Лидл 81- "Ново начало"

• 125 529
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Електрическите мелнички хубави ли са? От доста време се каня на подобна...

# 601
  • sofia
Има ли темперни бои в Лидл? Или поне имало ли е скоро, да са останали? Не са ни искали досега и се чудя какви да вземам
Имаше миналата седмица (ако не се лъжа).

# 602
Преди малко се върнах от пазар. Купих кремвирши по БДС ( много обичам кремвирши от дете, но се въздържам се да купувам, особено масовите, че са ми със съмнително качество, но веднъж годишно правя компромис с тези по стандарта и се надявам да са написали на етикета точно какви продукти са вложили  Praynig), довечера сме на пица.  Laughing
Купих от термометрите за хладилник и месо (от предишна промоция имам този за печка и съм много доволна).  Peace Този за хладилник вече го изпробвам.  Laughing Купих и кутия за чай (ще я ползваме за кафе-капсулите, че иначе ги слагам в метална кутия от бисквити, но така е по-стилно  Rolling Eyes ). Купих и крепирана хартия, сега остава да ми дойде музата и да направим украса с малката. Доволна съм от пазара, че миналата седмица бях започнала да си мисля, че вече почти нищо не ми харесва в магазина.
На плакатите след касите видях хавлиени кърпи от 31.03. , този път има и в зелено, тъкмо ще се впише с интериора на банята.

# 603
  • Пловдив
Ходих за печати, взех и от любимите овесени бисквити  Crazy.
Загледах тигана, на вид ми изглежда много добре  Peace.

# 604
  • Варна
Майка Зайка, тъкмо се връщам от втори тур до Лидл. Има пудовки 5 и 10 кг. Това е Лидл Възраждане - Варна, ако звъниш на националния. Имаше доста бройки, тъй че може да звъниш смело и безотговорно  bouquet

# 605
Вече почвам да се разочаровам от спортните дрехи на Лидъл. Взех 2 клина - дълъг и къс, и двата много ми евтинеят. Знам, че са по 16лв, но вече предпочитам от други места да си търся. Сутиена ми хареса и ще го задържа, както и синята тениска. Взех и тиган, преди малко си готвих на него, супер е! Peace

# 606
  • have faith and be patient ..
Момичета , някакви отзиви за каната за чай ? Не я видях никъде онлайн и днес се изненадах , а отдавна си търся кана за затопляни на вода на приемлива цена , някой има ли наблюдения върху тази ?

# 607
  • София
Благодаря за отзивите момичета. Обиколих 1-2 магазина в който тези от 10 кг. бяха свършили, но след втори разговор с 0800.. се оказа че виждат наличностите и утре ще издиря.

# 608
Тениските и клиновете са изкуствена материя,въпрос на вкус и поносимост.

# 609
Аз си взех маратонки  Rome-кораловите. Но много ровене беше. Имаше дефектни бройки с криво залепване и усукване. Някои бяха с петна в тъмно сиво.
Два пъти ходих вечерта. Успях накрая.
Леки и удобни са и не се хлъзгат.
Моите подозрения са, че Лидъл изкупуват дефектни партиди 2-ро качество, когато предлагат спортни брандове.

# 610
Аз за промоциите съм се абонирала за електронния им бюлетин и си ги чета на телефона. Получавам си винаги мейлите по-рано и като харесам нещо само чакам да го пуснат.
Преди седмица-две бяха пуснали дънки "бойфренд" за жени, но като отидох след работа нямаше нищо. Някоя от вас случайно да си е купила от тях? Simple Smile

# 611

И мен ме интересуват мелничките? Отзиви?  newsm78

# 612
  • Русе

И мен ме интересуват мелничките? Отзиви?  newsm78
Ама, вие четете ли? Днес има коментар за тях.
Ел.мелничките бяха хвалени преди, нали?
Аз имам две от предните, но имай предвид, че работят с 6 броя малки батерии ААА Peace

# 613
Има ли филе от сьомга вече?
Опасявам се, че вече никога няма да има... Както и риба тон в консерва. Sad

# 614
Има ли филе от сьомга вече?
Опасявам се, че вече никога няма да има... Както и риба тон в консерва. Sad

Е чак пък никога! Сериозно ли?

Общи условия

Активация на акаунт