Лидл 81- "Ново начало"

• 125 777
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
и аз благодаря за отговора  bouquet

# 346
Бананите все още на промоция ли са или тя свърши в неделя?

# 347
  • София
Купих и аз мъжки дънки, не бяха изчезнали като дамските миналия понеделник (това на Каблешков).

Огромна благодарност на eli4u за изпратените дънки!  bouquet

# 348
Купих си от Лидл някакъв нов шампоан и балсам в туба Cien Professional за 2,80 всеки, че ми се искаше да сменя Пантен за известно време. Ама те са направо страхотни и са за без пари! Наподобяват ми Balea Professional от DM (сигурно защото ги произвежда същата фирма), но съдържат силикони и са доста по-добри.
Скрит текст:

В Германия има и маска, но явно ние тук нямаме нужда.

Продуктите от другата им серия за коса дали са така хубави? Примерно този шампоан и този балсам?

# 349
.......
Продуктите от другата им серия за коса дали са така хубави? Примерно този шампоан и този балсам?

То си е индивидуално, но аз съм страшно доволна от тези двата продукта бяло-сините. Купих ги с идеята да пробвам и да не ми е жал, като не станат, евтини са, някой ги похвали в темата. Ами останах си на тях, не ме сърби скалпа, не ми пада косата, добре стои и изглежда. Peace

# 350
  • WonderLand
Купих си от Лидл някакъв нов шампоан и балсам в туба Cien Professional за 2,80 всеки, че ми се искаше да сменя Пантен за известно време. Ама те са направо страхотни и са за без пари! Наподобяват ми Balea Professional от DM (сигурно защото ги произвежда същата фирма), но съдържат силикони и са доста по-добри.
Скрит текст:

В Германия има и маска, но явно ние тук нямаме нужда.

Пробвала съм и шампоана и маската - ами за моята гъста буйна грива не стават. Косата ми стои все едно е покрита с някакъв филм, който предизвиква заплитане и не мога да се среша след това. Майка ми обаче ги харесва, а нейната коса е по-плътна от моята, за слабата коса на леля ми също са удачни, та предполагам, че тук има нещо общо твърдостта на водата. В София е доста по-мека отколкото в Димитровград и като се прибера там косата ми се превръща в кошница  Mr. Green

# 351
Аз получих пърхот от зеления шампоан за обем  Rolling Eyes

# 352
Аз получих пърхот от зеления шампоан за обем  Rolling Eyes

На мен също не ми понесе зеленият, но пък майка го хареса много. Аз затова писах, че е индивидуално, сега ми се ще да пробвам и новите червените, които е показала Guess Who. Simple Smile

# 353
Аз не бих рискувала с шампоани или друг вид козметика от Лидъл - моя позната преди няколко месеца беше получила обрив от продукт на тази фирма Cien - мисля, че беше от някакъв нощен крем, но не помня вече, трябва пак да я питам.

Благодаря ви за отзивите за мъжките дрехи, ще гледам да отида утре или в сряда да видя какво е останало. Нали размер L от Лидълските отговаряше на XL - XXL от нашите?

# 354
Влагоуловителите в Дружба 2 свършшли!  ooooh!
Да, мъжките дънки L отговарят поне на XL,  ако не и повече, но това за тези спортните ластичните. Другите май са с други мерки. Тениските ве са уголумени, даже L ми малееше.

# 355
  • София
И за крем, и за шампоан си зависи от кожата и косата на човека. Обрив може да се получи и от уж качествени, еко-био продукти.
Няма как на всички едно и също да им е подходящо.
Аз редовно ползвам кремове за лице от Лидл, редувам различни видове и нямам проблеми.
От шампоаните също съм доволна, не са ми създавали проблеми. Косата ми вече изтънява, разрежда се, кожата е смесена.
Днес видях и малки опаковки кремове и шампоани, по 50 гр.
Бързах, но утре ще ги разгледам. Може първо да се пробва от тях дали понасят.

# 356
  • в ябълковата градина
Някой забеляза ли, дали има филе от сьомга вече?

# 357
Влагоуловителите в Дружба 2 свършшли!  ooooh!
Да, мъжките дънки L отговарят поне на XL,  ако не и повече, но това за тези спортните ластичните. Другите май са с други мерки. Тениските ве са уголумени, даже L ми малееше.

А в "Младост" 3 има мноого влагоуловители. Както и консумативите към тях. От миналата седмица даже имаше от дамските дънки, клинове, сутиени. От мъжките неща -  потници нямаше,/малки номера/ и от "шареничките" ризи- никакви.

Не. Имаше пъстърва и ципура, аз търсих някой "забравен" лаврак. Mr. Green

# 358
  • Пловдив
В близкия Лидл днес нямаше.  Peace

# 359
  • в ябълковата градина
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт