Лидл 81- "Ново начало"

• 126 769
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • До морето
Похвалвам почти всички препарати на Лидъл - най- много този за кожа и препаратът им за мухъл, чисти добре, а не мирише като Савото.

За боксерките - според мъжа ми са леееко уголемени.

Имам 2 въпроса - някои има ли степер от Лидъл и доволни ли сте (пускат ги сега в четвъртък)? И кога ще пускат малките прахосмукачки, видях, че някой е питал по- горе за същото? Моя приятелка има и е много доволна и аз съм се навила да си купя.

# 331
И понеже споменахте, че сте доволни от пастата за почистване, да попитам за какво я ползвате? Къде и какво почиствате с нея?

Ходих снощи до Лидл и съвсем забравих да снимам закуската с кленов сироп и пекан  ooooh!. Нали някой искаше снимка. Но пък ние взехме от кроасаните. Иначе тя стои най-долу до машината за хляб, по средата на 2 витрини.  Peace

# 332
  • на Мелмак
Пастата за почистване се води био. Става май почти за всичко , вкл. и за бижута - сребро и злато.
Аз не съм я ползвала за тове все още , но за мивки - кухня , баня , шкафове , кухн . плот - мацкам я спокойно на всякъде.

# 333
Щастлива, благодаря, че обясни за закуската  bouquet, аз мислех, че е млечна закуска, т.е. кисело мляко с орехи  Embarassed Щом не е, губя интерес.

# 334
Здравейте,
видях, че има някаква пяна за почистване на тапицерии - някой дали я е ползвал? Търся нещо за почистване на диваните...  newsm78

# 335
Здравейте,някой знае ли кога отново ще има консерви с риба тон?

# 336
Щастлива, благодаря, че обясни за закуската  bouquet, аз мислех, че е млечна закуска, т.е. кисело мляко с орехи  Embarassed Щом не е, губя интерес.
Не е млечна, но е хубава.
От няколко месеца редовно си взимаме, децата я харесват.
Но е от пекарната им - 0,99 лв.

# 337
И мен това ме интересува.
Ще отскоча по-късно за мъжките дрехи, ако изобщо има нещо останало.

# 338
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
видях, че има някаква пяна за почистване на тапицерии - някой дали я е ползвал? Търся нещо за почистване на диваните...  newsm78
Присъединявам се към питането. На мен ми трябва за тапицерия на автомобил.

# 339
Яд ме е, че спряха да предлагат Рообар, както и че тази година не пуснаха бадемите на прах. То е ясно, че мога да си купя от друго място, но бяха на добра цена и ми харесваха, и ми беше удобно да си ги взимам от Лидл .  Полека лека стеснявам кръга купувани стоки, вместо да го разширя
Сега и риба тон ли няма  newsm78 Еее, и мидите в плик спряха...нямам думи  #Cussing out

# 340
  • Варна
Онзи ден и аз търсех и ми казаха,че тази седмица ще заредят.

# 341
  • София
Здравейте,
Никаква работа не върши, така си стои вкъщи. Поне да освежи дори не може, а пък петна да изчисти съвсем.

# 342
  • Пловдив

Ходих снощи до Лидл и съвсем забравих да снимам закуската с кленов сироп и пекан  ooooh!. Нали някой искаше снимка.

Аз исках снимка. Мислех си, че е зърнена закуска.  Crazy Blush

# 343
  • в ябълковата градина
Дали вече има филе от сьомга, миналата седмица имаше само котлети?

# 344
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
Никаква работа не върши, така си стои вкъщи. Поне да освежи дори не може, а пък петна да изчисти съвсем.

Мерси, значи няма да се купува.

Общи условия

Активация на акаунт