Лидл 81- "Ново начало"

• 125 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Имам мелничка от миналия път. Не мели. Пуска морската сол на цели парчета. За съжаление не си пазя точно тази касова бележка. Не съм доволна.

# 616
Вчера се бях засилила за лидл за пъстървичка. Оказа се, че промоционалната й цена ще бъде от петък. Въпреки всичко купих 2  рибки Simple Smile мммм вкусотийка. В ред на тези мисли , бих помолила, ако някоя от вас има лесна рецепта за пъстърва да я сподели.
В Казанлък понеже магазина е от 1 месец и сякаш има всичко, поне така ми се струва. Всякакви уреди, джвъчки, дори и шевната машина. Всичко от миналата седмица все още стои. Към края на седмицата мисля да отида за детските прибори, още пъстърва Simple Smile, креп хартия, печати, мокри почистващи кърпи за прозорци и може би още няколко нещица

# 617
  • на Мелмак
Аз пастървата я посолявам, черен пипер малко и лимон, предварително съм махала главата и гръбнака и във фурната.
Става чудна chef
Основно я купувам от Лидъл.

# 618
Аз пастървата я посолявам, черен пипер малко и лимон, предварително съм махала главата и гръбнака и във фурната.
Става чудна chef
Основно я купувам от Лидъл.
И аз я приготвям по подобен начин.Увивам във фолио и слагам да пека във фурната .
Вчера ММ си взе белите кецове на капата.Не са лоши допаднаха ми.Дано и да са здрави Simple Smile
И да добавя ягоди замразени повече няма да си взема от лидл
Ужасни са на вкус.Не кисело а имат вкус на сплути ягоди  Sick .
Дали и малините са толкова гадни ? И горските плодве  newsm78

# 619
Има ли филе от сьомга вече?
Опасявам се, че вече никога няма да има... Както и риба тон в консерва. Sad

В нашия Лидл имаше табела, че поради проблем с доставките, филе от сьомга за момента няма и беше посочена на коя дата ще има, но не запомних.

# 620
  • Варна
И аз взех пастърва,направих  супа  на децата .
Стана страхотна рибена чорбичка. Grinning

Аз откога ги гледам  замразените ягоди,обаче все не ми стигат парите за тях.
Ама като гледам DqVoLsKi_ChArOvNa  какво е написала , ще се откажа. Naughty

# 621
Вчера купих от ръжено-пшеничния хляб, много е вкусен, но кората му е доста твърда. Мюсли на промоция от 1 кг. и бонбони от ментовите, мляко кисело и това е. Великденските декорации видях набързо - много сладки, красота  Heart Eyes

# 622
Вчера купих от ръжено-пшеничния хляб, много е вкусен, но кората му е доста твърда. Мюсли на промоция от 1 кг. и бонбони от ментовите, мляко кисело и това е. Великденските декорации видях набързо - много сладки, красота  Heart Eyes
Oх ще ходя да търся великденски декорации значи Simple Smile)
Харесах си една която е от няколко елемента Simple Smile

# 623
  • София
Моля, ако някой види из София от спортните сутиени с подплънка 75В да пише(може и на лични).Детето си е взело 80В, но и е голям в обиколката.

# 624
Имам мелничка от миналия път. Не мели. Пуска морската сол на цели парчета. За съжаление не си пазя точно тази касова бележка. Не съм доволна.
Аз ще я  връщам щото нямам нерви да я сглобявам. Може да има някакъв чалъм за по-бързо, но не го открих

# 625
  • софия
Аз имам мелничка от един от първите пъти. Моята отдолу има една пластинка, с която се наглася големината на мелене. Ползвам я за черен пипер и съм доволна. Peace

# 626
  • have faith and be patient ..
Има ли филе от сьомга вече?
Опасявам се, че вече никога няма да има... Както и риба тон в консерва. Sad

За рибата тон съжалявам най-много...  Беше супер,  а и цената и беше без коментар за филе в растителна мазнина  #2gunfire

# 627
Мда, на мен за бадемите ми отговориха, че ще ги има в тематични седмици  Tired А преди си бяха в редовния асортимент
Явно и рибата тон ще я хване същата съдба
Ами мидите в плик  #Cussing out И другите са хубави, но са по-малко количество за същата цена  Tired
Ми да наблягаме на хляба с маргарин  Confused Не стига че доста стоки са по-скъпи тук, ми ги и няма вече  Tired Неприятно е.

# 628
Вчера се бях засилила за лидл за пъстървичка. Оказа се, че промоционалната й цена ще бъде от петък. Въпреки всичко купих 2  рибки Simple Smile мммм вкусотийка. В ред на тези мисли , бих помолила, ако някоя от вас има лесна рецепта за пъстърва да я сподели.
В Казанлък понеже магазина е от 1 месец и сякаш има всичко, поне така ми се струва. Всякакви уреди, джвъчки, дори и шевната машина. Всичко от миналата седмица все още стои. Към края на седмицата мисля да отида за детските прибори, още пъстърва Simple Smile, креп хартия, печати, мокри почистващи кърпи за прозорци и може би още няколко нещица
Пазарувай докато все още малко хора са се престрашили да пробват непознати марки, че после по-трудно ще намираш някои неща, ще започнат да зареждат по по-малко от хубавите и малко по-скъпи стоки, поне в нашия Лидл е така. Peace А, и ще започнат да отварят по-късно магазина.   Mr. Green
п.п. Градът, в който живея по големина е долу-горе колкото Казанлък.

# 629
Аз имам мелничка от един от първите пъти. Моята отдолу има една пластинка, с която се наглася големината на мелене. Ползвам я за черен пипер и съм доволна. Peace

Ще съм ти много благодарна да снимаш или да ми обясниш. Сега гледах моята, има плюс и минус и стрелка, но никаква пластинка.

Общи условия

Активация на акаунт