Лидл 81- "Ново начало"

• 125 510
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Звънче, няма слушалки на ОПълченска, бях там преди около час.
Тая от горещата линия ме е налъгала. Обадих се и тя уверено ми заяви, че имало в магазина до Руски паметник и в този на Каблешков. Опита да ми каже, че и в този на Вагона имало, но аз бях там снощи и знаех, че няма.
Аман от тази "Гореща" линия. Благодаря ти!

# 526
  • Варна
Някой има ли идея какво прави приставката за къдрици точно? Видях, че сешоара в немския каталог е с два вида приставки - дифузер и струйни, струйник и тръба за къдрици.
Дано да е хубав, че чакам от доста време.
Маратонките ги похвалихте, значи ще ходя да ги видя.

Моя беше само с 2 приставки - с тесен отвор и дифузер.

# 527
  • Варна
Перфораторите са перфектни. Снощи всички им се изредихме да ги пробваме, според мен си струват парите. Не са евтини, но са доста и реално излизат изгодно
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 528
  • до най-прекрасния мъж
Някой има ли идея какво прави приставката за къдрици точно? Видях, че сешоара в немския каталог е с два вида приставки - дифузер и струйни, струйник и тръба за къдрици.
Дано да е хубав, че чакам от доста време.
Маратонките ги похвалихте, значи ще ходя да ги видя.

Моя беше само с 2 приставки - с тесен отвор и дифузер.
И моят е такъв.

# 529
  • Пловдив
Взех клещите за капси. Режат, но трябва да мина поне 2 пъти плата и картона, но съм доволна от покупката си  Wink.

# 530
  • Mostly in my mind
Някой знае ли кога пускат аспержи? Май не е в постоянния асортимент, нали?  newsm78

# 531
  • софия
Пресни аспержи има почти винаги. В буркан - по време на Делукс седмица.

milasaranewsm51 Имаме сини слушалки.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 20:49 от zvanche

# 532
  • Бургас
Взех си днес от котрафилето на промоция -1 килограм -метнах го на кантара 1040 г. Ама то замразено и като пусна една вода  извадих го от опаковката и премерих този път "празната" опаковка - 154 г. или чисто месо 886 г.

# 533
  • Mostly in my mind
Пресни аспержи има почти винаги. В буркан - по време на Делукс
Благодаря ти. Simple Smile Пресни имах предвид. Странно, сякаш не съм виждала скоро.  Къде стоят?  newsm78

# 534
  • София
Благодаря ти. Simple Smile Пресни имах предвид. Странно, сякаш не съм виждала скоро.  Къде стоят?  newsm78

Явно не във всеки Lidl ги има. Аз често проверявам в нашият и не е имало от няколко месеца поне.

# 535
  • софия

Явно не във всеки Lidl ги има. Аз често проверявам в нашият и не е имало от няколко месеца поне.
Може да не им е сезона  Thinking

# 536
Отново влизам с въпрос относно бутилките за почистване на съдомиялна. Купих 2 такива и на гърба пише да се поставят в отделението за прибори. И тук идва въпроса - нашите прибори ги слагам в една кошничка, в отвори отгоре. Къде да сложа препарата?

# 537
  • София, Манастирски ливади
Отново влизам с въпрос относно бутилките за почистване на съдомиялна. Купих 2 такива и на гърба пише да се поставят в отделението за прибори. И тук идва въпроса - нашите прибори ги слагам в една кошничка, в отвори отгоре. Къде да сложа препарата?

Препарата не се изсипва, слага се цялата бутилка и той си изтича.

# 538
Благодаря. Това го прочетох, но мисълта ми е къде да поставя самата туба, при условие че отделението за прибори е една подвижна кошница, в която няма как да я поставя

# 539
  • София, Манастирски ливади
Моята кошничка е с отделения и може да се закрепи, но където и да я сложите не мисля, че ще е проблем. Само трябва да е с отвора надолу.

Общи условия

Активация на акаунт