Лидл 81- "Ново начало"

• 125 655
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Пудовките наистина бяха изчерпани много бързо, едва намерих и аз. Като обикалях в събота обаче имаше много 10кг в Младост 3 и 4, на Резбарска нямаше изобщо от големите, на Черни връх имаше само една малка, а аз взех последната от Студентски. После обикалях за ластици.

Благодаря много за информация. Сега и ако някой ми каже че днес ги е видял ще съм много доволна. Тия от техния 0800 са много зле. Изобщо ме работят в полза на клиента.

# 586
  • Варна
Айде да се отчета!
Сутринта се изстрелях рано за маратонките. Купих си преливащите (корал/мента по етикет). Не само ги купих, ами и веднага се изстрелях в залата да ги изпробвам. Много леки, не запарват, при клекове никъде не убиват и са подходящи за аеробика и подобни спортове, за каквото и ги взех. Много съм доволна на първо четене. Черните не ми харесаха, защото имат нещо като платка от изкуствена материя и чак отгоре е мрежата и при клякане тая платка се огъва и се забива върху пръстите ми. Не знам дали читаво го обясних, дано сте разбрали. НО биха били идеални за бягане, подметката им е подходяща.

Огледах грил тиганите - въобще не ме грабнаха. На пръв поглед тежки, стабилни, обаче на много от тях имаше вече олющване или нещо като дупчици на покритието вътре в самия тиган. Това ме спря, иначе се бях засилила да купувам на свеки.

Клиновете ми се видяха твърде тънки и лигави, но може би съм свикнала с по-плътни материи, знам ли... За някои пък може да са си много хубави, въпрос на усещане. Имаше и спортни сутиени, май не ги бях видяла в брошурата, или поне не помня.

# 587
  • Бургас
Аз имам тигана от 2 години.Олющване нямам,но от една година залепва много.

# 588
Харесах си маратонките,но уви явно са до 40 номер.Но пък си взех тениска и две тавички с капак,много сладурско.

Дамските маратонки и въобще обувки са все до 40 номер. Мъжките започват от 42. А какво да правят хората, които носят 41?
Аз нося 36 и никога не съм попадала на този номер  Sick

# 589
  • София
Дано, пудовка случайно забеляза ли дали има? Wink

# 590
  • на Мелмак
Аз имам грил тигана от предишно пускане - изобщо не съм доволна , залепва .
Аз ще ходя за електрическите мелнички , само това ми е интересно , а и пиле дюк може да взема, и пастърва ...

# 591
  • WonderLand
Имам питане към недоволните от тигана. Вие миете ли го с вода и препарати? Чугунените тигани не се мият, просто се забърсват с нещо и трябва да останат мазни, за да не залепват. Най-добре е да се загреят няколко пъти само с олио или свинска мас за да попият. В началото винаги залепват малко, но ако не ги миете с препарати мазнината попива в чугуна и постепенно спират.

# 592
  • до най-прекрасния мъж
Чудно ми е в такъв случай мазнината не мирише ли на гранясало?

# 593
  • WonderLand
Чудно ми е в такъв случай мазнината не мирише ли на гранясало?

Ами не, тигана пак трябва да се почисти разбира се, но без да се маха мазния слой от него. Може само с вода и суха салфетка, но в никакъв случай с препарати. Също както при сачовете.

# 594
  • София
Изобщо нямах намерение да ходя днес до Лидл, ама децата ме изнудиха да купя още едни слушалки, та покрай тях баща им намаза маратонки. Харесаха ми белите и имаше един чифт от неговия номер. Не видях да има маратонки с дефекти. Дамските ми се видяха много симпатични, но не съм разглеждала подробно.

# 595
  • Варна
Нали говорим за  различни тигани? Керамичните от днес са различни от чугунените преди 2 седмици. За днешните пиша,  че са с дефекти. А май обсъждате чугунените,  уточнявам само,  за да няма объркване  Wink

# 596
Има ли темперни бои в Лидл? Или поне имало ли е скоро, да са останали? Не са ни искали досега и се чудя какви да вземам

# 597
  • София
5 броя- 5 килограмови в Дружба 2 преди малко.

# 598
Имаше и спортни сутиени, май не ги бях видяла в брошурата, или поне не помня.
Сутиените наистина ги нямаше в брошурата. За втори път ми се случва така да пускат нещо, което го няма в каталога. И си ги поразграбиха пред мен. Аз се сдобих с един, после ще споделя мнение за всичко, което взех.

# 599
5 броя- 5 килограмови в Дружба 2 преди малко.
Търново - и 10 кг, и 5 кг

Общи условия

Активация на акаунт