Лидл 81- "Ново начало"

• 125 517
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Видях тапи само - като цип и като връзки за обувки. Изглеждат по-удобни, ще видя и аз дали ги има на нашия Лидл. Тези с животните са някак изкривени и винаги трябва да се кьоря коя е за лявото и коя - за дясното ухо.

Не са тапи. Ето тук http://broshura.lidl.bg/ddbf1b51-9f33-4d66-b223-e8c7e1fffa90/#/8

Разбирам. Аз помислих първо, че онези с животните са пуснали пак и побързах да споделя впечатления. После реших, че за тези става дума.

# 511
  • София
Вчера купих слушалки от Овча купел.Имаше от всички цветове.Днес също мернах

# 512
  • Sofia, Bulgaria
Снощи в Дружба 2 имаше доста от слушалките в различни цветове.

# 513
  • софия
Много сте мили. Благодаря! Овча купел ми е най в посока. След работа може да отидем.
Може ли, ако днес някой ходи до първия магазин в Илинден или този при Руски паметник, да погледне, моля.
Вчера купих слушалки от Овча купел.Имаше от всички цветове.Днес също мернах
Доволна ли си? Аз не търся някакви профи или супер. За детето ми трябват, че като е на таблета и си слага един тапи в ушите.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:40 от zvanche

# 514
И аз за децата съм ги взела, много са доволни

# 515
  • WonderLand
Момичета не сте изкупили пудувките и ластиците за тренировка нали? Те на тази цена са си без пари направо. Утре чак ще мога да ида до Лидл и се надявам да мога да си намеря и пудувка и ластик  Mr. Green

# 516
  • София
Пробвах ги на телефона в магазина.Добре звучаха.Добре прилепваха.По-добре от слушалки тип "тапи". И аз ги взех заради детето

# 517
Момичета, моля за мнение за този сешоар

# 518
Момичета, моля за мнение за този сешоар

Пробвай го на място дали не ти идва твърде дълъг и дали няма да ти отмалява ръката, ако го държиш твърде настрани. Незнам за същия ли беше, но имаше отзиви и че е тежък..

# 519
  • до най-прекрасния мъж
Имам подобен от Лидл, серията Бритни Спиърс, която пускаха около миналата Коледа. Доволна съм, не е особено тежък и определено има разлика в сушенето от обикновените къси сешоари. С него за първи път успях да си изправя успешно косата - някак струята е по-различна.

# 520
  • Варна
Перфораторите някой пробва ли ги?
 Дали режат добре или оставят надъфкана хартията?

# 521
Перфораторите са перфектни. Снощи всички им се изредихме да ги пробваме, според мен си струват парите. Не са евтини, но са доста и реално излизат изгодно

# 522
  • Варна
Имам подобен от Лидл, серията Бритни Спиърс...

Ако е от същата серия и аз го имам, доволна съм. Ама каква е тази смешна цена? Моя го взех май за около 25 лв...

# 523
Някой има ли идея какво прави приставката за къдрици точно? Видях, че сешоара в немския каталог е с два вида приставки - дифузер и струйни, струйник и тръба за къдрици.
Дано да е хубав, че чакам от доста време.
Маратонките ги похвалихте, значи ще ходя да ги видя.

# 524
  • София
Звънче, няма слушалки на ОПълченска, бях там преди около час.

Общи условия

Активация на акаунт