Лидл 81- "Ново начало"

• 126 775
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Аз четох някъде положителни отзиви за тапетите

# 316
  • Сливен
За тапетите,едно момиче писа,че е много доволна от предното зареждане и пак ще си купи.

# 317
Взех си от парфюмите, които бяха на промоция скоро - струват ми се нетрайни обаче? Имате ли подобни впеча newsm78тления?

# 318
  • София
За седмицата от 21-и - дамски и мъжки маратонки Умбро и великденски лакомства.
Вече до гуша ми дойдоха - трети път питам за талончета за играта на Маги,нямало, да пускам бележката. Тя ми трябва, а пък си и пише да се попълни талон. Ще се оплаквам на Нестле.

# 319
Имаше ужасно много талони на Маги в щанда на Маги до касите преди малко в магазина на Тодор Каблешков.

# 320
  • София
Да, охраната каза, че хората грабели по десетина и са им свършили. newsm78За какво са им като томболата е с покупка?

# 321
Kaк са маските за лице? Коя ви допадна?

# 322
  • Пловдив
Похвалвам  замразените банички с кренвирши-1 кг,днес бяха намалени на 2,99лв.За експресна закуска или мезе -перфектни.На фирма Toppo.

# 323
Похвалвам  замразените банички с кренвирши-1 кг,днес бяха намалени на 2,99лв.За експресна закуска или мезе -перфектни.На фирма Toppo.
Влязох точно това да напиша.  Peace И ние ги направихме за следобедна закуска и много ни харесаха.  Hug А бях с предубеждение към кренвиршите и казвах на мъжа ми да не купува.

# 324
Здравейте!

Някой утре ако ходи може ли да даде отзиви за мъжките дрехи, които тръгват от утре - интересуват ме ризите (има две дънкови и една друга в каталога), чудя се и за дънковите якета.

Да обновя малко гардероба на мъжа ми, че ако не съм аз да го завлека по магазините за дрехи, той сам няма да се сети  ooooh!  Взимала съм му и друг път неща от Лидъл, та съм доволна горе-долу.

# 325
  • София
Тая сутрин ходих специално за мъжките дънки. Този път са хубави, добра материя, хубава кройка, заслужават си. За жалост светлите бяха почти свършили (отидох в 8.30 ч), едва успях да докопам един чифт от номера на ММ. Най-много се грабеха дънковите ризи. За мен не са нищо особено, бях взела една, но я оставих, ММ каза по телефона, че не иска. Обувките също са хубави, взех му 2 чифта - кафяви и дънкови. Черните нещо не ми харесаха.
Хубави са и мъжките чорапи. Дънковите якета не ги гледах, то май и нямаше вече от тях... Боксерките са много хубаво качество.
Но основно битката беше за ризите.

# 326
  • България
Боксерките уголемени ли са, както до сега и с ластик ли са на крачола? Благодаря!

# 327
Аз в неделя взех със закъснение от момичешките маратонки -черно и лилаво, ако някой още се чуди казвам, че са хубави, подметката е силиконова и светеща.Като номерация мисля, че са уголемени-28 е като за 29/30 номер.Другият вид-бронзово с розово не ми харесаха.

# 328
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз взех два чифта дънки на мъжо да видим кой ще му пасне повече.Взех и от боксерките една опаковка.Завършека долу на боксерките не е точно ластик,но е от друго парче направена ивица,незнам как по-точно да го кажа.

# 329
Може ли малко помощ,  уреда за отстраняване на пъпулките по дрехите с каква батерия работи?

Общи условия

Активация на акаунт