Лидл 81- "Ново начало"

• 125 497
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вчера при Руски паметник имаше от слушалките от стр.8 - бяхме там около 18 часа. Бяха поставени, обаче при стоките от по-старите брошури. Може затова да не сте ги видели. Някой тази седмица дали успя да си купи рикота?

# 541
  • на Мелмак
На кошничка та в съдомиялната би трябвало да се махат горните капаци с дупки за приборите.

# 542
  • Пловдив
Днес пробвах таблетките за почистване на котлен камък от кафе машини и ел.кани - справиха се чудесно! Изчистих и пералнята - на първо четене съм много доволна  bowuu. Пуснах и празен курс съдомиялната, но с препарата, който е на прах в малки дозички. Голямо чистене падна  Crazy

# 543
  • WonderLand
Днес обиколих 5 Лидл-а за ластици за тренировка - кога ги изкупиха не знам, едва намерих в Хаджи Димитър чак. С много обикаляне си намерих пудовки от 5 и 10кг, фолио за печене и Push up bars.

Eichhornchen рикота днес не намерих в нито един от 5-те магазина, все празни кашончета с табела над тях.

Слушалки имаше навсякъде където влязох - Черни Връх, Младост 3 и 4, Студентски град и Хаджи Димитър. В Черни Връх и Студентски град имаше още чорапи за йога също, в другите магазини не погледнах. Аспержи не видях никъде обаче.

# 544
  • София
Вчера при Руски паметник имаше от слушалките от стр.8 - бяхме там около 18 часа. Бяха поставени, обаче при стоките от по-старите брошури. Може затова да не сте ги видели. Някой тази седмица дали успя да си купи рикота?

Търсих навсякъде аз, защото и в другия магазин бяха сложени на необичайно място.  Thinking  Жалко, ако съм подвела Звънче, но всъщност влязох с идеята и аз да си купя, та вечерта ходих до Каблешков и аз.

# 545
Слушалки имаше и на Западен парк днес, а рикота онзи ден нямаше, вчера взех, днес пак исках да купя, но нямаше! Иначе само мляко взех и чипс , разгледах и козметиката, интересни неща видях, като поизчерпя запасите, ще пробвам! Исках да видя и формата за торта /не помня от тази или от миналата седмица/, но нямаше Sad

# 546
  • WonderLand
Да добавя, че синьото сирене от постоянни асортимент е страхотно, аз синьо сирене не обичам, но това просто беше разкошно. Марката е Bluedino  Peace

П.П. Видях в магазина на Черни връх, че CIEN са муснали козметика в мини размер, за пътуване. Имаше всичко в мини опаковка  Simple Smile

# 547
  • софия
Търсих навсякъде аз, защото и в другия магазин бяха сложени на необичайно място.  Thinking  Жалко, ако съм подвела Звънче, но всъщност влязох с идеята и аз да си купя, та вечерта ходих до Каблешков и аз.
Изобщо не се притеснявай. Ти ми помогна  Hug

# 548
Преди 1/2 седмици имаше бебешки обувчици, да питам във Варна дали е виждал някой за момченце? На Мир има останали, но са за момиче Sad
Много ме е яд, че не купих тогава.

# 549
Благодаря. Това го прочетох, но мисълта ми е къде да поставя самата туба, при условие че отделението за прибори е една подвижна кошница, в която няма как да я поставя

Малко със закъснение, слагам го на горната кошница някъде по средата имам едно място където мога да го закрепя надолу , не е препарата на лидъл, но от тоя тип препарати принципа е един и същ как да се ползват

# 550
  • София
Бях купила ножица за клони, обаче като я сефтосах се оказа, че има  луфт между челюстите и не прилягат плътно. Отидох в Студентски град да ги сменя, но нямаше и ми върнаха парите. Жалко, кога ли ще си подрежа розите ...
Купих си пантофи. Хубави са - топлят и не тракат по паркета. Взех и държачи за покривка. Като реших да ги пробвам, видях че кръглите лепенки на кутията са набръчкани. Това да не е  магазин за втора употреба Crossing Arms За моя радост скобите си бяха съвсем наред. Защото ми се е случвало и друг път да взема отваряна стока, но да е с дефект (вероятно върната от клиент). Последно беше един кухненски минутник (таймер), който изобщо не искаше да се навие. Мъжът ми го отвори и каза, че има счупена зъбчатка.   #2gunfire Или нарочно продават дефектни стоки, или някой служител изобщо не е погледнал ...

# 551
  • WonderLand
andi-di нормално е да има и такива стоки понякога, не се коси. Аз лично като купивам нещо винаги го отварям и на място проверявам за дефекти, ако има дефект го оставям отворено да не се подлъже някой друг, ако не си го вземам вкъщи. Купивала съм разпечатани стоки без дефекти, но съм попадала и на такива на които им е имало нещо и са били отворени, тях си ги оставям. Гаранция за съжаление няма, случва се понякога я клиентите докато ровят да повредят нещо, я децата им. Просто преглеждай нещата преди касата, досадно е, но пък си спестяваш нервите и разходката до магазина обратно Simple Smile

# 552
  • Варна
Здравейте!
Има ли в Лидл ароматизатори за съдомиялни newsm78

# 553
  • София
Рикотата я дебна от вторник насам, но нещо нямах късмет. Както и да е.
Да похваля леберкеза - не знам дали е нов продукт, досега не го бях виждала - нарязан на плочки, в двойна опаковка. Идеален е за бърза вечеря.
До него също в двойна опаковка имаше и нарязан на малки парченца пушен бекон. Някой взимал и е?

# 554
  • Русе
Здравейте!
Има ли в Лидл ароматизатори за съдомиялни newsm78
Има/ше, но май е само в акция блясък. Тази седмица нали изложиха някакви препарати - провери. Peace

Общи условия

Активация на акаунт