Лидл 81- "Ново начало"

• 125 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
А тениските хубави ли са мъжките?

# 571
Розово-синьо/зелено Умбро как е на живо?
Закъснях сутринта и не можах да го видя.

# 572
  • София
Моля някой ако види днес ( по брошура бяха от чевъртък до неделя) пудовка 10 кг. (тежест с дръжка) да сподели в кой магазин има. Вчера в магазина на Резбарска имаше само от 5 кг.
Благодаря предварително.

# 573
  • до най-прекрасния мъж
Моля някой ако види днес ( по брошура бяха от чевъртък до неделя) пудовка 10 кг. (тежест с дръжка) да сподели в кой магазин има. Благодаря предварително.
Вчера видях в Пловдив-Тракия 4-5 броя. Питай дали не могат да ти изтеглят.

# 574
  • в ябълковата градина
Има ли филе от сьомга вече?

# 575
  • София
Моля някой ако види днес ( по брошура бяха от чевъртък до неделя) пудовка 10 кг. (тежест с дръжка) да сподели в кой магазин има. Благодаря предварително.
Вчера видях в Пловдив-Тракия 4-5 броя. Питай дали не могат да ти изтеглят.

С тези по телефона не мога да се разбера. Били "изчерпани" навсякъде...бля бля... Снощи късно имаше над 20 бр. от малките в магазина..
Затова молбата ми е ако някой днес види в София да ми пише, да паля колата...

# 576
  • София
Аз днес взех от маратонките - сиви с розовко за мен и пак от сивите за ММ, защото нямаше от белите неговия номер. Дефектни не видях. Очаквах да са изкупени, защото отидох в 9 и 30.. /магазинът на Черни връх/. Купих и мелничка, не съм я пробвала още, за да видя става ли..

# 577
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Харесах си маратонките,но уви явно са до 40 номер.Но пък си взех тениска и две тавички с капак,много сладурско.

# 578
  • София
Харесах си маратонките,но уви явно са до 40 номер.Но пък си взех тениска и две тавички с капак,много сладурско.

Дамските маратонки и въобще обувки са все до 40 номер. Мъжките започват от 42. А какво да правят хората, които носят 41?

# 579
Не знам, но преди години със сигурност имаше и 41 дамско... Tired

# 580
  • Пловдив
А тигана някой загледа ли го?

# 581
Би ли споделила каква е материята на тениските? Така на пипане имат ли памук или са пълен изкуственяк, както аз ги виждам на картинката?

# 582
  • WonderLand
Моля някой ако види днес ( по брошура бяха от чевъртък до неделя) пудовка 10 кг. (тежест с дръжка) да сподели в кой магазин има. Вчера в магазина на Резбарска имаше само от 5 кг.
Благодаря предварително.

Пудовките наистина бяха изчерпани много бързо, едва намерих и аз. Като обикалях в събота обаче имаше много 10кг в Младост 3 и 4, на Резбарска нямаше изобщо от големите, на Черни връх имаше само една малка, а аз взех последната от Студентски. После обикалях за ластици.

# 583
Ел.мелничките бяха хвалени преди, нали?

# 584
Ел.мелничките бяха хвалени преди, нали?

Аз имам две от предните, но имай предвид, че работят с 6 броя малки батерии ААА Peace

Общи условия

Активация на акаунт