Лидл 81- "Ново начало"

• 125 553
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Бях купила ножица за клони, обаче като я сефтосах се оказа, че има  луфт между челюстите и не прилягат плътно. Отидох в Студентски град да ги сменя, но нямаше и ми върнаха парите. Жалко, кога ли ще си подрежа розите ...
Купих си пантофи. Хубави са - топлят и не тракат по паркета. Взех и държачи за покривка. Като реших да ги пробвам, видях че кръглите лепенки на кутията са набръчкани. Това да не е  магазин за втора употреба Crossing Arms За моя радост скобите си бяха съвсем наред. Защото ми се е случвало и друг път да взема отваряна стока, но да е с дефект (вероятно върната от клиент). Последно беше един кухненски минутник (таймер), който изобщо не искаше да се навие. Мъжът ми го отвори и каза, че има счупена зъбчатка.   #2gunfire Или нарочно продават дефектни стоки, или някой служител изобщо не е погледнал ...

Ами не е магазин за стоки втора употреба. Просто стоките са оставени на произвола, всеки влиза, рови, вади от опаковките разглежда, после просто хвърля обратно на щанда. После идва един от малкото търговски работници в магазина и се мъчи да две на три да подреди малко и само пет минути след това идва следващия, който почва да рови и така нататък.

Има и друго ниските цени, не винаги отговарят на качеството на стоките. А има и вариант върната стока, отново да се озовава на щанда.

# 556
  • варна
Купих си маша за къдрене с топъл въздух -16 лв ,моля за мнение от тези които вече имат и са я пробвали

# 557
В лидл предлагат ли замразени плодове.Не съм търсила и не съм обръщала внимание а ми се доядоха.Обичам да ги слагам в киселото мляко за закуска.Става чудно.

# 558
  • Mostly in my mind
В лидл предлагат ли замразени плодове.Не съм търсила и не съм обръщала внимание а ми се доядоха.Обичам да ги слагам в киселото мляко за закуска.Става чудно.
Има. Peace

# 559
  • WonderLand
Има замразени плодове, но на мен нещо ми киселеят. 

# 560
  • София
За седмицата от 28 ще има детски дрехи - тениски,панталони, джегинси. Друг плакат - хавлиени кърпи. Трети - диетични храни.

# 561
Благодаря момичета  bouquet .След кроса с дъщеря ми отскочихме до лид.За съжаление нямаше горски замразени.Имаше само ягоди и малини и по нейно настояване взехме ягодите Сега си хапва ягоди с кисело мляко Simple Smile

# 562
В момента има ароматизатор за съдомиялна,към 2 лв и нещо е цената,аз харесвам лимон/другият е ябълка/.3 броя са в опаковка и са доста икономични.

# 563
  • Бургас
И аз си взех ароматизатора с лимон. Хареса ми.

# 564
 yovanka, благодаря за инфото, но откъде черпиш тази информация ? Искам и аз да се "образовам".
Благодаря на дамата, която ме "светна", че капака на кошничката за прибори на съдомиялната се отваря. Оказа се, че ММ знае, но не ми е казал.
Някой знае ли дали вълшебните кърпи за почистване на огледала и прозорци са постоянен асортимент. И след като минете с тях забърсвате ли със суха кърпа. На места ми се замазва из атова реших да питам

# 565
  • София
yovanka, благодаря за инфото, но откъде черпиш тази информация ? Искам и аз да се "образовам".
Плакатите в магазина след касите.

# 566
  • Русе
Плакатите в магазина след касите.
И аз да допълня - закачат ги в неделя след обяд Peace

# 567
  • велико търново
Добро утро какво ще споделим от днешният пазар в лидл?какво набелязахте и купихте?великденски лакомства или спортни маратонки. Laughing

# 568
Аз съм хвърлила око на маратонките...видях че сте ги похвалили. Стабилни ми изглеждат, днес ще ходя да ги видя

# 569
  • София
Днес ходих за маратонки за ММ. Ами отврат (говоря за черните). От налични 4чифта от номера не успях да сглобя един чифт без видими дефекти. От мен голям "-".

Общи условия

Активация на акаунт