Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за ретро предложенията в брошурата?
Какви са отзивите за дамските чорапогащи, налични в постоянния асортимент?
Какви са отзивите за плодовата и зеленчукова цедка за мивка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за ретро предложенията в брошурата?
-
Какви са отзивите за дамските чорапогащи, налични в постоянния асортимент?
Отзивите за дамските чорапогащи, налични в постоянния асортимент, са смесени. Някои потребители хвалят качеството и цветовете на чорапогащите, докато други поставят под въпрос тяхната издръжливост. От съществено значение е да вземете предвид личните предпочитания и изисквания при избора на чорапогащи.
-
Какви са отзивите за плодовата и зеленчукова цедка за мивка?
-
Какви са отзивите за дънките и панталоните с еластичност, налични в брошурата?
-
Какви са отзивите за килимите, показани в брошурата?
Дано остана доволна. А за приятелка взех таблетки за кафе машина.
Чакам брошурата за другата седмица.
Две кутии пълнители си купих за прословутия влагоуловител. Имаше колкото ти душа иска, а в Дружба ни един!
Смених си мъжките дънки L с М, защото наистина L ми бяха големи и не стояха добре. Взех и таблетки за тоалетна. Видях ВВ или СС(забравих какъв точно е) крем на Сиен, но нямаше тестер. Аз не бих се доверила особено на шампоаните и крема на марката. Както си прецените обаче.
Но наистина не съм наясно с доста работи и с качествата на продукти, които са марка само на този магазин, а харесвам магазина като цяло.
Не, че имам намерение да си сменям Л`Ореала, но от любопетство разгледах де що има ново предната седмица.
Преместването от едната страна на стелажа, на другата може би
Понеже не съм от тези, които бъркат през ден кексове, оцеля до сега, обаче е старичък вече. Трябва си миксер, видяха ми се симпатични тези цветните и още ги има тук-там. Има ли мощност, читав ли е? Моля за мнение.