РУСЕ-моят град!

• 73 952
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Знаете ли какво са захванали да правят на мястото на "Първа частна борса" между гимназията по туризъм и Кауфланд?

Доколкото разбрах ще е хотел на Красимир Даков.

# 106
Няма да е търговски обект значи  Thinking
Изведнъж се разработиха усилено, преди само от дъжд на вятър влизаха камиони есента.

# 107
  • Русе
 Нал' 'зе да се чува за предсрочни избори нещо, нормално е  Grinning.
 Трябва да се капитализира максимално всяка възмонжност.

# 108
  • Русе
Бързат заради тарлата. Там ще бъде.  Hug

# 109
  • Русе
ramlim, намери ли колело? Че на мен ми е време да търся а се мотам нещо?

# 110
  • Русе
Намерихме колело  Wink.ХалЮмин  Laughing,  преден амортисьор, дискови спирачки, 24 скорости, марка Giant, n-та употреба, малко под 400лв. Малко смазване тук-таме и всичко си работи перфектно. Гумите се напраскаха след около 5км каране, но това си беше ясно още като го купувахме. С нови гуми си стана 400лв  Wink.

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 23:46 от ramlim

# 111
Ще споделиш ли от къде?

# 112
  • Русе
 Аз писах на ЛС, ама какво пък ще  пусна и в темата:
https://www.google.bg/maps/@43.8482276,25.9585113,3a,75y,261.03h … 3312!8i6656?hl=bg

# 113
  • Русе
Благодаря! И на мен ще ми е от полза.
На нашата девойка сме обещали да и купим колело за именния ден, т.е. Цветница. Младежът и той недоволен от колелото си, дето го взехме за 500 лв. през 2014 г. ooooh! Счупи му се амортисьора... Няма да е зле да отидем да разгледаме. През почивните дни дали работят?

# 114
  • Русе
 Е, то май всичко трябва да напиша  Laughing.
 Ние го взехме от там преди вече колко стана ... има почти месец. Тогава имаше 4-5 колелета и само това се вписваше с малки компромиси все пак  към нашите изисквания. Другите бяха по-евтини, но не ставаха:  или V образни спирачки, или желязна рамка, или без преден амортисьор. Нямаше голям избор. Но след като купихме, повече не съм търсил, може да има някъде из града по-богат избор...

Въобще, моите изследвания по избор на колело се свеждат до 3-4 варианта:

1. красиво колело (ново): 250-350 лв
 2. здраво, удобно, качествено, но пооблъскано n-та употреба: 350-600 лв.
 3. красиво (ново), здраво и т.н.: над- или доста над 1000 лв

4. Голф3 - 1000-1500лв - желязна рамка, дискови спирачки, 4 амортисьора (ако не са изпуснали), 5 скорости+задна, налива се нафта/бензин, ако питате мен- това е  Joy

# 115
Питам тук понеже съм изтървала темата КЪде в Русе Rolling Eyes

Та  - някой знае ли къде в Русе мога да купя семе от новия бг сорт домати Розово сърце?  Crazy

В Русе не го намерих, но приятелка ми прати няколко семенца и съм ги насяла. Ако не откриеш и нямам проблем с разсада, ми пиши да ти дам едно-две коренчета за проба.
Иначе във Флориан има и друг нов сорт Момини сълзи, за него пише, че е с вкус рязко различаващ се от другите домати и мисля, че той е по-интересен. Все пак е селекция на проф. Данаилов, предполагам ще е много добър.

# 116
  • На брега на реката
Рамлим, добави и точка 5 - шофьорски курсове, което също си е финансово преживяване  Mr. Green

# 117
  • Русе
С моите деца сме още на точка 1 в избора на колело, единственото изискване към колелото беше да бъде розово. Доста се позатрудних в търсенето. А то имало още 3-4 по-трудни етапа да минем, не се бях сетила.

# 118
Питам тук понеже съм изтървала темата КЪде в Русе Rolling Eyes

Та  - някой знае ли къде в Русе мога да купя семе от новия бг сорт домати Розово сърце?  Crazy

В Русе не го намерих, но приятелка ми прати няколко семенца и съм ги насяла. Ако не откриеш и нямам проблем с разсада, ми пиши да ти дам едно-две коренчета за проба.
Иначе във Флориан има и друг нов сорт Момини сълзи, за него пише, че е с вкус рязко различаващ се от другите домати и мисля, че той е по-интересен. Все пак е селекция на проф. Данаилов, предполагам ще е много добър.
Дано да ти стане  bouquet ...разсада де  Joy

# 119
Кой невролог препоръчвахте?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт