новия шампоан в тубата, а след като вече им и положителен отзив, ще го купя  Simple Smile Другите шампоани и балсами също са ок за цената си. В момента ползвам балсама за обем. Пастата им за за зъби също не е лоша, а синът ми даже много харесва детската. Четки за зъби също си купуваме и сме доволни. И, като сме в сектор козметика  Grinning някой ползвал ли е самобръсначките? Мъжките имам предвид, дали стават?

Ползваме паста за зъби, взехме и четки, но уж пише, че са Софт, а са ужасно твърди. Та, от мен един "-" за четките. С чувствителни венци съм и от тяхната четка винаги ми кървят венците.  Confused
Детска паста взимахме, но децата не ги одобриха /имаше с два вкуса/.

# 369
  • Русе
По принцип има на Сиен против пърхот, но дали е ефективен - не знам. Купувала съм за ММ преди 2-3 години и помня, че по аромат беше 1:1 с Шаума антишупен. На ММ само зимата, когато носи шапка му се появява пърхот. Спре ли да я носи, пърхота изчезва. За това не мога да дам на 100% мнение дали е ефективен.

Нашата електрическа четка за зъби май се бъгна нещо. Стоя си снощи и по едно време чувам шум от банята. Разпознавам четката за зъби. Всичко живо вкъщи спи. Отивам - тя си се върти. Спрях я. След минути шума се повтаря. Отидох, пак я спрях, но този път реших да я взема при мен. След малко пак се пусна. Писна ми и реших да и махна батериите. И какво си мислите? Отвътре излезе вода. Явно нещо е дала накъсо, така да се каже. Отчитам го като минус това, че може да влезе вода при батериите. Преди малко я подсуших най-идеало, сложих батериите и тя директно се включи, изключих я, след няма и 5 минути пак се включи. От 10 минути е в покой, та да видим до кога. Мисля, че вчера изтече срока за връщане. А ако направя рекламация - нова едва ли ще видя. Thinking

# 370
Не! Образуват пърхот!

# 371
  • до най-прекрасния мъж
И, като сме в сектор козметика  Grinning някой ползвал ли е самобръсначките? Мъжките имам предвид, дали стават?

Ако питаш за тези, които са по 12 бр. в опаковка - обикновените, тъмно сини - да, ние ползваме само такива /и мъж ми и аз/ и сме доволни. Не са по-различни от подобните на Gillette, но са по-евтини.

# 372
Някой взел ли си масажираща възглавница за врата?

# 373
  • Варна
Някой вече да е пробвал бб крема на Сиен, мисля че е нов продукт?

# 374
Здравейте! Някъде дали има останали от дамските дънкови якета - по-тъмният модел, размер 44-46? Ако някой е обърнал внимание, моля да пише...? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт