Лидл 81- "Ново начало"

• 125 751
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Взех и аз от професионалния на Сиен. Simple Smile Дано остана доволна. А за приятелка взех таблетки за кафе машина. Peace Чакам брошурата за другата седмица.

# 391
  • Mediterraneo

От 1 година ползвам само него. Много съм доволна.

# 392
Е, това е... Да иде човек до Младост 4, да си накупи каквото му трябва. Grinning Две кутии пълнители си купих за прословутия влагоуловител. Имаше колкото ти душа иска, а в Дружба ни един! Crossing Arms Смених си мъжките дънки L с М, защото наистина L ми бяха големи и не стояха добре. Взех и таблетки за тоалетна. Видях ВВ или СС(забравих какъв точно е) крем на Сиен, но нямаше тестер. Аз не бих се доверила особено на шампоаните и крема на марката. Както си прецените обаче.
Имаше доста неща по кошниците, обувките мъжките въобще не ме впечатлиха. Твърде изкуствени на вид. Но видях едни черни дамски боти, от предишна кампания, които са модел, който харесвам и съвсем прилични на вид, но просто не са ми нужни.
Друго не гледах, на диета съм. Mr. Green

# 393
  • Mediterraneo
Аз не бих се доверила особено на шампоаните и крема на марката. Както си прецените обаче.

А, и крем ползвам от няколко месеца. Ето този
Скрит текст:
Направо е страхотен! А за голд серията се избиват като я пуснат на промоция, вземат по 5-6 крема!

# 394
Даже не съм го виждала този и не познавам голд серията. Blush Blush Аз по принцип съм много разсеяна... Ще питам много в тази тема и за какво ли не, защото много ми помагате.  Hug Но наистина не съм наясно с доста работи и с качествата на продукти, които са марка само на този магазин, а харесвам магазина като цяло.

# 395
Професионалната серия на Сиен отскоро ли е пусната - не съм я забелязала ?
Дано да има останало нещо и да пробвам.

# 396
  • Русе
Професионалната серия на Сиен отскоро ли е пусната - не съм я забелязала ?
Дано да има останало нещо и да пробвам.
От скоро е. Със зелена табела "Ново". Обаче аз май само един вид шампоан и балсам видях newsm78 Не, че имам намерение да си сменям Л`Ореала, но от любопетство разгледах де що има ново предната седмица.

# 397
  • Пловдив
Момичета, колко препарат да сложа в пералнята, за почистване на барабана и в отделението за прах ли да го изсипя?

# 398

За мен, това е най-големият боклук, който съм купувала за косата си - никакъв аромат, никакъв ефект, страхотно разочарование ...  Tired

# 399
  • Русе
Момичета, колко препарат да сложа в пералнята, за почистване на барабана и в отделението за прах ли да го изсипя?
На опаковката нали пише как се ползва препарата. Прочетете! Отдавна не съм го ползвала, но на опаковката има обозначено с какво количество се чисти чекмеджето и уплътнението, останалото е за почистването на пералнята. Peace

Този препарат в неделя беше на цена 3,99 лв. В понеделник - 4,99 лв. Само не разбрах кое вдигна цената му с 1 лв. Thinking ooooh! Преместването от едната страна на стелажа, на другата може би  #Cussing out

# 400
  • София
Някой купил ли е от слушалките?Дъщеря ми иска....Как ви се струват като качество на звука и изработката като цяло ?

# 401
Взех слушалки, добри са, ако не те притеснява размера. В нашия магазин имаше извадени и хората си пробваха звука с телефоните.

# 402
А миксер някой купи ли си? Моят миксер е ... праисторически! Laughing Още от сватбата ми е, а тя беше преди 26 години и половина ooooh! Crazy Понеже не съм от тези, които бъркат през ден кексове, оцеля до сега, обаче е старичък вече. Трябва си миксер, видяха ми се симпатични тези цветните и още ги има тук-там. Има ли мощност, читав ли е? Моля за мнение. Hug

# 403
Днес пробвахме замразеното тесто за пица...или аз не го направих както трябва или си е така,но стана много твърдо Cry

# 404
Стига сте хвалили това онова, че тази вечер взех и дънки с ластик...

Общи условия

Активация на акаунт