Лидл 81- "Ново начало"

• 126 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Някой вече да е пробвал бб крема на Сиен, мисля че е нов продукт?
Мисля, че в началото на тази тема дадох отзиви.
През мобилната версия съм и ми е трудно да дам линк сега.

# 376
  • Варна
Някой вече да е пробвал бб крема на Сиен, мисля че е нов продукт?
Мисля, че в началото на тази тема дадох отзиви.
През мобилната версия съм и ми е трудно да дам линк сега.

Благодаря, ще потърся.

Цитат
ББ крем - След отваряне на опаковката бях меко казано изненадана - консистенция, която по-скоро напомня на мус, а не на крем  Shocked. След първоначалния шок реших все пак да го пробвам. Ароматът му е доста тежък. Нанася се лесно, кожата изглежда свежа през целия ден. Не омазнява

Може ли да кажеш какво точно означава "тежък аромат" и какъв нюанс си взе - в една поставка видях светъл, среден към тъмен, не рових за други.

# 377
Някакъв шампоан на сиен ефективен срещу пърхот?
Не! Образуват пърхот!
Както се казваше:"Поморин. За да има кариес" Crazy

# 378
  • София
Да, знаете, дамските самобръсначки не са хубави.

В Младост 3 имаше мъжки ризи, дънки, якета, и от дамското дънково даже бяха заредили пак.
Ама аз нищо не си взех. Само боб и бисквити.

Боба насипния хубав ли е?

# 379
Момичета, някой да е видял плакатите за другата седмица-интересуват ме бебешки и детски дрехи Rolling Eyes

# 380
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, някой да е видял плакатите за другата седмица-интересуват ме бебешки и детски дрехи Rolling Eyes
Като че ли нямаше детски дрехи, поне не ми е направило впечатление.

# 381
  • Русе
Боба насипния хубав ли е?
В момента готвя - хубав е. Но както е с всички варива - до партида си е. Този който съм купила аз и този, който е в момента няма да са от една нива прибрани Wink
Всъщност, до сега колкото пъти съм купила насипен боб от ЛИДЛ, е увирал добре. Peace

# 382
  • Асеновград
Мъжки/дамски маратонки / на плаката повече приличаха на гуменки/. Великденски лакомства.Другите  не ги загледах, но май нямаше детско.

# 383
  • София
Мъжки/дамски маратонки / на плаката повече приличаха на гуменки/. Великденски лакомства.Другите  не ги загледах, но май нямаше детско.

Убау ама то до велик ден има още месец и половина, къде се забързаха тия?

# 384
дядо хаджия, не са само Лидл, и в Джъмбо е пълно

май в началото точно на тази тема писаха много недоволни от боба

# 385
  • Асеновград

Laughing Laughing Laughing че то си е практика за Коледа и Великден.

# 386
  • Балчи-Варна
В Добрич имаше дамски дънкови якета,но не погледнах номерация.Имаше около 10,че и повече.Тези дънки с ластика на крачола,били много удобни.Купих за майка,че тя казва,че много й били удобни.Имам възглавница за врат,за гръб и масажиращата постелка за стол.Доволна съм и от трите.

# 387
  • Русе
Е, у Германия е след десетина дена, нали е немски магазин  Wink
Това в рамките на шегата. Винаги ЛИДЛ месец-месец и нещо преди празниците пускат лакомствата, подправките и т.н. И за Коледа така правят, пускат ги през ноември. Peace

# 388
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=37612
Подложката за бюро пускана ли е досега?От какъв материал е ?

# 389
У нас е далеч Великден, но в Германия е след две седмици, аз и в Хит гледам вече напълниха със зайци и тем подобни.

Това с кремовете и шампоаните е много индивидуално, както беше писала Лабрекс, на едни им маха пърхота, на други им го предизвиква. Аз си купих преди време по препоръка на приятелка шампоана, много хубав, много хубаво миришел и т. н. На моята коса не! Хубаво е, че майка ми и свеки им се радват и ги ползват.

Общи условия

Активация на акаунт